- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.981
gelmezler inşallahh bebekimmmm:26::26:
meraktayız madamımm ne olduu
günaydın canımmm dayanamadın dimi sabah sabah girdin bugünn
doktoruma gittim süper bir bayan öncelikle onu diim hani birgün doğurursam kesin ona giderim:)))) vajinal ultrasondan baktı pek sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi kese gözükmedi çünkü içerde hala kırıntılar var ama dedi bakalım inşallah kendiliğinden düşerde müdahaleye gerek kalmaz dedi kıslar sanırım artık hamiş diilim tekrar kan testi yaptılar yarın sabah alıcaz duruma daha net açıklık takiplerden sonra veririrz dedi benden bu kaa eve geldim işe gitmedim bugün temislik yapıcam yorim kendimi de kendiliğinden düşsün artık napimm:))) ben iyiim merak etmeyin emi benii haaa bu arada vajinal ultrason gayet güzel bişi can yakan hiç bi tarafı yok içim gıdıklandı o kaaa
gelmezler inşallahh bebekimmmm:26::26:
meraktayız madamımm ne olduu
canım benim hayırlısı olsun ama sen yinede yat dinlenn yorma kendinii kanaman daha çok artmasın bencee
canım bana ne diyordunnn üzülmek yok varsa var yoksa yokkk
biliyorumm üzücü bişey ama daha kesin bi netlikte yok tatlımmm sonuçların gelene kadar yorma kendini
gitti geldi bile canımmevet canım çok işim var ama iş beklesin şimdilik. madamı merak ettim bereye gitti o, doktora ne zaman gidecekti biliyonmu sen
bebekimm gerçekten iyiiymm ben merak etmeyin zaten sağlıksız bir bebiş rabbim vermesin diye dua ettim hep günlük bişi diilki bu ömürlük ne zaman sağlıklıysa o zaman gelsin kucağıma dimi ama
çok geçmiş olsun yaaaa madamımın nesi varr geçmişe bakamadımmm:18:
doktoruma gittim süper bir bayan öncelikle onu diim hani birgün doğurursam kesin ona giderim:)))) vajinal ultrasondan baktı pek sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi kese gözükmedi çünkü içerde hala kırıntılar var ama dedi bakalım inşallah kendiliğinden düşerde müdahaleye gerek kalmaz dedi kıslar sanırım artık hamiş diilim tekrar kan testi yaptılar yarın sabah alıcaz duruma daha net açıklık takiplerden sonra veririrz dedi benden bu kaa eve geldim işe gitmedim bugün temislik yapıcam yorim kendimi de kendiliğinden düşsün artık napimm:))) ben iyiim merak etmeyin emi benii haaa bu arada vajinal ultrason gayet güzel bişi can yakan hiç bi tarafı yok içim gıdıklandı o kaaa
hayırlısı zuyalcim inan istek kalmadı içimdee böyle kolerayı madamımın yaşadıklarını görünce üzülüyor insan
artık olucaksaaada biz bişey hissetmeyelim haticem gibi olsun 2 aylıkken anlıyalım daha iii sanırım biz biraz kıpraşıkız olmuyoo böyle zuyalim olmuyoo
bebekimm gerçekten iyiiymm ben merak etmeyin zaten sağlıksız bir bebiş rabbim vermesin diye dua ettim hep günlük bişi diilki bu ömürlük ne zaman sağlıklıysa o zaman gelsin kucağıma dimi ama
üstümüze düşeni yapıp rabbimden hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok çok fazla düşünmeden kafamıza takmadan sabırla bekleyebilsek keşke :97::97:
geçmiş oldun madamımm çok üzüldüm ama hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yokk ... bizim nazlı bebişler gözlerimiz yolda bekletiyolar inşallah en kısa zamanda rabbim kavuşturur bizleriii
öncelikle hepinize günaydın hanımlar....
nasılsınız..?
madamım metanetine ve gücüne hayran kaldım gerçekten hakkında hayırlısı olsun canım..
evet canım çok işim var ama iş beklesin şimdilik. madamı merak ettim bereye gitti o, doktora ne zaman gidecekti biliyonmu sen
canım berremm hakkımda hep hayırlısını istedim demekki böyleymiş umutsuz değilim yine olacaktır eminim herşy rabbimden böyle uygun görmüş benim elimde değil onun elinde
rabbim en kısa zamanda nasip etsin zuyalim. bende çok sabırsızım. kendimi çabuk topladım heraldeki yine sabırsızım buda güzel be arkadaş
hayırlısı zuyalcim inan istek kalmadı içimdee böyle kolerayı madamımın yaşadıklarını görünce üzülüyor insan
artık olucaksaaada biz bişey hissetmeyelim haticem gibi olsun 2 aylıkken anlıyalım daha iii sanırım biz biraz kıpraşıkız olmuyoo böyle zuyalim olmuyoo
gitti geldi bile canımm
tamam canımmm herşey olucağına varır bu saatten sonra ömrü varsa sen ister iş yap yor kendini ister yat dinlenn bişey farketmezz kanaman çok olmasın diye dedim ben sen bilirsin vücudunu bizden yi biliyosun sonuçtaaa
neden hayırlısı,sağlıklısı diye dua ediyoruzz sen üzme o tatlı canını yeter bizee tamammı madamım
günaydın zuyalimmmm
madamım canım bebeğim. iş yapma sen genede. bekle bakalım bi sonuçları görün. metanetine bende hayran kaldım açıkçası. her durumda güçlü olmak lazım tabi. ben çok ağladım sonra bide kendime baktım. ve dedimki. yaaa Allah ne kadar büyük. isteğine can veriyo istediğine can vermiyo. herşey Allahtan. elbetteki yüzümüz gülecek. hem düşük yapanların daha çabuk çocuğu oluyomuş. umarım düzelir. umudumu kaybetmek istemiyorum. ama ne yalan söylim çok üzüldüm. şuan gözlerim sulu sulu.seni görmeden ne kadar sevdim bi bilsen
üstümüze düşeni yapıp rabbimden hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok çok fazla düşünmeden kafamıza takmadan sabırla bekleyebilsek keşke :97::97:
hep dua edin hayırlısı,sağlıklısı,sıhhatlisi diyeee inanın özürlü bir bebek olmasındansa hiç olmasın gerçekten ben bunu arkadaşımın kardeşlerinde yaşadım gördüm 20 yıldır anne ve babası hatta ablasının desteğiyle bugüne geldiler ama nasıl geldilerrr yaşadılarmı bide onlara sorun ve her an her şey olabilir şeklinde yaşamaktansaaa....
koleram annem sen bekle korunma süreni tamamlaa sende sağlıklı ol rahim kendini toparlasınn bebeğin tutunması sorun olmasın annem evet biz çok aceleciyiz,sabredemiyoruz ama sonraa pişman olucağımız şeyler yaşamaktansa gerekn özeni göstermemiz daha doğru diye düşünüyorumm
bende aslında çok yanlış yapıyorum ilacı bıraktıktan sonra korun dediler ben yapmıyorumm doktorun bi lafı aklımın çelinmesine yetti nasıl olsa korunsanda korunmasanda 3-4 ay olmaz beklem hiç dedi allahın işine karışılmaz olurmu olurrr ama yaa özürlü olursaa onun vicdan azabını çekmek....
allah hepimizn hakkında hayırlı olanı versin inşallahhhhhhhhh canlarımm
en azından hamile kalabiliyosun bunu biliyosun madamım...
Rabbim hepimize hayırlı bebişler versin...amin...
günaydııınnnn
bu aralar yoğunum biraz, giremiyorum pek, herkes nasıl bakalım??
günaydın tatlımmmm benim dün kanamam oldu düşük yapıom şuan ama gayet iiyim ruhsal açıdan yane fiziken zate süperim maşallah sağlıklı bir bebiş gibi görünmüyor doktor dedi keseyide göremedi zate durumum halim vaziyetim böle işteeee sen tikat et kendine bide bebişe emii size bişi olmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?