- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.721
bende çok beğendim kocişe dedim beni buraya götürrrrrrrrrrr:)))) bu arada berrem denize uzaklığı ne alemde
slm kıslar napıyosunuz bakim :)
cucummmm günaydınn annemmmmmmmmnasılsınız canlarımmmm gününüz aydın olsunnn
canımm tebrik ederimmmm maşallahhhhhhh allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhkızlar günaydın dün hastanedeydim bhcg 411,47 değerim 4+5 günlük hamileyimmmmm yehuuuuuuuuuuuuuuuuu
zeytinim kırılma ama ben seni 30 temmuz-8 ağustosa yazdımmmmmmmmevet canım o yüzden hata verir çünkü oraya son adet tarihini yazman gerekiyo. haziranı yazsan zaten geçen yumurtlama günlerini gösterir. temmuz da henüz gelmediği için hesaplayamıyor. inşallah gerek kalmaz bu hesaplamalara. olurda temmuzda adet olursan da ağustos için tahmini adet tarihinden 14 gün öncesini hesaplayıp ona göre çalışmalarına bakarsın canım. ama rabbim bu ay sevindirsin seni de bu hesaplamalara gerek kalmasın. inşallah. benide benideeeee
limonnnnnnnnnn n'olmuşsun annem sen öyle kabarmışsınn kime kur yapıyonn bakiimm? kıs madam benim hayvancığım yok ama olsa oda benim gibi olurdu buda senin gibi yokmu limonun koçişii?siz benim muhabbet kuşum olan namı diğer çenesi düşük limonumla tanışmışmıydınız bakim topik arkadaşlarım.....
hayırlısı canımcımmm inşallah gidince hemen görürsünnnnnnsağol cnm çok teşekkür ederim çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin pazartesi günüde kesemi görmeye gitcem bhcg 1500 olmadan kese gözükmez dedi doktor cuma gel istersen dedi istersen kesin olsun pazartesiye bırak dedi pazartesi gitcem
günaydın bebem hoşgeldin iyiyisz laflıyoruz seni sormallı tatil yerleri bakıoz hepimiz
SELAMMM FISTIKK HOŞGELDİNN BİZ İYİYİK SEN NASILSAN GARDAŞ
hosgeldinnn canımmm napalım sohbet ediyorusss sen nasılsınnn tatlışş
cucummmm günaydınn annemmmmmmmm
canımm tebrik ederimmmm maşallahhhhhhh allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
zeytinim kırılma ama ben seni 30 temmuz-8 ağustosa yazdımmmmmmmmozaman gelecek hayırlısyla tosbikinnnnnnn
limonnnnnnnnnn n'olmuşsun annem sen öyle kabarmışsınn kime kur yapıyonn bakiimm? kıs madam benim hayvancığım yok ama olsa oda benim gibi olurdu buda senin gibi yokmu limonun koçişii?
hayırlısı canımcımmm inşallah gidince hemen görürsünnnnnn
aaa olur mu cnm ne güzel şeyler öğrendim senden valla onun için demedim onları ben değil annem eğitmişti saağolsun bu eğitimde ilk deneyim olacak
SELAMMM FISTIKK HOŞGELDİNN BİZ İYİYİK SEN NASILSAN GARDAŞ
KURABİYEM DİYEN DİLLERİNE KURBANNNN GÜZEL ANNE
sana iizn veririmiki doktorun madamımm....
bebek olunca beraber gidersiniz artıkın....
canım fethiyeden faralyaya minübüsler var kapının önünden geçiyor motelle merkez 40dk felan en fazla. denizle motel arasıda 15-20dk sanırım...
cucummmm günaydınn annemmmmmmmm
canımm tebrik ederimmmm maşallahhhhhhh allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
zeytinim kırılma ama ben seni 30 temmuz-8 ağustosa yazdımmmmmmmmozaman gelecek hayırlısyla tosbikinnnnnnn
limonnnnnnnnnn n'olmuşsun annem sen öyle kabarmışsınn kime kur yapıyonn bakiimm? kıs madam benim hayvancığım yok ama olsa oda benim gibi olurdu buda senin gibi yokmu limonun koçişii?
hayırlısı canımcımmm inşallah gidince hemen görürsünnnnnn
hoşbulduk canlarım, iyi diyelimde iyi olalım hava çok sıcakbunaldım şimdiden, temmuz ağustosu düşünemiyorum bile :) bol bol ter atıp olmayan kilolarımı vercem bu gidişle biz galiba bu yaz tatile falan gidemiycez. temmuzda kardeşim gelecek ağustosta ramazan :) dün eşimle konuştuk eğer bi aksilik olmazsa eylül ayında tüp bebek denemeye karar verdik tatil matil yok bize
kolera gardaş
aminnnnn canımmm sen dua et bizeee bütün hamişlerr dualarınızda bizi eksik etmeyinnnnnnnnnn:92:kızlar süper bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah çok heyecanlı
kıssssss siz aynı zamanda anne olucaksınızzzzzzzzzzzzbu gecikmiş haliyse 6 gün var aramızdabenim en son perşembe günü 550 çıkmıştı değerlerim bakalım cumartesi doktora gidicez görücez kesene filan baktılarmı
geldimm cucummm geldimmmmm bak burdayımmmmmmmmmmgec kaldııı bebüşş yaaaa :84::84:
eğer çok çok pahalı olmayıp ,sakin bir yer arıyorsan muğla akyaka sessiz sakinn aile yeri biz öğrenciyken takılırdık ama nezih bir ortamı var manzara yeterbende zaten fethiyeye gitmek istiyorum aslında. ama fethiyede yarım pansiyon ucuz bi otel olsun ki otele bağlı kalmayayım. hergün başka biyere gideyim. bisürü yer var fethiyede gezecek. ölü deniz kelebekler vadisi saklı kent.... ooo bisürü yer. bakalım ayarlayabilirsem öyle bi yer.
kıs valla bu sıcakta iki otobüs mahvetti beniii grev nedeniyleee yollardaaa mahvolmuşşşş otobüs gelmezzz çok fena oldumm kendime gelemdim dahahımmmm ilk yanlışşş kafesine koymaaaaaaa hep üstünde olsun burda yazarkende omuzuna koy orayıda çok severler sakın uçmasına izin verme al yine koy omusuna ama korkutma emi elini uzat o kendi binsin zorla almaya çalışma bırak sana güvensin önce okiş
aşkın ateşi yakarmış ateşihoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nirdeydinnn
hımm ilk annelik desene hade kolay geleeeee
hehhehee anneyim dime az önce lavaboya gittim biraz kan vardı nedir acep:26::26:
bilmem versin bence biz gidersek kendi arabamızla gideriz zaten berrem kociş sakin sakin gider ordada yatar dinlenirim
yok benim kızım koca beeğenmiyor valla çok garip bi hhayvann yaaa hiçbi kuşu istemniooo
oooo hadi bakalım inşallah gerek kalmassssssssssssssssssssssssss
kuşlar benim kızım sabit duramıcak herhalde lavaboda baktım biraz kan gelmiş noldu aceppp çok diil bembemsi bi rengi vardı:26::26:
aynen, inci Hakkin rahmetine kavustugu an, gözyaslarimi tutamadim, tutmaya calistim olmadi.....cok iyi oynadilar helal onlara. ama son sahnedede agladim...bir annenin kendi evladina kursun SIKmak zorunda kalmasinin ona nasil bir aci verecektir,vermistir diye icim kaynadi....(hasefenin yüz ifadesi müthisti, ayakta alkislamak lazim! büyük oyuncu!)evet bende cok seviyorum iclall aydın siirlerinii ama özellikle bunu cok seviyorummm beğenmene sevindim nıkımmmmm benimmayyy ben izledimm nıkımmm ama cok ağladımmm yaa ağlamaktann bi hal oldummm mete ve inciye ayy bittim ya süper bi sezon finaliydi son muhtesemdiii annesii naptı öle yaa ayyy süperdiii tek kelimeylee
slm kıslar napıyosunuz bakim :)
ağzını hayra aç annesi yaihmal etmeden dra git istersen yada arayıp danış canım
kuşlar benim kızım sabit duramıcak herhalde lavaboda baktım biraz kan gelmiş noldu aceppp çok diil bembemsi bi rengi vardı:26::26:
aynen, inci Hakkin rahmetine kavustugu an, gözyaslarimi tutamadim, tutmaya calistim olmadi.....cok iyi oynadilar helal onlara. ama son sahnedede agladim...bir annenin kendi evladina kursun SIKmak zorunda kalmasinin ona nasil bir aci verecektir,vermistir diye icim kaynadi....(hasefenin yüz ifadesi müthisti, ayakta alkislamak lazim! büyük oyuncu!)
sendenn naber???
hayırolsun canım yok kötü düşünmüyorum kızma hemen ama napimm görünce şaşırdım du bakim bakalım devamı gelcekmii bekliimm
cucum yaaa büroya geldimmm aradılar doğal için yollar terardan kazılıyormuşş 2 sendir kaza kaza bitiremediler annemmm yaa arabayı çekmey gittimm mahfoldummmmmmerak ettim senii valla nerelerdesinnn bölee niden sıcak gectiiii yürüdünmüü
berremmmmmmm eve gidene kadar anam ağladı eshotçular grevdemiymiş neymiş otobüs çok bekledim anacımmmmm olan vatandaşa oluyooo rezil oldum 15 dk yol uzadı da uzadıııııııııııbebeğim senimi çektiler araba yerine ne yaptılar kuzum...
ayyy sağol koleram sen msj yazmışsın cevap verdim eklersin okiş bebişimmmmmmmmcanımm aramıza katılman beni çok sevindirdi hoşgeldinEveeet sabah duyduğum güzel hamiş haberin buydu kıznar. Tebrikler ederim canımmm
madamımmm sana da mutlu günler olsun. Limonun çokkk tatlııııııııııııı
zeytinimm canım günaydınnnnnn
iyiyim meleğim bende napim işlerimi toparladım geldim
cucummmmmmmmmmmm seninde günün aydınlıklar içinde olsun
süpperrrr allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin fıstıkkk
nikitammm sen nasılsın meleğim
bebeğimmmmmm günaydın dikkat et kendine
ben ayılıp,bayılıyorum beynime güneş geçti sanırsammmmmslm kıslar napıyosunuz bakim :)
kıss 2 gündür kk ya ağır geliyos sanırsam çok yükleme ağır geldiiiabbbow kim posta koydu döverim ben onnarı
izmiri bir görsennnnn bayılırsınnnnn bizede tatil yok anacım bu seneeeeeeeeeeteşekkürler cnım inşallah güzel haberlerle gelirim
geldimm annemmmmm bak sana daha öncede yazdımmmmmmmm:82:hoşbulduk canlarım, iyi diyelimde iyi olalım hava çok sıcakbunaldım şimdiden, temmuz ağustosu düşünemiyorum bile :) bol bol ter atıp olmayan kilolarımı vercem bu gidişle biz galiba bu yaz tatile falan gidemiycez. temmuzda kardeşim gelecek ağustosta ramazan :) dün eşimle konuştuk eğer bi aksilik olmazsa eylül ayında tüp bebek denemeye karar verdik tatil matil yok bize
kolera gardaş
ne kanı kısımm yaaa telaş yapma ama doktoruna git rengi pembe ya?????????????????günaydınn minnak burunn mirak ettim senii neyse geldin yaaa
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?