- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.941
ama ben recimdeyimmmmm :26:
ayyy ii hadiiii acemilik yokkkk ben alt alırım yediririm falan ama şu banyo olayııııııııı
seni benle karıştırdı heralde :) benim kız kardeşim yok o yüzden teyze olamıycam ama halayım ben çok tatlı bi minik kuşum var benim
O zaman yeni yılınız öncekilerden daha mutlu olsun canım tebrik ederim
konuşsun tabiiiikıslaaaarrrr subebekim kocişiyle konuşuyodu çıkması gerekmiş aniden size söylememi istediiiii. kusura bakmayacakmışsınız arkadaşlaaarrrr.
kocişini göremiyo zaten bebekim konuşsun bari rahat rahat.
kıslaaaarrrr subebekim kocişiyle konuşuyodu çıkması gerekmiş aniden size söylememi istediiiii. kusura bakmayacakmışsınız arkadaşlaaarrrr.
tşk ederim canım benim. düşünceli anniş oooobende müsadenizle gideyim artık az çalışayım sonrada doğru evime yollanayım. yarın görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
tontişlerimm benim iş çıkışı kanamam arttı biras hemen hastaneye gittim doktor yokmuş sonram eve geldim kocişi bekliyorum hastaneye gidicezz bakalım neymiş bu kanamanın nedeni bi öğrenelimm akşam yada yarın sabah gelir anlatırım olanları seviyorumm sizleriii
canımm inş önemli bir şey yoktur ihmal etmeyip gidecek olmana çok sevindim.Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle gelmen için dua edeceğim..
tontişlerimm benim iş çıkışı kanamam arttı biras hemen hastaneye gittim doktor yokmuş sonram eve geldim kocişi bekliyorum hastaneye gidicezz bakalım neymiş bu kanamanın nedeni bi öğrenelimm akşam yada yarın sabah gelir anlatırım olanları seviyorumm sizleriii
amannnnnnn bizimde düşündüğümüz şeye bakkk hayırlısıyla bir olsundaaa yıkarısss n'olcakkk ananesii yıkar benimmm minnakımmızaten tek başına yapamazsın mümkün değil yanında biri oluncada sorun olmuyo merak etme, ben çok becerikli değilimdir ama minik kuşumu çok güzel yıkadım hemde annem tam puan verdi, bi süre sonra elinde alışıyo hem. bide iş başa düşünce Allah yardım ediyo. ay bebişin gelsinde tek derdin banyosu olsun beeeaaahhh
evettttt hemde çok tatlı bir tospikkkkbende halayııımmmm. benimde bitane minnakım vaaar. tombalak tospikim o benim.
mersiii kara göslümmmmm sağol hayatımm valla koçişle konuştummmm ohhhh iyi geldi vallaaaaaaaaaaakıslaaaarrrr subebekim kocişiyle konuşuyodu çıkması gerekmiş aniden size söylememi istediiiii. kusura bakmayacakmışsınız arkadaşlaaarrrr.
tşk ederim canım benim. düşünceli anniş oooobende müsadenizle gideyim artık az çalışayım sonrada doğru evime yollanayım. yarın görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
ahhh madamımmm ahhh sabah gidverseydin yaaa annemmm neyse gelince yazarsın inşallahh merakımı bağışla lütfennnnnnnnnn
umarım bişey yoktur........
madamım geldinmi gitcenmi merak ettim...:26:
geldim berrem ama sen yoksun sanırım bebekime açıklamsını yaptım oku ordan uzun uzun yazdım tontişim
okudum şimdi madamım...
skıma canını içini ferah tut sen canımcım...
inşallah birşey yok Allah'ın izniyle..
yarın sabah mı gitcen yoksa akşamamı...
bizi haberdar et madamım merak ederiz....
çok öpüyorum madamım çıkmam lazım misafirim gelcek....
ikinizide Rabbime emanet ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?