- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.241
aynı bende bayılmamıştım merak ediyodum.
El ayak parmak uçlarında uyuşukluk başlıyo. Direk uyuyosun. Nasıl uykuya dalarken farkına varmıyosun ya öle bişi. 15 dk narkozdu benim. Sedyeden yatağıma yatırılırken uyandım. Sonra nedense çok ağladım. Narkoz salaklaştırıyo insanı
Ben geldim canlarım, 2 gündür giremedimm. Herkes iyi mi, geçmişi okuyamadım çok uzun. Ne haberler var sizde? Ben de şu haber var, dayanamadım doktora gittim reglin 3. günü hormon testleri yapılıyor ya, herşey çok iyi çıktı, bütün değerler yerli yerinde, kafam rahat etti ve inanmazsınız ama gerçekten takmamaya başladım kafama, hep aklımda acaba sorun mu var düşüncesi vardı ama yokkk Allah' a çok şükür. Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize... Bu arada neden kimsecikler yok forumda hem de bu saatte, merak ettim, sıcaklardan herkes uyukluyor galibaa
Ben geldim canlarım, 2 gündür giremedimm. Herkes iyi mi, geçmişi okuyamadım çok uzun. Ne haberler var sizde? Ben de şu haber var, dayanamadım doktora gittim reglin 3. günü hormon testleri yapılıyor ya, herşey çok iyi çıktı, bütün değerler yerli yerinde, kafam rahat etti ve inanmazsınız ama gerçekten takmamaya başladım kafama, hep aklımda acaba sorun mu var düşüncesi vardı ama yokkk Allah' a çok şükür. Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize... Bu arada neden kimsecikler yok forumda hem de bu saatte, merak ettim, sıcaklardan herkes uyukluyor galibaa
nasılsınız hanımcıklarım...
ben iyiyim bugün çok şükür girdim ama yazmaya fazla fırsatım olmadı işlerim birikmiş..
bugün turp gibiyim maşallah...anım anımı tutmuyo herkes iyimi....
nikitamm,madamım,koleram,bebekim,cucumreçelim,sinekim,zuyalim,axxn,migi..ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepinizi kucaklıyorum sevgiyle...
herkese tatiller kızlaaarrrrr
ben iyiyim bugün çok şükür girdim ama yazmaya fazla fırsatım olmadı işlerim birikmiş..
nikitamm,madamım,koleram,bebekim,cucumreçelim,sinekim,zuyalim,axxn,migi..ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepinizi kucaklıyorum sevgiyle...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Saol canımmcımmmm, valla ben rahatladım keyfim yerinde Alla'a şükür, artık herşeyi kafama takmamayı öğrenmeye çalışıyorum. Aykut Oğut' un Evrenden torpilim var kitabını ve yine aynı kişinin önünde ayna olan isimsiz kitabını tavsiye ederim, okumayı sevenlere. Sen nsılsınnn Axxnnciimm?hoşgeldin canım sorun olmamasına çok sevindim hadi gözün aydın. öğlende çok durgundu nedense bugün pek gelen giden olmadı. başka napıyosun iyimisin halin keyfin yerindemi?
çok sevindim canım,insan inanılmaz rahatlıyor her şeyin yolunjda olduğunu öğrenince,iyi yapmışsın
snekim çok sevindim iyi çıkmasına, ben zaten biliyodum senin turp gibi olduğunuher şeyin başı şitreş kuzumm, onu atmak lazım hayatımızdan, bu sene dediğin gibi çok gerildin olan olaylara, şöyle güsel bi tatile gidin, dinlenin, güneş, kum, deniz, yerime de eğlenin, yiyin, için , moral depolayın, öyle hamiş ol kısss, ben öğretmen olmasam (2. dönemi kapatma derdim olmasaydı) aynen sana bu dediğimi yapacaktım ama o tarih benim için çok geç olacaktı, kısmet kuzum, doktorla konuşayım da uzak olmamak kaydıyla ben de tatil yapmak istiyorum, bakalım temmuz 9da randevum var, ne dicek:44:
slm kızlar ben geldim geçen hafta cumadan çıktık giresun yoluna dün gece geldim 12,30 duçok yoruldum eşimin amcası öldü memelekete götürdüler bende gittim onlarla pazartesi doktora gitcem nasipse karnımda ağrı var ya anlayamıoyrum sebebini sizlerinde çok ağrıyormu bayanlar
slm arkadaşlar ooo ben girmeyeli hamişler artmış maşallah.ben yine hüsrana uğradım regl oldum maalesef
((
Günaydın canlar. Kocişim kaza yaptı( kırmızı ışıkta beklerken sarhoşun teki 70 hızla bizimkine çarpmış. Bizimkide sürüklenmiş önündeki araca çarpmış ( allahtan emniyet kemeri takıkmış. Kemer olmasa mahvolmuştum diyo. Allahtan kocama bişi olmadı yaa
günaydın canım çok ama çok çok geçmiş olsun...Kendinde bir şey olmamasına çok sevindim cnm ya onun dışında üzüldüm bayağı...işte her ne kadar sürücü iyi olsa da trafik belli olmuyo
günaydın canlar. Kocişim kaza yaptı( kırmızı ışıkta beklerken sarhoşun teki 70 hızla bizimkine çarpmış. Bizimkide sürüklenmiş önündeki araca çarpmış ( allahtan emniyet kemeri takıkmış. Kemer olmasa mahvolmuştum diyo. Allahtan kocama bişi olmadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?