- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.201
niye ne oldu şekerimm...:26:
gerizekalı galiba kusura bakmada. sen bunları kafana takma bak çok etkiler seni böyle bi stres var mı ya. eşin ne dio bu işe
takmamak elde değil işte 2 sene beraberdik o zaman daha kötü oluyoduda 1 senedirki biz başka şehire taşındık eskiye göre az duyyom sayılır zaten hep stres ten diyo doktor bi sorun yok diyo eşim ne diycek bişey diyemiyo tabi ama ben üzülünce kızıyo allaha isyan ediyon diye sağol canım tesllin çin
gözünüz aydın canım...
Allah analı babalı büyütsün..
guzel bacim, insanlar (herkes icin gecerli olmasada buyuk bir kismi) hassas olduklari vakitler, duyduklari gordukleri ne olursa olsun, bunu yanlis algilama kapasitesi daha cabuk calisir ....tersinden anlama kabiliyetimiz o kadar guclu olurki, aslinda isin icyuzu tamamen farklidir,fakat biz bunu gormezden gelir yada gercekten farketmeyiz, normaldir ! lutfen...sen sakin ol, herkesin basina gelir , kim kusursuzki?? eminim iyi niyetlidir kayinvalidende, gosterir bak gorursundini bütün biri evet zaten 11 torunu var 12. yolda bide ben geçen ay dış gebelik geçirdim hamile olduğumu söyleyince yok sen hamile değilsindir bekle biraz falan diyo biz doktora gittik diyoruz zorla inanıyo aman bilmiyom işte teselli için sağol iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı bacım
ayy minnoşlar hala oluyorumm annem simdi aradı yengemin suyu gelmişşşbana da istanbul yolu görünüyoo simdi hastaneye gidiyolarmışşş ayy cok heyecanlandımmm darısı basımıza canlarımmm
kızlar bişey soracam forum takipten yazdığım mesajlara giriyorum ya o yazıdım mesajları silme yada gizleme gibi bişey varmı yazdıklarımı eşimin görmesini istemiyorum bilen varsa söylerse çok sevinirim
niye gormesini istemiyorsun???
ben çocuk konusunda üzgün falan olduğumu yazdım ve annesiyle ilgili şeyler yazdım ben ne zaman çocuk için ağlasam üzülsem eşimle o gün en az bir saat konuşmayız o bu sayfalara girmiyo ama ben unutup onun yanında yazdığım şeyleri acarsam görür diye sileyim yada gizliyeyim diye düşündüm ama bulamadım ben öyle bişey
İsim Yaş Bat Sonuç
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs
slm kızlar
neden konusmuyorsunuzki canim? teselli etmiyormu? canimm, sakin yanlis anlama ama, (tabi herkes farklidir ) ben hic duramam, hemen belli ediyorum ....sessiz kalmam alarm veriyor onda, hemen soruyor; su sessizligin sebebi nedir?? bende dokuluyorum hemen, soyle dedim boyle yaptim falan diye, oda anlayislidir ....senin gibi yazsam eminim ayni saat bir bir anlatirim onada , sende yap, ona karsi kendini rahat hissedersin, hem eminim dertlesmek adina yazdigini anlar,bilir. ve icabinda oda fikrini soyler canimmm, sen bu aralar hassassin, hep ondan kaynaklaniyor....rahat ol canimm kardesim..isin daha kolay olur , kafanda rahat olur. oluruna birak canimmm...
slm canimmm....hosgeldinnn ..naber?
benimkide ben agladigim zaman kizar, ama kendimi uzdugum icin, inan cok zor gunler gecirdim bende! burda anlatmak istemem ...topik musait degil ama soru isareti olmamasi icin yinede ucundan soyliyeyim,2 kez pespese bebek kaybettim.benim eşim biraz farklı hatta oldukça ağlamama çok kızıyo bende biraz sulu gözüm dayanamam ilk önce küser aradan zaman geçince gönlümü alamaya çalışır aslında kendide biliyo annesinin öyle söyleyince üzüldüğümü ama bişey demiyor banada annesinede ama iyi fikir konu açılınca söylücem niye hep üzülen benim demi sağol valla rahatladım aslında canım ya :79::79::79::79::79:
sagol canimmm, calisiyoruzz napalim tatlim....sen ne yapiyosun?? isler yolundami??iiyiyim canım nolsun sen nasılsınn
benimkide ben agladigim zaman kizar, ama kendimi uzdugum icin, inan cok zor gunler gecirdim bende! burda anlatmak istemem ...topik musait degil ama soru isareti olmamasi icin yinede ucundan soyliyeyim,2 kez pespese bebek kaybettim.daha fazla anlatmama gerek yok sanirim. cok agladigim olmustur, cok hassastim ovakitler.... bence esin uzulmene uzuldugu icin kiziyor,,,bunu bu sekilde belli ediyor, esin sheni sheviyor kissss..daim olsun mutlulugunuz insallah.
zaten ondan kızıyor ağladığım için yoksa o bana kızamaz canım benim o ağlayıp allaha isyan ediyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?