Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım benim bi arkadaşım kürtaj olurken yanındaydım (ailesi yanında değildi) uyuttular onu, uyandığındada hiç ağrısı yoktu, inşallah buna gerek kalmaz canım
Agri gercekten olmuyor, kanama oluyor daha sonra tabi...
2 kez yasadim, bidaaa istemiyorum, Allahim sen koru hepimizi.
o semsiye olayi yokkk, ama iceri girdiginde saga sola bakildigi icin semsiye diye tabir edilmis olabilir, ben olsam oyle yaparim (malum, basimdan gectigi icin,pek bir uygun semsiye benim iicin )

evet canimmm.(ee anlasacagiz tabi, her ne kadar bu yazismalarda gercekten insanlar birbirlerini tam olarak anlayamiyorlarsada ....sonunda isigi goruyoruz )
güzel bacim, tekrar sagolasin, eksik olma, seni bizden mahrum koma, SIKSIK gel bea..

kizceler, hepinizi oper ,koklar, minciklar ve cikar
iyi tatiller diliyorum, benim icin weekend baslamistir, eve gidimmm, askitolarim beni bekler
aklimda,kalbimdesiniz...
en güzele emanetsinizz

Sen sağol canım benim. sen bizi kendinden mahrum bırakma tatlış. iyi tatiller öperik yanacıklarından

valla nikim benim arkidişler demişti bana böyle ince kalme gibi bişey ama içeri girince şemsiye gibi açılıyo diyee ne kaa doğru bilemem onlara göre şemsiyeymiş ama teknolojide ilerliyor yaneee bilmediğim için çok yorum yapamıyorum ben yaşayınca sizee anlatırım neye benzediğini

YOK TATLIM YOĞUN DEĞİL ARA ARA GELİYOR AMA GELSİN BOŞVER HİÇ ŞİKAYETÇİ DİİLİM TEMİZLENSİN İÇİM
neyse yarın git bakalım doktorada belli olr tatlım ama ben gerektireceğini sanmıyorum kanaman nasıl? yoğunmu ?

BENİMDE İNŞALLAH ÖYLE OLACAKTIR BEN ÖYLE HİSSEDİYORUM TATLIMMM
İNŞALLAH TATLIMMMM İNŞALLAH DUALRINIZI BEKLİOMMMQUOTE=axxnn;19842070]canım benim bi arkadaşım kürtaj olurken yanındaydım (ailesi yanında değildi) uyuttular onu, uyandığındada hiç ağrısı yoktu, inşallah buna gerek kalmaz canım[/QUOTE]

CANIM KEDİM EVET TEKRAR VERECEK BENDE BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM HEMDE ÇOK BEKLETMİCEK BENİ
madamımmmm çok üzüldüm canımmm geçmiş olsunnn allahım daha sağlıklısını vericek inşş

Ben yaşadımmm bebekim öle bişi olursa sakın korkma emii bişicik yok insanın içi gıdıklanıyooo sadece

Tamam bakıom hemen
ayy kıyamam sana bennnn (msj attım görmediniii )

canlarım ben gideyim artık. hava iyice ısındı burda yanıyooooomm. işlerimi bitiriyimde erken çıkıyım inşallah. size iyi tatiller ben yarında eşşekler gibim çalışceeemm

Hade bakalım gelir elimden tutarsın artık
bi ıkınmada hopppppppppp çıkıvercekkkkkkkler

tamma tontiş git iice dinlenn ii tatilllerrr
canlarım ben gideyim artık. Hava iyice ısındı burda yanıyooooomm. Işlerimi bitiriyimde erken çıkıyım inşallah. Size iyi tatiller ben yarında eşşekler gibim çalışceeemm

koleram kıss kürtaj acıtıcı mı

oyy madamım benimmm...
Ben kürtaja girerken öyle bi korktumki. Meğer korkulacak hiç bişi yokmuş. Iğneyi bi vuruyolar küt bayılıyosun. Bi uyanıyosun herşey bitmiş.

Hiç korkulacak bişi değilmiş. Ben boşuna korkmuşum yani.

Hatta kürtaj olursan sevin bile daha iyi için temizlenecek. Tertemiz olucaksın kürtaj olursan. Hakkında hayırlısı olsun madamım. Kürtaja gerek kalmazsa zaten kanamayla da temizlenmiş olacak. Korkulacak birşey yok emi bitanem

Annnaaam hayatımda hiç bayılmadım hep merak etmişimdir neysem hayırlısı olsun hakkımda hiç korkmuyom ben

annnaaam hayatımda hiç bayılmadım hep merak etmişimdir neysem hayırlısı olsun hakkımda hiç korkmuyom ben

aynı bende bayılmamıştım merak ediyodum.
El ayak parmak uçlarında uyuşukluk başlıyo. Direk uyuyosun. Nasıl uykuya dalarken farkına varmıyosun ya öle bişi. 15 dk narkozdu benim. Sedyeden yatağıma yatırılırken uyandım. Sonra nedense çok ağladım. Narkoz salaklaştırıyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…