Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Ben kesin gülerimm çok güleç bi insanım yaaanarkoz hepten salaklaştırır beni

Ben geldim canlarım, 2 gündür giremedimm. Herkes iyi mi, geçmişi okuyamadım çok uzun. Ne haberler var sizde? Ben de şu haber var, dayanamadım doktora gittim reglin 3. günü hormon testleri yapılıyor ya, herşey çok iyi çıktı, bütün değerler yerli yerinde, kafam rahat etti ve inanmazsınız ama gerçekten takmamaya başladım kafama, hep aklımda acaba sorun mu var düşüncesi vardı ama yokkk Allah' a çok şükür. Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize... Bu arada neden kimsecikler yok forumda hem de bu saatte, merak ettim, sıcaklardan herkes uyukluyor galibaa

hoşgeldin canım sorun olmamasına çok sevindim hadi gözün aydın. öğlende çok durgundu nedense bugün pek gelen giden olmadı. başka napıyosun iyimisin halin keyfin yerindemi?

çok sevindim canım,insan inanılmaz rahatlıyor her şeyin yolunjda olduğunu öğrenince,iyi yapmışsın

nasılsınız hanımcıklarım...
ben iyiyim bugün çok şükür girdim ama yazmaya fazla fırsatım olmadı işlerim birikmiş..
bugün turp gibiyim maşallah...anım anımı tutmuyo herkes iyimi....
nikitamm,madamım,koleram,bebekim,cucumreçelim,sinekim,zuyalim,axxn,migi..ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepinizi kucaklıyorum sevgiyle...

Son düzenleme:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

snekim çok sevindim iyi çıkmasına, ben zaten biliyodum senin turp gibi olduğunu her şeyin başı şitreş kuzumm, onu atmak lazım hayatımızdan, bu sene dediğin gibi çok gerildin olan olaylara, şöyle güsel bi tatile gidin, dinlenin, güneş, kum, deniz, yerime de eğlenin, yiyin, için , moral depolayın, öyle hamiş ol kısss, ben öğretmen olmasam (2. dönemi kapatma derdim olmasaydı) aynen sana bu dediğimi yapacaktım ama o tarih benim için çok geç olacaktı, kısmet kuzum, doktorla konuşayım da uzak olmamak kaydıyla ben de tatil yapmak istiyorum, bakalım temmuz 9da randevum var, ne dicek:44:

berremmm canım benim iyi olmana çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm bizler iyiyiz şükür

herkese tatiller kızlaaarrrrr

sana da zuyalimmmmmmmmm

çok şükür iyiyim canımcım herşey yolunda üstelik yarın pazar öpüyorum seni

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ellerine sağlık ama direk 36 ya inebilirsin subebem bugün gelmez :)

hoşgeldin canım sorun olmamasına çok sevindim hadi gözün aydın. öğlende çok durgundu nedense bugün pek gelen giden olmadı. başka napıyosun iyimisin halin keyfin yerindemi?
Saol canımmcımmmm, valla ben rahatladım keyfim yerinde Alla'a şükür, artık herşeyi kafama takmamayı öğrenmeye çalışıyorum. Aykut Oğut' un Evrenden torpilim var kitabını ve yine aynı kişinin önünde ayna olan isimsiz kitabını tavsiye ederim, okumayı sevenlere. Sen nsılsınnn Axxnnciimm?

çok sevindim canım,insan inanılmaz rahatlıyor her şeyin yolunjda olduğunu öğrenince,iyi yapmışsın

Teşekkür ederim migiciimm, çok rahatladımm gerçekteenn.

Berreeemmm bende seni kucaklıyoruummm,

Nerisonaam, özledim tatlım denk getiremedik kaç gündüürr.. Valla bende sevindim kafam rahat etti canım, artık bu ay takmıyorum neden dersen Ağustosun ilk haftası 3 günlük bi kaçamak planladık Kıbrısa, belki temmuzda da yapabiliriz bi plan, ondan olmasa da olur yani, tatil yapimmm biraz canım... Belki izin verirse sen de bi iki günlük kaçamak yapabilirsin tatlım, bulantıların geçti mi, nasıl gidiyor? Ay göbişin belirdi mi hafiftenn

Son düzenleme:
Canıım, geçmişe biraz göz gezdirdim de, tam anlayamadım ama bebeğin galiba yerine alışamamış, gitmek istemiş, durumun nedir bilmiyorum tatlım, inan çok üzüldüm, ama her işte bi hayır vardır. Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda. Ama bakış açına, tevekkülüne hayran kaldım, çok güçlü bir insansın. Eminim Allah sana herşeyin en iyisini, hayırlısını verecektir tatlımmmm. Seni kocaman kucaklıyorum madamımmm.

slm kızlar ben geldim geçen hafta cumadan çıktık giresun yoluna dün gece geldim 12,30 du çok yoruldum eşimin amcası öldü memelekete götürdüler bende gittim onlarla pazartesi doktora gitcem nasipse karnımda ağrı var ya anlayamıoyrum sebebini sizlerinde çok ağrıyormu bayanlar

bende diyorum hicran nerde. Bacım sen nie gittin öle uzun yollara keşkem dursaydın evde. Başınız sağolsun.umarım kötü birşey yoktur sende. Pazartesi haberleşelim emi. Ihmal etme kendini çok öptüm

Günaydın canlar. Kocişim kaza yaptı ( kırmızı ışıkta beklerken sarhoşun teki 70 hızla bizimkine çarpmış. Bizimkide sürüklenmiş önündeki araca çarpmış ( allahtan emniyet kemeri takıkmış. Kemer olmasa mahvolmuştum diyo. Allahtan kocama bişi olmadı yaa

Son düzenleme:

günaydın canım çok ama çok çok geçmiş olsun...Kendinde bir şey olmamasına çok sevindim cnm ya onun dışında üzüldüm bayağı...işte her ne kadar sürücü iyi olsa da trafik belli olmuyo

günaydın canım çok ama çok çok geçmiş olsun...Kendinde bir şey olmamasına çok sevindim cnm ya onun dışında üzüldüm bayağı...işte her ne kadar sürücü iyi olsa da trafik belli olmuyo

saol canım benim. valla yaa kırmızı ışıkta dur sarhoşun teki küt girsin arabana. bunların ehliyetini alcan vermicen bidaaa

geçmiş olsun canım allah daha beterinden korusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…