Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sendemi negatifsin yani nıkıta yaa...
niye hemen olumsuz düşünüyosunuz ...

kis ne yapayim, karnimda bir karisiklik hissediyorum zaman zaman iki gundur, hani adet oncesi olurya.
bide tepelerde hassasiyet var , anladin sen onu
muhtemelen adetim '' yakinda ordayim'' diyor

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat:84::84::84:

selam tatlım nie ağlıyosun

tsk.ler koleram, iyidir cok sukur...sen nasilsin??
Nasil gecti dünün?

kis ne yapayim, karnimda bir karisiklik hissediyorum zaman zaman iki gundur, hani adet oncesi olurya.
Bide tepelerde hassasiyet var , anladin sen onu
Muhtemelen adetim '' yakinda ordayim'' diyor

iyi geçti hayatım iyiyim bende iş güç devam
Hemencikte adete bağlamışın durumu bakıyorumda

selam tatlım nie ağlıyosun

iyi geçti hayatım iyiyim bende iş güç devam
Hemencikte adete bağlamışın durumu bakıyorumda
semptomlar tanidik olunca , mecburen bagliyorum iste adete koleram, isterdimki diyeyim''heyt beee, tuttmusshhh '' , ama bakalim, umarim yaniliyorumdur ....birbirimize dua edersek, hayirlisiiyla insallah tez vakitte birbirimize mujdelerimizi veririz

aynen, walla bende is basindayim, inan buraya bakinca isim aksamiyor degil, caktirmiyorum tabi ...allaam yoksam ben profesyonel ''arazi''memurlardan mi oldum??

kızlar nabersiniz ben bugün ii hissetmiyomm kendimi mutsuz uyandımm ayy nolcak bizim bu halimiz yaaa ruh halim bozuldu sanırım cok kafaya takıommm:97:

ayy minnoşlar hala oluyorumm annem simdi aradı yengemin suyu gelmişşş bana da istanbul yolu görünüyoo simdi hastaneye gidiyolarmışşş ayy cok heyecanlandımmmdarısı basımıza canlarımmm

ayy minnoşlar hala oluyorumm annem simdi aradı yengemin suyu gelmişşş bana da istanbul yolu görünüyoo simdi hastaneye gidiyolarmışşş ayy cok heyecanlandımmmdarısı basımıza canlarımmm

gözünüz aydın canım...
Allah analı babalı büyütsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…