Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

evet henüz düşmemiş ama o yoldaymış doktor beni şimdi takibe aldı araştırma yapacak keseyi görmedi sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor dedi kan testi yaptılar yarın sonuçları alıcaz ona göre tekar kontrol edicek hayırlısı canım benim yine olur elbett herşey rabbimdenn

canım benimmmm güçlü olucaksınız tabiiiii

o anlamda değil insan sevdiklerinin böyle üzüldüğünü görünce kendine pek sevinemiyooo ondan dedim madamımm ama inan çok kişide düşük var
önce ablam yaşadı benimmm hamileliği boyunca hep düşük tehlikesiyle canımmm o yüzden diyorum yaaa kendini koru yapma temizlik filannnn s.... temizliğinizeee bırakınnn yapmayın dinlendirin kendinizi ya duruyorsa madamımmm heee o vicdan azabını nasıl çekiceksinnn düşünsene hem sen daha düşürmüş sayılmıyorsunnnn hiçbişey bitmiş değillll öyle düşün
şu tahlil sonuçların bi gelsin yoksa ne yaparsan yap temizlikmii yapıcann koşucanmı??? amudamı kalkıcaksınnn ne istiyorsan ama şimdi yasak sannaaaa anladınmııı beniiiiiiiiiiiii

anladım sayın hocam anladımmm bende kolerama çok üzülmüştüm gerçekten şimdide sen bana üzülme istersen emii bu döngüyü bozalım bebişlere bişi olmasınnnn

vermess olurmuyum koleram hatta sana uzun bişi yazdım dur bak bulimm copy paste yapıcamm ama bulamazsam da net kafayı yimiş dicem tamam mı ama vallaha yazdım dur bekle bakem ben seni sevmez olurmuum hiçç annem yaaa sen benim topikimin yıldızısınn
Sen artık beni sefmionmu yazdım sana o kadan cevap vermedin ama

bana da aynı şeyleri söylemişti doktor Allahtan senin doktorunda anlayışlı ve iyiymiş hem düşükten sonra hemen hamiş olma ihtimalimiz daha yüksek ben bi aylık dinlenmeden sonra yarın itibariyle tekrar başlıyorum çalışmalara rabbim hayırlısı versin ama bu ay bebiş gelecek gibi hissediyorum hiç böle hissetmemiştim daha önce

sayfa 1200 de yamışım canım aşk olsun hiç yazmazmıyım görmeyebilirm bazen ama sıkı takipçinizim biliyorsunuz görmediklerimde olursa şimdiden çook özür hatırlatın kendinisiii bak bunları yazmıştım ben sana(((((canım kolerammm benimmm ben ne anladım biliyonmu kendimce hani biz belirtisiz hamiş olduk bi taraımız ağrımadı ya bence bebeişlerimiz bunu hamişlikten saymadılar bizi terkettiler böyle hamişlikmi olur diip sen sakın üzülme benim için sayenizde güçlüyüm tek ben diilim kimse diil ama bu topik olmayaydı sanırım bu kadar güçlü olmazdım sizleri çok seviyorummmmmmm))))))

evet cnaım özenilmicek gibi değilkiiii insan isteyinceee özenmezmiii hiççç? benim eşim erkek olduğu halde hamile kıyafetlerine özeniyor slopet alıcaz sana diyip diyi,p duruyoo bizim özeniyor olmamız çok normalll yaniii ama allahım tez zamanda hayırlısıyla ikinizede vericekkkk inşallahhh hemde ben bi yerde okumuştum düşüklerin arkası genelde ikis olurmuşşşş benden dimesiiiiiiiiiiii
bak henüzzz düşmemişşşşşşşşşşşşş gördünmüüüüüüüüüüüüüü? belkide düşmeyecek bence sen yarını güzel bir şekilde atlatırsannn rapor al dinlenn çünkü düşük olmaması için yapılacak tek şey dinlenmek canımmm ablam aylarca yatmıştı sadece wc ye izin vardı doktordann yemek için bile kalmıyordu düşünn
anne olmak öyle basit değil tatlımm sıkıntıları olucak,daha doğmadannn varlığını bildiğin andan itibaren fedakarlık gerektiren bişey buuu

fasülyemin annesiii dün çok bakındım sanaaaa nerdeydin kuzum sennnnnnnn??????

sorma teyzesi, çok yoruyolar fasulyemi bu aralar.
salı günü babacıkla fasulyeyi görmeye gittik, babacık dayanamadı ağladı eve dönünce de resmini astık buzdolabının üzerine
bu aralar işler yoğun biraz ama yarın izne ayrılıyoruz, fasulye tatile çıkıyoooorrrr:103::131:

Canım hiç kendini üzme. Herşey rabbimden. Verdiği vermediği herşey için binlerce kez şükürler olsun ona.
Hayırlısı olsun hakkımızda.

senin nasıl olmuştu zuyalimmm olayın

senin kaç hafta olmuştu canım?
hayırlısı tabii yaaa, biraz dinlnir tekrar yaparsınz

aynen öyle nurumm kendimi hiç üzmüyorum gelecek güzel günlerim için sabırsızım sadeceee
Canım hiç kendini üzme. Herşey rabbimden. Verdiği vermediği herşey için binlerce kez şükürler olsun ona.
Hayırlısı olsun hakkımızda.

heyoooo yaşasın tatill bendee tatil yapıcem temmussda yihuuuuu

hiç sormadım desem doktora gülermisin bana ama valla aklıma bile gelmedi benim ilk muayenem olacaktı çünkü cumartesi günü ama kısmet bugünmüş e durumda böle olunca hiiiç aklıma bile gelmedi ama bence 5 haftalık olabilir
senin kaç hafta olmuştu canım?
hayırlısı tabii yaaa, biraz dinlnir tekrar yaparsınz

madamımmmm sözler kilitlendi boğazımda. Yanımda olsan kocaman sarılırdım sana yeterdi. 2-3 ay sonra yine savaşıcaz uğraşıcaz beraber. Canım benimmm

bebeğimmmm benim şimdi ikizdi ya belkim arkadanda ikis olur

bak hiç ağlamadım ama sözlerin benim göslerimi doldurmaya yetti bilemm aynen öyleee işin şu tarafından bakmak lazım güzel bi yaz tatili yaparıs hiç diilssee bebişsiz olucek ama napalım o da bidahaki tatile yetişir artık gitmeyeymiş yaparmış tatili e kendi istedi napam şimdi demekki bizim çocuk tatilleri sevmicek hep okul hep ders olucak hayatında prof mu olacak ne
madamımmmm sözler kilitlendi boğazımda. Yanımda olsan kocaman sarılırdım sana yeterdi. 2-3 ay sonra yine savaşıcaz uğraşıcaz beraber. Canım benimmm

biliyoruz sen bizi çok seviyosun..
aynı şekilde biz hepimiz seni çok seviyor ve senin için endişeleniyoruz sevdiğimiz ve düşündüğümüz için...
bu gün madem işe gitmedin oturduğun yerden kalkmıcakın ...
temizlik felan yapmak yok anlaştıkmı..?
eğer yaparsan hepimiz üzülürüz...
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiizn zaten o bebeğin nasibi varsa istersen sabaha kadar halı yıka bişey olmaz ama nasibi yoksa yataktan kalkmasan bile olmazsa olmaz..
ama biz yine tedbir bizden tevekkül Allah dan diyor ve oturuyoruz kendimizi yormuyoruz anlaştıkmı...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…