Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyi günlerde kullan canım, inşallah seneye yaza o elbisenin aynısından alırsın ana kız dolanırsınız afet gibi :)))

afedersin canimmm, ben yetersiz bilgi aktardim simdi, o elbiseyi kendime almadim tatlim, almanyaya gidecegizya nasipse, esimin kuzeninin kizi oldu, ona aldim elbiseyi, o yuzden dedim,keske benimde kizim olaydida onada aynisindan alaydim, kendime niye tonton elbise alayim hayatim?
ama cok tsk.ler yinede ....insallah gelecek yil kendi kizimada alabilirim (hic ummuyorum ama , umut kesilmez Rabden )

kızlar öğrendim sonucumu 153 e düşmüş 550 ydi gidii gidiii yolun açık olsun bebişim gene gell ben hep bekliyorummmmm..............

olsun madamımm hayırlısı böyleymişş canım içimde hep ümit vardı ama demek yanılmışımmm neyse senin en azından kolera gibi kürtaj olmanı gerektirmicek o yüzden bekleme süren yok

hımm jetonum takıldı benim düşünemedim doğru diyosun canım bide Alamanyaya neden gitcenizi bilmeyince iyicene Fransız kaldım Hiç um bence. burda tezat var itiraz ediyorum. ummuyorum ve umut kesilmez Rabden nasıl bi çelişkidir yaaww Dua edelim olsun.
Benim bi arkadaşım umreye gidecek. ona isim listesi yazıp vercem. burdan gerçek isimlerini bildiğim kardeşciklerimi listeye ekledim. ama bilemediklerimi yazamadım listeye nikita yazsam hayırdır diyecek buraya yazdığımıda bilsin istemiyorum. ama herkese ismiyle dua etsin istiyorum. şimdi senin adın ayşe tamammı? herkesi listeye böyle isimlerle ekliycem. Sonuçta Allah biliyor kime dua edildiğini değilmi ama
madamım torpilli ona ikiz istiycem en hayırlısından en çabuğundan

yarın gidicem tatlım doktora inşallah kürtaja filan gerek kalmamıştır yaaa

canım geçen ay benim bi arkadaşım düşük yaptı, senin gibi kanaması oldu hcg düştü bi kaç kez ultrasona girdi kürtaja gerek kalmadı. inşallah hayırlısıyla seninde öyle olur canım. ama aksi bi durum olursa bunada hazırla kendini. biz bilemeyiz Rabbimiz bilir.

tamam canim , bende de var hata, bildigini düsünerek yazmamam gerekir.
tezata gelince, bu aydan ben ümitli olmak istemiyorum, hani az evvelde yazdimya? fos cikar diye inaniyorumki, gercekten halam gelince cok koymasin, agirima gitmesin.hoss o kadar etkilenmiyorum ama, kendimi simdi ''aa acaba tuttumu '' diye kaptirirsam ,eminim inanmaya baslicam, ve olmasada muhtemelen üzülmüs olcam, ha bu ay olmadi ,Rabbimin bilecegi is, ondan ümit kesilmez....demekki olmamasi gerekiyormus....belki simdi tezati aydinlatmis oldum....anlatabildimmi canim? (hic olurmu canim,, Allahtan asla umit kesilmez, ama bu ay icin kismet ettigini sanmiyorum anlaminda dedim)
ayse olabilirim canim, iyi dusunmussun cokkk tsk.ler canimmm, benide dusundugun icin...cokk tatlisin

heeeee ii bare vajinal ultrasonda hiç can yakmıii bana acıtır demişlerdi ama bişi anlamadım

bak yaşamadığım için bende dedim şemsiye muhabbeti olayııı :26: ama duyduğumu söyledim bende korkuyorumm hala aacaba nasıl?
ama bugün kolera anlattı hiçbişey hissetmemiş gerçekten sonrasında kanama olayı olucak tabii oda normal

hımm... şimdi anlaştık :) Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin, hayırsızsa buna sabretme gücü versin hepimize... tabi düşüncem canlarımsınız hepiniz. çok seviyom ben herkesi senide çok seviyom canım

Yok bebekimm sen dedin diye diil geçen gece gittiğim doktor da demişti bana

kızlar ben topiğe uğursuz geliyom sanırsam ben olmayınca ne kadar kalabalık oluyodunuz hatta o kadar çok sayfa oluyoduki geçmişi bile okuyamıyodum bide şu hale bakın sanki haftasonu gibi kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…