Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

gözünüz aydın canım...
Allah analı babalı büyütsün..

amin saol canım benimmneyse ben simdi cıkıommm belki giremem bi süre istanbula gidebiirim bugün yada en gec yarın hepinizi seviyommm koleraya söleyin kafasına takmasınnn boş laflarııııı muck öpüldünüz minnoşlar

kızlar bişey soracam forum takipten yazdığım mesajlara giriyorum ya o yazıdım mesajları silme yada gizleme gibi bişey varmı yazdıklarımı eşimin görmesini istemiyorum bilen varsa söylerse çok sevinirim

niye gormesini istemiyorsun???

ben çocuk konusunda üzgün falan olduğumu yazdım ve annesiyle ilgili şeyler yazdım ben ne zaman çocuk için ağlasam üzülsem eşimle o gün en az bir saat konuşmayız o bu sayfalara girmiyo ama ben unutup onun yanında yazdığım şeyleri acarsam görür diye sileyim yada gizliyeyim diye düşündüm ama bulamadım ben öyle bişey

neden konusmuyorsunuzki canim? teselli etmiyormu? canimm, sakin yanlis anlama ama, (tabi herkes farklidir ) ben hic duramam, hemen belli ediyorum ....sessiz kalmam alarm veriyor onda, hemen soruyor; su sessizligin sebebi nedir?? bende dokuluyorum hemen, soyle dedim boyle yaptim falan diye, oda anlayislidir ....senin gibi yazsam eminim ayni saat bir bir anlatirim onada , sende yap, ona karsi kendini rahat hissedersin, hem eminim dertlesmek adina yazdigini anlar,bilir. ve icabinda oda fikrini soyler canimmm, sen bu aralar hassassin, hep ondan kaynaklaniyor....rahat ol canimm kardesim..isin daha kolay olur , kafanda rahat olur. oluruna birak canimmm...

merhaba, beni de ekler misiniz? bu daha ilk oluyor, heyecanlıyım
yaş 31, 12 Mayıs

benim eşim biraz farklı hatta oldukça ağlamama çok kızıyo bende biraz sulu gözüm dayanamam ilk önce küser aradan zaman geçince gönlümü alamaya çalışır aslında kendide biliyo annesinin öyle söyleyince üzüldüğümü ama bişey demiyor banada annesinede ama iyi fikir konu açılınca söylücem niye hep üzülen benim demi sağol valla rahatladım aslında canım ya :79::79::79::79::79:

benimkide ben agladigim zaman kizar, ama kendimi uzdugum icin, inan cok zor gunler gecirdim bende! burda anlatmak istemem ...topik musait degil ama soru isareti olmamasi icin yinede ucundan soyliyeyim,2 kez pespese bebek kaybettim. daha fazla anlatmama gerek yok sanirim. cok agladigim olmustur, cok hassastim ovakitler.... bence esin uzulmene uzuldugu icin kiziyor,,,bunu bu sekilde belli ediyor, esin sheni sheviyor kissss..daim olsun mutlulugunuz insallah.
iiyiyim canım nolsun sen nasılsınn
sagol canimmm, calisiyoruzz napalim tatlim....sen ne yapiyosun?? isler yolundami??

yaww nere gittinizzz??
kolera nirde? berre nirde??? neyse...kizlar benim bikac dakikam kaldi...hepiniziii kocaamaaan opuyorummm,ve cikiyorummm, yarin gorusuruz artikin ......

sonunda hallettim net olayını. hepimiz bebiş sahibi olmak istiyoruz bu da bizi çok hassas yapıyor. bebeklerle ilgili ne duyarsam ne görürsem ağlıyıveriyorum bende. geçen hamileliğimden önce çok korkuyordum hamile kalamıcam die. her ay adet olunca triplere giriodum. hatta en son test yaptık negatif çıktı. yine trip tabi ben. eşim de kızdı çok. çocuk falan istemiorum ben die attı gitti. eğer bu kadar stres yapacaksan kendine çocuk istemyorum dedi. meğer hamileymişim. o yüzden aslında şimdi daha rahatım. en azından hamile kalabiliyorum. bunu bilioruz. tutamıoruz o başkaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…