- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.701
tamam canım demek ki doğru yoldayım :))) geldiği günden beri cicikuştayız bakalımhayırlısı inşallah...Ayy alayım da seveyim yavrumu
nasılsınızz ben çok fenayımmm sıcak geçti sanırsammmmmmmmmm
sagolasin madam, aksam tv izledinmi?günaydın nikim iyiyiz sen nasılsın
sagol canim, iclal aydinin siir'inin etkisindeyim hala :97:iyiyiz nıkımm sen nasılsın tatlışşşş
arkadaşlar merhaba...bende dün hamiş olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınızzzz
günaydın kurabiyeler herkeslere mutlu günler
kızlar günaydııııııınnnnnnnnnnnnn. Nasılsınız bakalım?
teşekkür ederim canım....sen nasılsın koleracım iyimiisn.
nasılsınız canlarımmmm gününüz aydın olsunnn
kızlar günaydın dün hastanedeydim bhcg 411,47 değerim 4+5 günlük hamileyimmmmm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu
nasilsiniz kizlar...?
hımmmm ilk yanlışşş kafesine koymaaaaaaa hep üstünde olsun burda yazarkende omuzuna koy orayıda çok severler sakın uçmasına izin verme al yine koy omusuna ama korkutma emi elini uzat o kendi binsin zorla almaya çalışma bırak sana güvensin önce okiş
aşkın ateşi yakarmış ateşihoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nirdeydinnn
nasilsiniz kizlar...?
ayy cidden cok güselll berrem sitesinden baktımdaa dışı taşla ahşap içi ahşapp ne güsel bi yer burası yaaa müthişş kişi başı 50-55 arası diooo ama süper biyer bayıldım gercektennnn
sagolasin madam, aksam tv izledinmi?
sagol canim, iclal aydinin siir'inin etkisindeyim hala :97:
tsk.ler...icimi titrettin sabah sabah...
nerisonammmm bostan yata yata büyür derler bebişimm uyucaksınkiii fındık büyüsün annesiiikıslar yazacakken bağlantı gitti, kusura bakmayın minişler, ben tekrar uyudum bebekim, nolucak bu halim?
snekim çok çok geçmiş olsun, stres yapmışsın kuzum, kendini rahat bırak, o çizgiler işe yaramadı mı bebem, bence sen o digital testlerden al, kendi kendine nası hesaplıcaksın yoksam? ama dediğin gibi 30 gün çalışma var diyosan bişi diyemem
kıss posta koydu neden biliyormusun sistem kilitlendiii hepimizi attıı kk danngünaydın kızlar.fazla geçmişi okuyamadım.nezamandırda giremiyorum.nasılsınız canlarım.kk posta koydu bize diye bir yazı okudum ne olduki:26::26:
bu arada kızlar bebekim 7 hafta 5 günlük doktorum sağlıklı dedi:)) allahım sağ salim kucagıma almayı nasip eder.su aralar sürekli uyuyorum kızlar.hiçbir sosyal faaliyetim kalmadı.işten eve bir gidiyorum direk yataga.yemekte yapamıyorum artık zaten , canım kocisim sağolsun birşeyler hazırlıyor.haftayada annemler geliyor.... mutluluktan kafayı bari yemesem
sizler nasılsınız kızlar hamişlerimiz ne durumda....
sormaaa kolerammm benim günüm kötü başladıııı büroya geldim bi telefon doğalgazcılarrrrrrrrrrrr hadeeeeeeeeee tekrar eveee yeni geldimmm bide grev varmışşş piştimm piştimmmmmmmnapem güne kötü başladım aslında elemanın biriyle kavga ettim. nerdeyse çıkışını veriyodum. sonra bi arkadaşımın hamiş olduğunu duydum bütün keyfim yerine geldi
günaydınnnnn istanbulunnn en güsellllllllll annesiiiiiiiiiiiiiiiiiArkadaşlar merhaba...Bende dün hamiş olduğumu öğrendim benide aranıza alırmısınızzzz
çalış luckcumm şans bu ne zaman tutacağı belli olmazzzzzzzzzGünaydın kurabiyeler herkeslere mutlu günler
tamam canım çok sağol zaten 4,6,8,10,12,13,14. günler çalışma oldu bugün 16 ve regle kadar gün aşırı devam :)))) her anı değerlendirdim bu ay ama ilk deneme bakalım hayırlısı
Onur Motel Faralya Ölüdeniz Fethiye
canım bizim kaldığımız yer burasıydı...
kişi başı 100tl olsa bile yine buraya giderim çünkü inanılmaz memnun kaldık dostluklarından misafir perverliklerinde...
bu sene gidemicez çünkü promosyonlu tatil kazandık oraya gidicez inşallah seneye gidebilirz diye umut ediyorum...
ailece orda kalıyorlar sahipleri yemekleri bile kendileri yapıyor bize kendileri servis ediyorlardı...
şiddetle tavsiye ederim..
canımm aramıza katılman beni çok sevindirdi hoşgeldinEveeet sabah duyduğum güzel hamiş haberin buydu kıznar. Tebrikler ederim canımmm
madamımmm sana da mutlu günler olsun. Limonun çokkk tatlııııııııııııı
zeytinimm canım günaydınnnnnn
iyiyim meleğim bende napim işlerimi toparladım geldim
cucummmmmmmmmmmm seninde günün aydınlıklar içinde olsun
süpperrrr allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin fıstıkkk
nikitammm sen nasılsın meleğim
bebeğimmmmmm günaydın dikkat et kendine
canımm malesef bulunduğum şehirde onu kafesin üstünde bırakmam mümkün değil çünkü sıcaktan ölürüz o zaman..her yer açık şimdi bile ölüyorum sıcaktanama mümkün olduğunca çıkarıyorum..bu arada benim bundan önce de annemde 2 tane kuşum oldu birisi 6 sene yaşadı 40 kelime söylüyordu biri de 20ye yakın 10 yaşında :)))
nerisonammmm bostan yata yata büyür derler bebişimm uyucaksınkiii fındık büyüsün annesiii
Kıss posta koydu neden biliyormusun sistem kilitlendiii hepimizi attıı kk dannSonrada uzun bi süre almadııı
Sormaaa kolerammm benim günüm kötü başladıııı büroya geldim bi telefon doğalgazcılarrrrrrrrrrrr hadeeeeeeeeee tekrar eveee yeni geldimmm bide grev varmışşş piştimm piştimmmmmmm
günaydınnnnn istanbulunnn en güsellllllllll annesiiiiiiiiiiiiiiiii
çalış luckcumm şans bu ne zaman tutacağı belli olmazzzzzzzzz
evetttt luckcummmm büyükk alkışşş aldın benden deeeeeeee haberin olaaaohhh hadi bakalım subebekle ben seni takdir ediyoruzo şimdi yk ama olsa kesin seni kutlardı biiz azimle çalışanları çooook seviyoruzz
günaydın zeytinim merak etmişsin annemm ama yazdım bak oku kötü bişey yokkmerak etmeekızlar günaydııııııınnnnnnnnnnnnn. nasılsınız bakalım?
önce koçişle bizim mutluluğumuzzz bebeiş bu arada gelirrrrr siz merak etmeyinn kuzucuklarımmmmmmmmm:82:evet ama bebiş geldikten sonrada gelsede yani gelmesede kocişleri sevgimizden yoksun bırakmak yok önce bizim mutluluğumuz sonra mutlu bebişler tamambizde iyiyiz herhalde bilmiyorumki sadece hamile olduğumu biliyorum cumartesi doktorumuza gidicez bakalım keseyi görcekmiyiz heyecanlıyım
evet canımmm 4 günnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicanım benim iyiyim çok şükür. sen nasılsın bebişin nasıl? dua ediyorum bu ay rabbim benide sevindirsin. bat a daha var gerçi. aman ne bileyim umut işte. subebek in bat ına az kaldı. 26 sı ya. inşallah onun olurda seviniriz beraber.
tatilde nereye gideceğini düşünme nerede olursan ol umarın huzurla ve mutlu bir şekilde tyatilini geççireceksinnn kocişide bol bol seviceksinnn 30 temmuz--8 ağustos bebişş gelcek inşallahhhhhhhhhhhhbende iyiyim canım benim. tatile nereye gitsem diye düşünüyorum
slm kıslar napıyosunuz bakim :)
aaa olur mu cnm ne güzel şeyler öğrendim senden valla onun için demedim onları ben değil annem eğitmişti saağolsun bu eğitimde ilk deneyim olacakhımmm bende kime ne anlatıyorum yahuu sen zateustaymışsın annem yaaa tamam o zaman kuş senin eğitim senin ben susarr
slm kıslar napıyosunuz bakim :)
günaydın kurabiyemm hoşgelmişsennnn
evetttt luckcummmm büyükk alkışşş aldın benden deeeeeeee haberin olaaaazimle seven göbişe bebişi alırrr
günaydın zeytinim merak etmişsin annemm ama yazdım bak oku kötü bişey yokkmerak etmee
önce koçişle bizim mutluluğumuzzz bebeiş bu arada gelirrrrr siz merak etmeyinn kuzucuklarımmmmmmmmm:82:
evet canımmm 4 günnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiama benim belim çok ağrıyoooooooooo:44:
tatilde nereye gideceğini düşünme nerede olursan ol umarın huzurla ve mutlu bir şekilde tyatilini geççireceksinnn kocişide bol bol seviceksinnn 30 temmuz--8 ağustos bebişş gelcek inşallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?