- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.961
bebekimmm tabikide merak ediceksin arkadişini etmezsen ayıp zaten gittim doktora özel tam teşekküllü bi hastane genç yakışıklı bi doktor benim kocişin gözleri parladı ama gık diyemedi benim tosbikim yaa neyse doktor önce karından bakarıs dedi göremezsek bişey vajinadan bakarıs dedi isterseniz tabi dedik ne gerekiyorsa artık kanaman çok değilse çok mühim bişi olacağını samam dedi aama eğer düşük tehlikesi kanaması ise bunu kimse durduramaz dedi o düşecektir zaten neyse karından baktı kese mese yok ben dedimki yarın kendi doktorumuza gidicektik zaten ama böyle olunca hemen geldik dedim o zaman vajinadan ben hiç bakmiim yarın kendi doktorunnuz nasıl olsa bakacak dedi boşu boşuna iki defa canınız yanmasın hemde çok ii bişi değil dedi içinizi ferah tutun ağrınız sızınız yok dedi gördüğüm kadarıyla ben mühim bişii olduğunu da sanmıyorum dedi ama yarın doktorunuz siz egerekeni söyler dedi ii düşünün ii olsun dedi süper bi doktrdu eşimede dışarı çıkınca aynı açıklamaları yaptı valla kısacası öle bakalım kızlar yarın sabahı beklicem artık doktorun dediği gibi düşecekse düşü kanamasıysa zaten tutulmaz dedi bencede aynen öyle yani bekleyip görücez dua edicez hayırlısı kısmet çok öperim bebkim benim
bebekimmm tabikide merak ediceksin arkadişini etmezsen ayıp zaten gittim doktora özel tam teşekküllü bi hastane genç yakışıklı bi doktor benim kocişin gözleri parladı ama gık diyemedi benim tosbikim yaa neyse doktor önce karından bakarıs dedi göremezsek bişey vajinadan bakarıs dedi isterseniz tabi dedik ne gerekiyorsa artık kanaman çok değilse çok mühim bişi olacağını samam dedi aama eğer düşük tehlikesi kanaması ise bunu kimse durduramaz dedi o düşecektir zaten neyse karından baktı kese mese yok ben dedimki yarın kendi doktorumuza gidicektik zaten ama böyle olunca hemen geldik dedim o zaman vajinadan ben hiç bakmiim yarın kendi doktorunnuz nasıl olsa bakacak dedi boşu boşuna iki defa canınız yanmasın hemde çok ii bişi değil dedi içinizi ferah tutun ağrınız sızınız yok dedi gördüğüm kadarıyla ben mühim bişii olduğunu da sanmıyorum dedi ama yarın doktorunuz siz egerekeni söyler dedi ii düşünün ii olsun dedi süper bi doktrdu eşimede dışarı çıkınca aynı açıklamaları yaptı valla kısacası öle bakalım kızlar yarın sabahı beklicem artık doktorun dediği gibi düşecekse düşü kanamasıysa zaten tutulmaz dedi bencede aynen öyle yani bekleyip görücez dua edicez hayırlısı kısmet çok öperim bebkim benim
canımcımm ağrın,sancın bişeyin varmı peki? kanama ne durumda:26:??
canım doktorunun iyi olmasına çok sevindim gerilmemişsin ne güzel. bizi habersiz bırakma olurmu? inşallah ters bi durum yoktur herşey yolundadır. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen içini ferah tut emi? dua etcem ben size.
sen nerdesin bebekim?
canımcımm ağrın,sancın bişeyin varmı peki? kanama ne durumda:26:??
peki kanamanın yoğunluğu hakkında bişey dedimi normal yada değil gibi??
ay madamımm ütü yapıyordum duramadım valllaaaaaa içim içimi yedimm neyse yarında git bakalımmm ne dicek doktor?
valla canımcım madamı merak ettiğim için girmiştimmm sonra ütüye devam şimdi belki yazmıştır bi daha diye girdim işteee canımmm siz yoksunuz zaten bu saatten sonrada girmeyin artık koçişler var yanınızdaacanım doktorunun iyi olmasına çok sevindim gerilmemişsin ne güzel. bizi habersiz bırakma olurmu? inşallah ters bi durum yoktur herşey yolundadır. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen içini ferah tut emi? dua etcem ben size.
sen nerdesin bebekim?
canımcım Allah razı olsun valla adet kanaması gibi bişi çok yoğun olmasada şıp şıp geliyor anneme dedim annem üzülme ama durmas dedi hep gene eskiler daha ii bilir anneme güvenirim genelde dedikleri olur tabiki Allahtan hayırlıısnı istiyoruz her zaman biz sağlıklı olalım önemli olan o seviyorum siziiiii
ağrım sancım yok bebekim ama şimdi biras kasıklarımda bi gaz sıkışması gibi durumlar var kanama da devam ediyor bence bebiş gidici gibi görünüyorrrr
doktor böle kanamalar olabilir içiniz ferah olsun dedi bebekim zate düşeceksede bunu kimse tutamaz dedi zaten benim düşüncemde öyleydi biliyorsunuz bakalım yarın gidicez yeniden demin namaz kılıyordum tatlişim dee o yüsden yoktumm çok öpüldünüssssben iyiyim ama herşeye hazırlıklı yane
işte bak doktorun yaklaşımı ne kadar önemli. aferin o doktora çok taktir ettim. hiç paniklettirmediler seni madamım. önemli birşey olduğunu bende sanmıyorum eğer bebek yerleşiyosa ondan olmuştur. kese yavaş yavaş yerleşecek. rahimde yer açılıyo bana göre. afferin kız güçlü arkadaşım benim. tontişimiz sağlıklı bi şekilde gelişecek. tüm kalbimle buna inanıyorum. bugün gitte bomba gibi haberlerle dön. bizde dua edelim bebeğimmm.rabbim hayırlısını nasip etsin.
çok geçmiş olsun yaaaa madamımın nesi varr geçmişe bakamadımmm:18:
günaydın zuyalim kanaması olm uştu gündüz akşam üstü dahada artmış doktora gittilerr bugünde kendi doktoruna gidicek sabahtan
öyle işte bakalım dönsün öğrenicezzz
aayyy inşallah güzel haberlerle döner:18::18::18:
sen nasılsın bebekimmmm
günaydın kızlar
gelmezler inşallahh bebekimmmm:26::26:inşallah canım inşallahh akşamdan beri dua ediyorummmmm rabbim hayırlısını versinnn diye
valla zuyalim benim belim çok ağrıyoo kırılcak gibi galiba benim kırmısılar gelicek bu kadar bel ağrısı hamişlikte olurmu hiççç dimi ama
madammımm ne oldu? çabuk geldin yaaa??????
doktoruma gittim süper bir bayan öncelikle onu diim hani birgün doğurursam kesin ona giderim:)))) vajinal ultrasondan baktı pek sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi kese gözükmedi çünkü içerde hala kırıntılar var ama dedi bakalım inşallah kendiliğinden düşerde müdahaleye gerek kalmaz dedi kıslar sanırım artık hamiş diilim tekrar kan testi yaptılar yarın sabah alıcaz duruma daha net açıklık takiplerden sonra veririrz dedi benden bu kaa eve geldim işe gitmedim bugün temislik yapıcam yorim kendimi de kendiliğinden düşsün artık napimm:))) ben iyiim merak etmeyin emi benii haaa bu arada vajinal ultrason gayet güzel bişi can yakan hiç bi tarafı yok içim gıdıklandı o kaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?