- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.181
tsk.ler koleram, iyidir cok sukur...sen nasilsin??canımmm hoşgeldinn iyiyiz sen nasılsın canım
sendemi negatifsin yani nıkıta yaa...
niye hemen olumsuz düşünüyosunuz ...
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat:84::84::84:
tsk.ler koleram, iyidir cok sukur...sen nasilsin??
Nasil gecti dünün?
kis ne yapayim, karnimda bir karisiklik hissediyorum zaman zaman iki gundur, hani adet oncesi olurya.
Bide tepelerde hassasiyet var , anladin sen onu
Muhtemelen adetim '' yakinda ordayim'' diyor
semptomlar tanidik olunca , mecburen bagliyorum iste adete koleram, isterdimki diyeyim''heyt beee, tuttmusshhh ''selam tatlım nie ağlıyosun
iyi geçti hayatım iyiyim bende iş güç devam
Hemencikte adete bağlamışın durumu bakıyorumda
selam tatlım nie ağlıyosun
ben ağlamayayımda kim ağlasın dün kayınvalidem aradı eşimle konuştular bende namazda ne konuştuklarını duydum moralim bozuldu fatma naıl diye sormuyo fatmanın günü geldi hastalandımı test yaptınızmı ne çıktı ilk önce insanın moralini bozuyo sonrada allahtan hayırlısı olur diyo ben ağlamayımda kim ağlasın 3 senedirki aynı şey
ben ağlamayayımda kim ağlasın dün kayınvalidem aradı eşimle konuştular bende namazda ne konuştuklarını duydum moralim bozuldu fatma naıl diye sormuyo fatmanın günü geldi hastalandımı test yaptınızmı ne çıktı ilk önce insanın moralini bozuyo sonrada allahtan hayırlısı olur diyo ben ağlamayımda kim ağlasın 3 senedirki aynı şey
keske bu konuda bu kadar uzmesen kendini, oda nihayetinde torun istiyor tabi,ne yapsin sozkonusu oglu olunca sorma hakki goruyor kendinde (-ki bir yere kadar hakli tabi) sen cok dusunup uzme kendini lutfen. yarin obur gun sende insallah anne olunca eminim kayinvalideni daha iyi anlarsin, ustunde durma lutfen, moralini yuksek tutmaya bak tatlim, bazi kayinvalideler malesef gerektiginden daha cok merakli olurlar, oyle kabul edersen daha kolay olur senin icin. uzme canini sen
kızlar nabersiniz ben bugün ii hissetmiyomm kendimi mutsuz uyandımmayy nolcak bizim bu halimiz yaaa ruh halim bozuldu sanırım cok kafaya takıommm:97:
keske takmasan bu kadar, gercekten oluruna birak .....
ayyy benimmm minnoşumu kim üzmüşşş sen kulak asma onlara hamişşş kalıncaa görürlerr onlarrr sen sakın kafana takma üzme kendiniii canım kıyamam sanaaa
keske bu konuda bu kadar uzmesen kendini, oda nihayetinde torun istiyor tabi,ne yapsin sozkonusu oglu olunca sorma hakki goruyor kendinde (-ki bir yere kadar hakli tabi) sen cok dusunup uzme kendini lutfen. yarin obur gun sende insallah anne olunca eminim kayinvalideni daha iyi anlarsin, ustunde durma lutfen, moralini yuksek tutmaya bak tatlim, bazi kayinvalideler malesef gerektiginden daha cok merakli olurlar, oyle kabul edersen daha kolay olur senin icin. uzme canini sen
canım olmuyo işte benden sonraki gelini hamile ya bide eşimin ailesi uzaktan akrabamız oluyolar ve sülalade gençler arasında ilk bizim düğünümüz oldu bizden sonra evlenenlerin çocuğu bile oldu bazen öyle şeyler söylüyoki insan dayanamıyo işte neyse boşver allahın gücü herşeye yeter demi benide onların yanında boynu bükük bırakmaz inşalah herkeze hayırlısından nasip etsin
canım olmuyo işte benden sonraki gelini hamile ya bide eşimin ailesi uzaktan akrabamız oluyolar ve sülalade gençler arasında ilk bizim düğünümüz oldu bizden sonra evlenenlerin çocuğu bile oldu bazen öyle şeyler söylüyoki insan dayanamıyo işte neyse boşver allahın gücü herşeye yeter demi benide onların yanında boynu bükük bırakmaz inşalah herkeze hayırlısından nasip etsin
innnşalaahh en kısa zamanda hamile kalırsın canım inşallahh amnin
sen sıkma canını tatlım benim...
inşallah rabbim tez zamanda vericek...
onların dediğini hiç duyma tatlım benim...
innnşalaahh en kısa zamanda hamile kalırsın canım inşallahh amnin
inşallah allah biran önce isteyen herkeze sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eder
kızlar nabersiniz ben bugün ii hissetmiyomm kendimi mutsuz uyandımmayy nolcak bizim bu halimiz yaaa ruh halim bozuldu sanırım cok kafaya takıommm:97:
olsun kardes, dini butun birisiyse zaten Rabbimin takdiri oldugunu kendiside biliyordur, ve bunu kabulleniyordur, fakat seninde hassasiyetini anliyorum ben, malesef ilk etapta biraz kirici gibi gozuksede inan oyle degil....iyiliginizi istiyor kanimca, uzme kendini lutfen, eminim bizzat seni telkin edecektir kayinvaliden, sadece torun aski oldugundan , muradinizi gordugunuzu gormesini istediginden sorup sual etmistir, sen icini rahat tut, uzulme emi bacimkeske bu konuda bu kadar uzmesen kendini, oda nihayetinde torun istiyor tabi,ne yapsin sozkonusu oglu olunca sorma hakki goruyor kendinde (-ki bir yere kadar hakli tabi) sen cok dusunup uzme kendini lutfen. yarin obur gun sende insallah anne olunca eminim kayinvalideni daha iyi anlarsin, ustunde durma lutfen, moralini yuksek tutmaya bak tatlim, bazi kayinvalideler malesef gerektiginden daha cok merakli olurlar, oyle kabul edersen daha kolay olur senin icin. uzme canini sen
olsun kardes, dini butun birisiyse zaten Rabbimin takdiri oldugunu kendiside biliyordur, ve bunu kabulleniyordur, fakat seninde hassasiyetini anliyorum ben, malesef ilk etapta biraz kirici gibi gozuksede inan oyle degil....iyiliginizi istiyor kanimca, uzme kendini lutfen, eminim bizzat seni telkin edecektir kayinvaliden, sadece torun aski oldugundan , muradinizi gordugunuzu gormesini istediginden sorup sual etmistir, sen icini rahat tut, uzulme emi bacim
dini bütün biri evet zaten 11 torunu var 12. yolda bide ben geçen ay dış gebelik geçirdim hamile olduğumu söyleyince yok sen hamile değilsindir bekle biraz falan diyo biz doktora gittik diyoruz zorla inanıyo aman bilmiyom işte teselli için sağol iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı bacım
ayy minnoşlar hala oluyorumm annem simdi aradı yengemin suyu gelmişşşbana da istanbul yolu görünüyoo simdi hastaneye gidiyolarmışşş ayy cok heyecanlandımmm darısı basımıza canlarımmm
sen sıkma canını tatlım benim...
inşallah rabbim tez zamanda vericek...
onların dediğini hiç duyma tatlım benim...
sağol canım teslliye cok ihtiyacım vardı bunları kimseye dememiştim ve kimsede teselli etmemişti çok sağolun
gerizekalı galiba kusura bakmada. sen bunları kafana takma bak çok etkiler seni böyle bi stres var mı ya. eşin ne dio bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?