- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.681
ohh ne güzel zeytin bunu hayalini kurmak ne kaaa güzel....
muğlaya gidin çok güzel...
bizde cunda adasına gidicez galiba...:97:
iyiyim bitanem koşturmaca valla işyerinde dinleniyorum ben genelde bu hafta 3 düğün var yandık koştur koşturlimonum benim bitane bi bi bi
ohhhh ğaşalar gibide bakılıyordur o şimdi ayy küüçücük ne güsell ben limonu aldığımda 15 günlük filandı hayatında gördüğü ilk insan benim ben büyüttüm acaip konuşuyo çok bilmiş süperim o benim ya tam bi zekiyee sen yetiştiriyormusun eğitim var mı yanee
Bölüm-1:
İçerisi loş, kızıl bir karanlık... Dokuz ay boyunca gerçek ışık yüzü göstermediler bana. Yo, öyle bildiğiniz gibi F tipi bir hücrede filan değilim. Aksine her şey çok eğlenceli. Buraya düştüğüm ilk günden bu yana ekmek elden su gölden... Huzurlu, güvenli bir ortamda yaşamımı sürdürüyorum diyebilirim. Bu zamanı uzun bir tatil olarak bile düşünmek mümkün. Siz hiç günde 24 saat keyifle yüzdünüz mü? Dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar yemek yediniz mi? Daha ne isteyebilirim ki! Zaman zaman sıkıntılar yaşamıyorum değil hani. Ama bunlar gelgeç şeyler. Atlatıyoruz hepsini. Atlatıyoruz diyorum çünkü her şeye rağmen tek başıma değilim. Bir kadının sevgi dolu sesi her zaman yanımda! Arada bir 'anne olacaksın' diyen başka sesler de duyuyorum. Onun yüzünü henüz görmedim, yani gıyabında tanıştığımızı söyleyebilirim. Gözlerinin içine bakacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum... Ayda bir gittiğimiz, sesi beraber yaşadığımız kişiye benzeyen bir kadın da ilk günden beri hep aynı şeyi söylüyor. "Çok güzel bir anne olacaksın. " Doktormuş galiba. Onu da hiç görmedim.
Bölüm-2:
Burada sıkılmaya başladım. Monotonluktan başka bir şey değil hayat! Artık istediğim gibi yüzemiyorum. Hiç mutlu değilim, hiç! Yerim daraldı. Ekmek elden, yiyecek gölden olunca başıma bunların geleceğini bilemezdim tabii. Hareketsizlik işte, artık küçücük evimin içinde kocaman bir tombulum sanki. Oysa istediğim gibi oynamalıyım. Işıktan yana şansım hiç açılmadı; içerisi hala çok karanlık!
Bölüm-3:
Sürekli sevgi dolu sözlerini duyduğum o ses de benden şikayetlere başladı. Çok ağırlaşmışım, beni karnında taşımakta zorlanıyormuş. Ah evet, size onun karnında yaşadığımı söylememiştim. Yo, benden bu denli şikayet edilmesinin ağırlığı altında ezilmekten bir an önce kurtulmalıyım. Yaşadığım yerde imar yasağı olmasa evime ikinci bir kat çıkacağım ama ne yazık ki bu mümkün değil. Arada bir kaçak çıksam diyorum ama önceden ayda bir yapılan denetimler iyice artırıldı. Artık on beş günde bir yapılıyor. Her ay gittiğimiz o yerde, sesi anneme benzeyen kadın 'artık zaman yaklaşıyor kontrolleri daha da sıklaştıracağız' diyordu, ne demekse... Tabii bu sözlerden sonra bana yapacak bir şey kalmıyor. Kaçak yapı demek: boşuna zaman kaybı, boşuna yorulmak demek! Yer sorunuma en kısa zamanda çözüm bulmalıyım!.. Annem olduğunu sandığım kadın bugün bir şarkı dinliyordu, çok hoşuma gitti. Sanki benim için yazılıp bestelenmiş: Her yeeer karanlııık!
Bölüm-4:
Aman allahım! Bu de ne! Hayatımda böyle sancı görmemiştim. Dört bir yanım kasım kasım kasılıyor, evimin duvarlarından gelen baskılar yerimi iyice daraltıyor, aşağılara doğru sıkışıyorum. Tutunacak bir dalım bile yok. Bir kuvvet beni aşağılara doğru itip duruyor. Neyse ki uzun sürmedi. Bir daha olmaz umarım. Olamaazz! İşte yine başlıyor. O tatlı ses artık bas bas bağırıyor. Nasıl dayanılır buna. Yeter artık zaten yerim dardı, istediğim gibi oynayamıyordum, üstüne bir de bu dert! Bu arada bizim yüzme havuzundaki su boşaldı. İlk kez böyle bir şey oluyor! Ağrıların sıklığı artıkça annem daha çok bağırıyor. Bizi galiba değişik bir yere götürdüler. Tanımadığım bir dolu insanın sesini duyuyorum.
Aman allahım! Gözlerime inanamıyorum. Şu dehlizden bir ışık geliyor galiba. Oraya doğru ilerlesem mi acaba!..
Süleyman Gül
evet canım ele fln alıştık da kendi çapında konuşuyor henüz bi kelime öğrenemedi..bana 1 aylıkken geldi zaten 2 hafta falan oldu sanırım
bende zaten fethiyeye gitmek istiyorum aslında. ama fethiyede yarım pansiyon ucuz bi otel olsun ki otele bağlı kalmayayım. hergün başka biyere gideyim. bisürü yer var fethiyede gezecek. ölü deniz kelebekler vadisi saklı kent.... ooo bisürü yer. bakalım ayarlayabilirsem öyle bi yer.
Bölüm-1:
İçerisi loş, kızıl bir karanlık... Dokuz ay boyunca gerçek ışık yüzü göstermediler bana. Yo, öyle bildiğiniz gibi F tipi bir hücrede filan değilim. Aksine her şey çok eğlenceli. Buraya düştüğüm ilk günden bu yana ekmek elden su gölden... Huzurlu, güvenli bir ortamda yaşamımı sürdürüyorum diyebilirim. Bu zamanı uzun bir tatil olarak bile düşünmek mümkün. Siz hiç günde 24 saat keyifle yüzdünüz mü? Dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar yemek yediniz mi? Daha ne isteyebilirim ki! Zaman zaman sıkıntılar yaşamıyorum değil hani. Ama bunlar gelgeç şeyler. Atlatıyoruz hepsini. Atlatıyoruz diyorum çünkü her şeye rağmen tek başıma değilim. Bir kadının sevgi dolu sesi her zaman yanımda! Arada bir 'anne olacaksın' diyen başka sesler de duyuyorum. Onun yüzünü henüz görmedim, yani gıyabında tanıştığımızı söyleyebilirim. Gözlerinin içine bakacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum... Ayda bir gittiğimiz, sesi beraber yaşadığımız kişiye benzeyen bir kadın da ilk günden beri hep aynı şeyi söylüyor. "Çok güzel bir anne olacaksın. " Doktormuş galiba. Onu da hiç görmedim.
Bölüm-2:
Burada sıkılmaya başladım. Monotonluktan başka bir şey değil hayat! Artık istediğim gibi yüzemiyorum. Hiç mutlu değilim, hiç! Yerim daraldı. Ekmek elden, yiyecek gölden olunca başıma bunların geleceğini bilemezdim tabii. Hareketsizlik işte, artık küçücük evimin içinde kocaman bir tombulum sanki. Oysa istediğim gibi oynamalıyım. Işıktan yana şansım hiç açılmadı; içerisi hala çok karanlık!
Bölüm-3:
Sürekli sevgi dolu sözlerini duyduğum o ses de benden şikayetlere başladı. Çok ağırlaşmışım, beni karnında taşımakta zorlanıyormuş. Ah evet, size onun karnında yaşadığımı söylememiştim. Yo, benden bu denli şikayet edilmesinin ağırlığı altında ezilmekten bir an önce kurtulmalıyım. Yaşadığım yerde imar yasağı olmasa evime ikinci bir kat çıkacağım ama ne yazık ki bu mümkün değil. Arada bir kaçak çıksam diyorum ama önceden ayda bir yapılan denetimler iyice artırıldı. Artık on beş günde bir yapılıyor. Her ay gittiğimiz o yerde, sesi anneme benzeyen kadın 'artık zaman yaklaşıyor kontrolleri daha da sıklaştıracağız' diyordu, ne demekse... Tabii bu sözlerden sonra bana yapacak bir şey kalmıyor. Kaçak yapı demek: boşuna zaman kaybı, boşuna yorulmak demek! Yer sorunuma en kısa zamanda çözüm bulmalıyım!.. Annem olduğunu sandığım kadın bugün bir şarkı dinliyordu, çok hoşuma gitti. Sanki benim için yazılıp bestelenmiş: Her yeeer karanlııık!
Bölüm-4:
Aman allahım! Bu de ne! Hayatımda böyle sancı görmemiştim. Dört bir yanım kasım kasım kasılıyor, evimin duvarlarından gelen baskılar yerimi iyice daraltıyor, aşağılara doğru sıkışıyorum. Tutunacak bir dalım bile yok. Bir kuvvet beni aşağılara doğru itip duruyor. Neyse ki uzun sürmedi. Bir daha olmaz umarım. Olamaazz! İşte yine başlıyor. O tatlı ses artık bas bas bağırıyor. Nasıl dayanılır buna. Yeter artık zaten yerim dardı, istediğim gibi oynayamıyordum, üstüne bir de bu dert! Bu arada bizim yüzme havuzundaki su boşaldı. İlk kez böyle bir şey oluyor! Ağrıların sıklığı artıkça annem daha çok bağırıyor. Bizi galiba değişik bir yere götürdüler. Tanımadığım bir dolu insanın sesini duyuyorum.
Aman allahım! Gözlerime inanamıyorum. Şu dehlizden bir ışık geliyor galiba. Oraya doğru ilerlesem mi acaba!..
Süleyman Gül
canım biz geçen sene gitmiştik motelde kaldık..
yarım pansiyondu çok güzeldi ve uygundu kişi başı 50tl di sanırım..
tam kelebek vadisinin üstünde kalıyıduk
ayyyy cücüüüü ne güzel yazmışşşşşş yaaaa
çok ilgilen tamam mı yemeğini yuvasından al elinde vermeye çalış evdeysen daha çok ilgilenirsin işteysen de çok yem verme akşam gidince kendin ver
bende zaten fethiyeye gitmek istiyorum aslında. Ama fethiyede yarım pansiyon ucuz bi otel olsun ki otele bağlı kalmayayım. Hergün başka biyere gideyim. Bisürü yer var fethiyede gezecek. ölü deniz kelebekler vadisi saklı kent.... Ooo bisürü yer. Bakalım ayarlayabilirsem öyle bi yer.
sürekli konuşuyorum canım kafesinin başında elimde...kafsını eğip okşamamı istiyor sürekli :))) evdeyim çalışmıyorum canım..Yem konusunda öyle yapayım.ağzıma yaklaştıramıyorum pek o yüzden mi konuşmuyor aceba
motelin adı neydi hatırlıyomusun? bende bi yer baktım da hotel mendos diye biyer. çalış plajında.denize sıfır. ölüdenizede 5 km felanmış sanırım. bildiğin biyer varsa tavsiyelerini beklerim.
nasilsiniz kizlar...?
aaaaa ne güzel demekki alışmış okşanmayı çooom severlerr ben artık limonda ileri dereceye kadar gitmiştim valla beş parmağımla kaşıyordum kafasını gık demiyordu ağzına yaklaştırman önemli diil bi 10 sn 20 sn uzaktan da olsa sürekli aynı şeyi tekrarla ona ilk önce cici kuştan başla sürekli cici kuş cici kuş de onu bi demeye başlasın 3-5 günde kapar zaten ayyy çok güzel konuşuyorlar yaa bizimkisi kendine salak kuş eşşek kuş çok cici kuşum babacıkk geldimmm çirkin beşiktaş şimdilik dedikleri bunlar hatırladıklarım çok süper ıslık çalıyor mesela ben ona melodi şeklinde değişik değişik ıslık çalıyorum aynısını yapıyor şaşar kalırsın ama ilgi şart ohh hem çalışmıyormuşsunda hadi bakalımm görim seni
Onur Motel Faralya Ölüdeniz Fethiye
canım bizim kaldığımız yer burasıydı...
kişi başı 100tl olsa bile yine buraya giderim çünkü inanılmaz memnun kaldık dostluklarından misafir perverliklerinde...
bu sene gidemicez çünkü promosyonlu tatil kazandık oraya gidicez inşallah seneye gidebilirz diye umut ediyorum...
ailece orda kalıyorlar sahipleri yemekleri bile kendileri yapıyor bize kendileri servis ediyorlardı...
şiddetle tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?