- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.201
çooooooooooooooooookk güzel bişi bu yazı bittiiimmm yaaaa offf offff hemen not etçem kenara
iyi günlerde kullan canım, inşallah seneye yaza o elbisenin aynısından alırsın ana kız dolanırsınız afet gibi :)))
zaman zaman kendime tekrarlıyorum bu sözü işe yarıyo canım. Cennette şefaatçin olsun meleğin... dra tekrar ne zaman gitmen gerekiyo?
kızlar öğrendim sonucumu 153 e düşmüş 550 ydi gidii gidiii yolun açık olsun bebişim gene gell ben hep bekliyorummmmm..............
olsun madamımm hayırlısı böyleymişş canım içimde hep ümit vardı ama demek yanılmışımmm neyse senin en azından kolera gibi kürtaj olmanı gerektirmicek o yüzden bekleme süren yok
canim benim, kac haftaliktiki??yarın gidicem tatlım doktora inşallah kürtaja filan gerek kalmamıştır yaaa
afedersin canimmm, ben yetersiz bilgi aktardim simdi, o elbiseyi kendime almadim tatlim, almanyaya gidecegizya nasipse, esimin kuzeninin kizi oldu, ona aldim elbiseyi, o yuzden dedim,keske benimde kizim olaydida onada aynisindan alaydim, kendime niye tonton elbise alayim hayatim?
ama cok tsk.ler yinede ....insallah gelecek yil kendi kizimada alabilirim (hic ummuyorum ama , umut kesilmez Rabden )
madamımmm bekne beni birlikte hamiş kalak
derçekten miii nasıl olacak bu gerek yokmudur gerçekten ayyyyy inşallahhhh tatlım bebekimm
canim benim, kac haftaliktiki??
daha cok yeni degilmi?? kendiliginden düsmesi gerekirdi, benmi yanlis biliyorum?
umarim kürtajlik bir durumun olmaz...
valla benim annemin öyle olmuş hamile olduğunu anlamamış zaten karın ağrısıyla doktora gidiyo sonrada kanama başlıyo ama kürtaja gerek kalmadan vücut kendisi atmışş
yarın gidicem tatlım doktora inşallah kürtaja filan gerek kalmamıştır yaaa
inşallah canım inşallahhhhhhh atar kendiniidoktorda dün öyle demişti zate inşallah kendi atar vücut dedi zate çok bişi kalmamış dedi
koleram kıss kürtaj acıtıcı mı
inşallah canım inşallahhhhhhh atar kendinii
bugün bize anlattı bayıltmışlar onu hiç anlamamış
koleram kıss kürtaj acıtıcı mı
hımm jetonum takıldı benim düşünemedim doğru diyosun canım bide Alamanyaya neden gitcenizi bilmeyince iyicene Fransız kaldımHiç um bence. burda tezat var itiraz ediyorum. ummuyorum ve umut kesilmez Rabden nasıl bi çelişkidir yaaww Dua edelim olsun.
Benim bi arkadaşım umreye gidecek. ona isim listesi yazıp vercem. burdan gerçek isimlerini bildiğim kardeşciklerimi listeye ekledim. ama bilemediklerimi yazamadımlisteye nikita yazsam hayırdır diyecek buraya yazdığımıda bilsin istemiyorum. ama herkese ismiyle dua etsin istiyorum. şimdi senin adın ayşe tamammı? herkesi listeye böyle isimlerle ekliycem. Sonuçta Allah biliyor kime dua edildiğini değilmi ama
madamım torpilli ona ikiz istiycem en hayırlısından en çabuğundan
heeeee ii bare vajinal ultrasonda hiç can yakmıii bana acıtır demişlerdi ama bişi anlamadım
tamam canim , bende de var hata, bildigini düsünerek yazmamam gerekir.
tezata gelince, bu aydan ben ümitli olmak istemiyorum, hani az evvelde yazdimya? fos cikar diye inaniyorumki, gercekten halam gelince cok koymasin, agirima gitmesin.hoss o kadar etkilenmiyorum ama, kendimi simdi ''aa acaba tuttumu '' diye kaptirirsam ,eminim inanmaya baslicam, ve olmasada muhtemelen üzülmüs olcam, ha bu ay olmadi ,Rabbimin bilecegi is, ondan ümit kesilmez....demekki olmamasi gerekiyormus....belki simdi tezati aydinlatmis oldum....anlatabildimmi canim? (hic olurmu canim,, Allahtan asla umit kesilmez, ama bu ay icin kismet ettigini sanmiyorum anlaminda dedim)
ayse olabilirim canim, iyi dusunmussuncokkk tsk.ler canimmm, benide dusundugun icin...cokk tatlisin
bak yaşamadığım için bende dedim şemsiye muhabbeti olayııı :26: Ama duyduğumu söyledim bende korkuyorumm hala aacaba nasıl?
Ama bugün kolera anlattı hiçbişey hissetmemiş gerçekten sonrasında kanama olayı olucak tabii oda normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?