- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.741
İnşallah bişey yoktur canım dualarım bebiş ve annesiyle. ama doktorunu bi ara istersen olmazmı
ne kanı kısımm yaaa telaş yapma ama doktoruna git rengi pembe ya?????????????????
ama o tarihler yumurlama dönemime denk gelmiyoki bebişim. ben her ayın ilk haftası adet oluyorum zaten.
teşekkür ederim kıslarrr yaşayacak ömrü varsa kalır benleeee korkmuyorum ben merak etmeyin iyiyim sorun yok dont panik sizde
dont telaş bebek bişi olmas merak etmeeee
teşekkür ederim kıslarrr yaşayacak ömrü varsa kalır benleeee korkmuyorum ben merak etmeyin iyiyim sorun yok dont panik sizde
dont telaş bebek bişi olmas merak etmeeee
canim arkadasim, doktoruna bir görün yinede .
korkulacak bir durumun olduguna ihtimal vermiyorum, ama tedbiri elden birakmamak lazim.
benim en yakin arkadasiminda basina gelmisti, ama bisey cikmadi, simdi oglu tosun tosun, 5 yasinda
ama ben..?? bende kanama bile olmadi , sonuc....biliosunuz.
canim arkadasim, doktoruna bir görün yinede .
korkulacak bir durumun olduguna ihtimal vermiyorum, ama tedbiri elden birakmamak lazim.
benim en yakin arkadasiminda basina gelmisti, ama bisey cikmadi, simdi oglu tosun tosun, 5 yasinda
ama ben..?? bende kanama bile olmadi , sonuc....biliosunuz.
canımcımmm tabiki telaş yok ama aramalısınn kızarımm bakkkkkk
cucum yaaa büroya geldimmm aradılar doğal için yollar terardan kazılıyormuşş 2 sendir kaza kaza bitiremediler annemmm yaa arabayı çekmey gittimm mahfoldummmmm
berremmmmmmm eve gidene kadar anam ağladı eshotçular grevdemiymiş neymiş otobüs çok bekledim anacımmmmm olan vatandaşa oluyooo rezil oldum 15 dk yol uzadı da uzadııııııııııı
ayyy sağol koleram sen msj yazmışsın cevap verdim eklersin okiş bebişimmmmmmmm
ben ayılıp,bayılıyorum beynime güneş geçti sanırsammmmm
kıss 2 gündür kk ya ağır geliyos sanırsam çok yükleme ağır geldiiisistem gitti ondan annemmmmmm kim atabülür bizi dimi ama
izmiri bir görsennnnn bayılırsınnnnn bizede tatil yok anacım bu seneeeeeeeeeedeneyinn bugün bende sana onunla ilgili msj atıcaktımmm iyi karar tuttuummmmm bunu
geldimm annemmmmm bak sana daha öncede yazdımmmmmmmm:82:
ne kanı kısımm yaaa telaş yapma ama doktoruna git rengi pembe ya?????????????????
valla benimkisi panik değil canım sadece tedbirli davranmak gerektiğini düşünüyorum drunu bi arasan bişey kaybetmezsinki devamını neden bekliyosun?
nikimm doğru söylüyooo tamam rahatız pozitifiz ama sağlık buuu hadii kalk hemennnn doktorunu ara onun dediğine göre gider yada oturursun popişin üstüneee
sağolasın cücümmmmm benim yok annem korkmuyorum ben nie korkimmmherşey güzel olacakk
madamımmmm saçmaladığının farkındamısınnnn? tamam tabikiii rahat olucaksınn ama git demiyorum yaaa bi telefona bakarr deli etme insanııııııııııııışimdik çıkamammmmmm yarın artıkkk
kısmaaaa bebekim benimmmmm şimdik çıkamam burdan kendimi ii hissediyorum bişey yok tamam hadi yarın giderimmm tontişimm
valla nikimm güneş çarptı benii tuzlu ayran içiyorum şimdi tansiyonum düştü galibaaanasilsin cilekli turta?
napan bakam?:82:
yoruldun bebüşümmm oyy kıyamammm sakın buzlu sular içme yinee tımam mıı
doğğru diyorsunn tatlım bişi demedim biliyorum beni düşündüğünüzü benim doktorum henüz yok cumartesi gidicem gittiğim doktorda küçük bi poliklinikte görevli hemen vajinal ultrason dio herşeye kusura bakmasın ona gidemem şğmdi
ayyyy canlarım benimmmm kuzucuklarımm seviyom sizleriiiii
madamımmmm saçmaladığının farkındamısınnnn? tamam tabikiii rahat olucaksınn ama git demiyorum yaaa bi telefona bakarr deli etme insanııııııııııııı
senin gibi olmak isteyen bir sürü arkadaş var ben dahil neden bu kadarrrrr katisinn kiiii bi telefon çok değilllllllllllll 2 dk almaz merak etme
valla nikimm güneş çarptı benii tuzlu ayran içiyorum şimdi tansiyonum düştü galibaaa
evet canımm yok içmedim başım dönüyoo tuzlu ayran içiyorummmmm
bizde seni sevdiğimizi çin diyoruz madamımmmmmmmmmmmmm
başka doktora sor ama sor yaneeeeeeeeee
bizde seni sevdiğimizi çin diyoruz madamımmmmmmmmmmmmm
başka doktora sor ama sor yaneeeeeeeeee
telefonda bana ne diyebilirki doktor gel dicek sadece şimdi gel derse gidemem zaten içim içimi daha çok yer bebekimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?