Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hımmmm ilk yanlışşş kafesine koymaaaaaaa hep üstünde olsun burda yazarkende omuzuna koy orayıda çok severler sakın uçmasına izin verme al yine koy omusuna ama korkutma emi elini uzat o kendi binsin zorla almaya çalışma bırak sana güvensin önce okiş
tamam canım demek ki doğru yoldayım :))) geldiği günden beri cicikuştayız bakalımhayırlısı inşallah...Ayy alayım da seveyim yavrumu

aşkın ateşi yakarmış ateşihoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nirdeydinnn
nasılsınızz ben çok fenayımmm sıcak geçti sanırsammmmmmmmmm

arkadaşlar merhaba...bende dün hamiş olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınızzzz

canımm aramıza katılman beni çok sevindirdi hoşgeldin Eveeet sabah duyduğum güzel hamiş haberin buydu kıznar. Tebrikler ederim canımmm

günaydın kurabiyeler herkeslere mutlu günler

madamımmm sana da mutlu günler olsun. Limonun çokkk tatlııııııııııııı

kızlar günaydııııııınnnnnnnnnnnnn. Nasılsınız bakalım?

zeytinimm canım günaydınnnnnn

teşekkür ederim canım....sen nasılsın koleracım iyimiisn.

iyiyim meleğim bende napim işlerimi toparladım geldim

nasılsınız canlarımmmm gününüz aydın olsunnn

cucummmmmmmmmmmm seninde günün aydınlıklar içinde olsun

kızlar günaydın dün hastanedeydim bhcg 411,47 değerim 4+5 günlük hamileyimmmmm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu

süpperrrr allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin fıstıkkk

nasilsiniz kizlar...?

nikitammm sen nasılsın meleğim

nasılsınızz ben çok fenayımmm sıcak geçti sanırsammmmmmmmmm

bebeğimmmmmm günaydın dikkat et kendine

canımm malesef bulunduğum şehirde onu kafesin üstünde bırakmam mümkün değil çünkü sıcaktan ölürüz o zaman..her yer açık şimdi bile ölüyorum sıcaktan ama mümkün olduğunca çıkarıyorum..bu arada benim bundan önce de annemde 2 tane kuşum oldu birisi 6 sene yaşadı 40 kelime söylüyordu biri de 20ye yakın 10 yaşında :)))

nasilsiniz kizlar...?

hoşgeldin nikimm..
ben iyiyim sen nasılsın..?

ayy cidden cok güselll berrem sitesinden baktımdaa dışı taşla ahşap içi ahşapp ne güsel bi yer burası yaaa müthişş kişi başı 50-55 arası diooo ama süper biyer bayıldım gercektennnn

evet cucum bende çok seviyorum orasını aklım orda kaldı...
uzak ama değiyo valla...

sagolasin madam, aksam tv izledinmi?

sagol canim, iclal aydinin siir'inin etkisindeyim hala :97:
tsk.ler...icimi titrettin sabah sabah...

evet bende cok seviyorum iclall aydın siirlerinii ama özellikle bunu cok seviyorummm beğenmene sevindim nıkımmmmm benimmayyy ben izledimm nıkımmm ama cok ağladımmm yaa ağlamaktann bi hal oldummm mete ve inciye ayy bittim ya süper bi sezon finaliydi son muhtesemdiii annesii naptı öle yaa ayyy süperdiii tek kelimeylee

nerisonammmm bostan yata yata büyür derler bebişimm uyucaksınkiii fındık büyüsün annesiii
kıss posta koydu neden biliyormusun sistem kilitlendiii hepimizi attıı kk dann sonrada uzun bi süre almadııı
napem güne kötü başladım aslında elemanın biriyle kavga ettim. nerdeyse çıkışını veriyodum. sonra bi arkadaşımın hamiş olduğunu duydum bütün keyfim yerine geldi
sormaaa kolerammm benim günüm kötü başladıııı büroya geldim bi telefon doğalgazcılarrrrrrrrrrrr hadeeeeeeeeee tekrar eveee yeni geldimmm bide grev varmışşş piştimm piştimmmmmmm
Arkadaşlar merhaba...Bende dün hamiş olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınızzzz
günaydınnnnn istanbulunnn en güsellllllllll annesiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın kurabiyeler herkeslere mutlu günler
çalış luckcumm şans bu ne zaman tutacağı belli olmazzzzzzzzz
tamam canım çok sağol zaten 4,6,8,10,12,13,14. günler çalışma oldu bugün 16 ve regle kadar gün aşırı devam :)))) her anı değerlendirdim bu ay ama ilk deneme bakalım hayırlısı

bende çok beğendim kocişe dedim beni buraya götürrrrrrrrrrr:)))) bu arada berrem denize uzaklığı ne alemde

saol canımın içi hepimizin inşallah

hımmm bende kime ne anlatıyorum yahuu sen zateustaymışsın annem yaaa tamam o zaman kuş senin eğitim senin ben susarr

abbbow kim posta koydu döverim ben onnarı

ohhh hadi bakalım subebekle ben seni takdir ediyoruzo şimdi yk ama olsa kesin seni kutlardı biiz azimle çalışanları çooook seviyoruzz
evetttt luckcummmm büyükk alkışşş aldın benden deeeeeeee haberin olaaa azimle seven göbişe bebişi alırrr
kızlar günaydııııııınnnnnnnnnnnnn. nasılsınız bakalım?
günaydın zeytinim merak etmişsin annemm ama yazdım bak oku kötü bişey yokkmerak etmee
önce koçişle bizim mutluluğumuzzz bebeiş bu arada gelirrrrr siz merak etmeyinn kuzucuklarımmmmmmmmm:82:
evet canımmm 4 günnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama benim belim çok ağrıyoooooooooo:44:
bende iyiyim canım benim. tatile nereye gitsem diye düşünüyorum
tatilde nereye gideceğini düşünme nerede olursan ol umarın huzurla ve mutlu bir şekilde tyatilini geççireceksinnn kocişide bol bol seviceksinnn 30 temmuz--8 ağustos bebişş gelcek inşallahhhhhhhhhhhh

teşekkürler cnım inşallah güzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…