Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ama ben recimdeyimmmmm :26:

annem rejim yapsada çok az kilo veriyodu. diyetisyene gittik bi liste verdi annem okuyunca oldu, normalde yediğinden daha fazlası vardı listede, annemde dedi ben bu kadar yemiyorumki olsun sen ye dedi her öğünden sonrada 1 kase yoğurt verdi annem ayda 2 kg zayıfladı o diyet sayesinde, bol yoğurt ye emi canım?

ayyy ii hadiiii acemilik yokkkk ben alt alırım yediririm falan ama şu banyo olayııııııııı

zaten tek başına yapamazsın mümkün değil yanında biri oluncada sorun olmuyo merak etme, ben çok becerikli değilimdir ama minik kuşumu çok güzel yıkadım hemde annem tam puan verdi, bi süre sonra elinde alışıyo hem. bide iş başa düşünce Allah yardım ediyo. ay bebişin gelsinde tek derdin banyosu olsun beeeaaahhh

bende halayııımmmm. benimde bitane minnakım vaaar. tombalak tospikim o benim.

kıslaaaarrrr subebekim kocişiyle konuşuyodu çıkması gerekmiş aniden size söylememi istediiiii. kusura bakmayacakmışsınız arkadaşlaaarrrr.
kocişini göremiyo zaten bebekim konuşsun bari rahat rahat.

kıslaaaarrrr subebekim kocişiyle konuşuyodu çıkması gerekmiş aniden size söylememi istediiiii. kusura bakmayacakmışsınız arkadaşlaaarrrr.

tşk ederim canım benim. düşünceli anniş oooo bende müsadenizle gideyim artık az çalışayım sonrada doğru evime yollanayım. yarın görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi

tontişlerimm benim iş çıkışı kanamam arttı biras hemen hastaneye gittim doktor yokmuş sonram eve geldim kocişi bekliyorum hastaneye gidicezz bakalım neymiş bu kanamanın nedeni bi öğrenelimm akşam yada yarın sabah gelir anlatırım olanları seviyorumm sizleriii

canımm inş önemli bir şey yoktur ihmal etmeyip gidecek olmana çok sevindim.Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle gelmen için dua edeceğim..

ahhh madamımmm ahhh sabah gidverseydin yaaa annemmm neyse gelince yazarsın inşallahh merakımı bağışla lütfennnnnnnnnn
umarım bişey yoktur........

amannnnnnn bizimde düşündüğümüz şeye bakkk hayırlısıyla bir olsundaaa yıkarısss n'olcakkk ananesii yıkar benimmm minnakımmı
bende halayııımmmm. benimde bitane minnakım vaaar. tombalak tospikim o benim.
evettttt hemde çok tatlı bir tospikkkk
mersiii kara göslümmmmm sağol hayatımm valla koçişle konuştummmm ohhhh iyi geldi vallaaaaaaaaaaa
tşk ederim canım benim. düşünceli anniş oooo bende müsadenizle gideyim artık az çalışayım sonrada doğru evime yollanayım. yarın görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi

Bana göre uzun olan aradan sonra tekrar yazıyorum ben kendi durumumu tekrar hatırlatıyım size önce :) adet düzenim 30 olarak seyrederken şaşırdı birden :) 31 mart 30 nisan oldum adetimi bat ım 29 mayısı söylerken(internetten hesapladım)8 haziranda oldu. gebelik beklentilerim suya düştü yani. neyse deyip devam ediyoruz şu anda. ve ben BAT için tahmini bişey söyleyemediğimden ateş ölçme yöntemine başvurdum. hergün 7,00 ve 7,30 arası ölçüyorum ateşimi ama bi yükselme hala yok bu yumurtamın henüz çatlamadığını gösterir değil mi?bugün 15,gündü ve hala ateşte bi yükselme yok. bu arada abimlerin 28 haziranda bebişi olacak :) (Allah bizede nasip etsin amiiiiiiiinnnnnnn.) ve ben bana 12 saat uzaklıkta olan bi şehre gidicem 26 haziran gibi otobüsle. siz ne dersiniz sakıncalı mı acaba???

bebekimmm tabikide merak ediceksin arkadişini etmezsen ayıp zaten gittim doktora özel tam teşekküllü bi hastane genç yakışıklı bi doktor benim kocişin gözleri parladı ama gık diyemedi benim tosbikim yaa neyse doktor önce karından bakarıs dedi göremezsek bişey vajinadan bakarıs dedi isterseniz tabi dedik ne gerekiyorsa artık kanaman çok değilse çok mühim bişi olacağını samam dedi aama eğer düşük tehlikesi kanaması ise bunu kimse durduramaz dedi o düşecektir zaten neyse karından baktı kese mese yok ben dedimki yarın kendi doktorumuza gidicektik zaten ama böyle olunca hemen geldik dedim o zaman vajinadan ben hiç bakmiim yarın kendi doktorunnuz nasıl olsa bakacak dedi boşu boşuna iki defa canınız yanmasın hemde çok ii bişi değil dedi içinizi ferah tutun ağrınız sızınız yok dedi gördüğüm kadarıyla ben mühim bişii olduğunu da sanmıyorum dedi ama yarın doktorunuz siz egerekeni söyler dedi ii düşünün ii olsun dedi süper bi doktrdu eşimede dışarı çıkınca aynı açıklamaları yaptı valla kısacası öle bakalım kızlar yarın sabahı beklicem artık doktorun dediği gibi düşecekse düşü kanamasıysa zaten tutulmaz dedi bencede aynen öyle yani bekleyip görücez dua edicez hayırlısı kısmet çok öperim bebkim benim
ahhh madamımmm ahhh sabah gidverseydin yaaa annemmm neyse gelince yazarsın inşallahh merakımı bağışla lütfennnnnnnnnn
umarım bişey yoktur........

geldim berrem ama sen yoksun sanırım bebekime açıklamsını yaptım oku ordan uzun uzun yazdım tontişim

okudum şimdi madamım...
skıma canını içini ferah tut sen canımcım...
inşallah birşey yok Allah'ın izniyle..
yarın sabah mı gitcen yoksa akşamamı...
bizi haberdar et madamım merak ederiz....

çok öpüyorum madamım çıkmam lazım misafirim gelcek....

ikinizide Rabbime emanet ediyorum....

şimdi yarın sabah erkenden gidicez tatlım hadi size ii oturmalar öpüldünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…