Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

teşekkür ederim kıslarrr yaşayacak ömrü varsa kalır benleeee korkmuyorum ben merak etmeyin iyiyim sorun yok dont panik sizde
İnşallah bişey yoktur canım dualarım bebiş ve annesiyle. ama doktorunu bi ara istersen olmazmı

dont telaş bebek bişi olmas merak etmeeee
ne kanı kısımm yaaa telaş yapma ama doktoruna git rengi pembe ya?????????????????

canim arkadasim, doktoruna bir görün yinede .
korkulacak bir durumun olduguna ihtimal vermiyorum, ama tedbiri elden birakmamak lazim.
benim en yakin arkadasiminda basina gelmisti, ama bisey cikmadi, simdi oglu tosun tosun, 5 yasinda
ama ben..?? bende kanama bile olmadi , sonuc....biliosunuz.

teşekkür ederim kıslarrr yaşayacak ömrü varsa kalır benleeee korkmuyorum ben merak etmeyin iyiyim sorun yok dont panik sizde

dont telaş bebek bişi olmas merak etmeeee

valla benimkisi panik değil canım sadece tedbirli davranmak gerektiğini düşünüyorum drunu bi arasan bişey kaybetmezsinki devamını neden bekliyosun?

nikimm doğru söylüyooo tamam rahatız pozitifiz ama sağlık buuu hadii kalk hemennnn doktorunu ara onun dediğine göre gider yada oturursun popişin üstüneee

şimdik çıkamammmmmm yarın artıkkk
kısmaaaa bebekim benimmmmm şimdik çıkamam burdan kendimi ii hissediyorum bişey yok tamam hadi yarın giderimmm tontişimm
canımcımmm tabiki telaş yok ama aramalısınn kızarımm bakkkkkk

yoruldun bebüşümmm oyy kıyamammm sakın buzlu sular içme yinee tımam mıı

doğğru diyorsunn tatlım bişi demedim biliyorum beni düşündüğünüzü benim doktorum henüz yok cumartesi gidicem gittiğim doktorda küçük bi poliklinikte görevli hemen vajinal ultrason dio herşeye kusura bakmasın ona gidemem şğmdi
valla benimkisi panik değil canım sadece tedbirli davranmak gerektiğini düşünüyorum drunu bi arasan bişey kaybetmezsinki devamını neden bekliyosun?

ayyyy canlarım benimmmm kuzucuklarımm seviyom sizleriiiii
nikimm doğru söylüyooo tamam rahatız pozitifiz ama sağlık buuu hadii kalk hemennnn doktorunu ara onun dediğine göre gider yada oturursun popişin üstüneee

şimdik çıkamammmmmm yarın artıkkk

kısmaaaa bebekim benimmmmm şimdik çıkamam burdan kendimi ii hissediyorum bişey yok tamam hadi yarın giderimmm tontişimm
madamımmmm saçmaladığının farkındamısınnnn? tamam tabikiii rahat olucaksınn ama git demiyorum yaaa bi telefona bakarr deli etme insanııııııııııııı
senin gibi olmak isteyen bir sürü arkadaş var ben dahil neden bu kadarrrrr katisinn kiiii bi telefon çok değilllllllllllll 2 dk almaz merak etme
nasilsin cilekli turta?
napan bakam?:82:
valla nikimm güneş çarptı benii tuzlu ayran içiyorum şimdi tansiyonum düştü galibaaa
yoruldun bebüşümmm oyy kıyamammm sakın buzlu sular içme yinee tımam mıı

evet canımm yok içmedim başım dönüyoo tuzlu ayran içiyorummmmm

bizde seni sevdiğimizi çin diyoruz madamımmmmmmmmmmmmm
başka doktora sor ama sor yaneeeeeeeeee

telefonda bana ne diyebilirki doktor gel dicek sadece şimdi gel derse gidemem zaten içim içimi daha çok yer bebekimm
bizde seni sevdiğimizi çin diyoruz madamımmmmmmmmmmmmm
başka doktora sor ama sor yaneeeeeeeeee

türkiyede olmak vardi simdi:97:
keske orda olaydimda ,tansiyonum düseydide ayran iceydim

sana gecmis olsun, cokmu sicak bugun sizin oralar?? disardami gezdin ?
eee, azcik dikkat et, Allah korusun düsüp bayilirsin biyerlerde....senin bat'in ne?

telefonda bana ne diyebilirki doktor gel dicek sadece şimdi gel derse gidemem zaten içim içimi daha çok yer bebekimm

ama arayıp bu kanama pembe renkli diyebilirsinnn
tamam sen gün içerinde takip et sık sık tekrarlarsa kesin gidiceksin gerekirse alttan kontrol edicekler ama gidiceksin o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…