- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.261
saol canım benim. valla yaa kırmızı ışıkta dur sarhoşun teki küt girsin arabana. bunların ehliyetini alcan vermicen bidaaa
geçmiş olsun canım allah daha beterinden korusun inş
çokkk üzgünümmmmmmmm
dün 14.günümdü ama malesef okadar yorgundukki yapamadık onun öncesinde hergün ilişkiye girdik ama 14.g
ünüm yani pazar günü giremedim.oysa ne kadar emek vermiştim öncesi için çoookk üzgünüm şansım bittimi şimdi
bu akşam denesem yumurtayı yakalayabilirmiyim sizce ne yapayım ya yardım edin of of inanın şu an ağlıyorum ya kahretsinnnnnnnnnnnnnnn
aynen valla canım ya kesinlikle haklısın..
Kızlar ya dün feci midem bulandı bugün de hafif hafif bulanıyo kasıklarımda da batma devam ama dün test yaptım gene sabırsız ben negatiffff.21. Günüm bugün
amin canımmm
canım ben yumurtalama dönemiş geçmiş öle hamile kalmışım. Yumurtlama dönemine fazla takılma bence
21 gün batınmı geçti canım ?
Günaydın canlar. Kocişim kaza yaptı( kırmızı ışıkta beklerken sarhoşun teki 70 hızla bizimkine çarpmış. Bizimkide sürüklenmiş önündeki araca çarpmış ( allahtan emniyet kemeri takıkmış. Kemer olmasa mahvolmuştum diyo. Allahtan kocama bişi olmadı yaa
aynen valla canım ya kesinlikle haklısın..
kızlar ya dün feci midem bulandı bugün de hafif hafif bulanıyo kasıklarımda da batma devam ama dün test yaptım gene sabırsız ben negatiffff.21. günüm bugün
günaydın canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. neyseki eşinde bişey yok önemli olanda o zaten. sen nasılsın canım?
günaydın canım nasılsın? 21. gün çok erken değilmi canım? hamiş olsan bile test o kadar erken sonuç verirmi? yoksa özel bi testmi kullanıyosun sen
Yok canım özel değil çıkmadı zaten negatif çıktı haftaya pzt regl olmam gerek. ama bi garibim 2 gündür midem bulanıyo kahvaltı yaptırmıyo,deminden beri de gözüm kamaşıyo gibi kararıyo gibi bi garip..afedersiniz göğüslerim sarkmış ve tem göğüsün ucundan o kahverengimsi yerden koyu mavi damar geçiyo :S
inşallah bu yazdıkların bebişe işarettir canımyinede rahat olmaya çalış olurmu? kafanı meşgul edecek bişeyler bulabilirsin umarım. hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin Rabbim
inanırmısın gitmeden cuma günü yani geçtiğimiz cuma hastaneye gittim doktor dedi gitme çocuğun zarar görür falan dedi ama ben köyüm çok özlemiştim bide amcaya dayanamadm gittim kaynatamda gelsin bişi olmaz dedi gittim araba illaki sallıyo az çok farketmez ama dikkat ettim benim her zaman karnım ağrıyo yine farketmedi yine herzamanki ağrı oldu doktorlara fazla inanmicaksın ölmeyeni öldürüyolar bide bana düşük ilacı yazdı sadece dedimki bir kez karnım ağrıyo ultrosanlada baktı hemen ilacı verdi . beni korkuttu ben diğer hastaneye gitmiştim demiştim benim karnım çok ağrıyor tahrillerle anladı bişi yok bebekte demişti bu hemen karın ağrısına düşük ilacı yazdı ilacı bile almadım bebeğe baktım iyiydi çok şükür buğün gitcektim eşimle eşimde gececiydi çok yorlmuş annemede sordum günümde perşembe günü bekle bişi olmaz dedi sen iyisin dedi düşük olduğu zaman galiba kanama olurmuş rbbime şükürler olsn benden öyle bişi gelmedi
geçmiş olsun canım allah daha beterinden korusun inş
günaydın canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. neyseki eşinde bişey yok önemli olanda o zaten. sen nasılsın canım?
günaydın canım nasılsın? 21. gün çok erken değilmi canım? hamiş olsan bile test o kadar erken sonuç verirmi? yoksa özel bi testmi kullanıyosun sen
Yok canım özel değil çıkmadı zaten negatif çıktı haftaya pzt regl olmam gerek. ama bi garibim 2 gündür midem bulanıyo kahvaltı yaptırmıyo,deminden beri de gözüm kamaşıyo gibi kararıyo gibi bi garip..afedersiniz göğüslerim sarkmış ve tem göğüsün ucundan o kahverengimsi yerden koyu mavi damar geçiyo :S
inanırmısın gitmeden cuma günü yani geçtiğimiz cuma hastaneye gittim doktor dedi gitme çocuğun zarar görür falan dedi ama ben köyüm çok özlemiştim bide amcaya dayanamadm gittim kaynatamda gelsin bişi olmaz dedi gittim araba illaki sallıyo az çok farketmez ama dikkat ettim benim her zaman karnım ağrıyo yine farketmedi yine herzamanki ağrı oldu doktorlara fazla inanmicaksın ölmeyeni öldürüyolar bide bana düşük ilacı yazdı sadece dedimki bir kez karnım ağrıyo ultrosanlada baktı hemen ilacı verdi . beni korkuttu ben diğer hastaneye gitmiştim demiştim benim karnım çok ağrıyor tahrillerle anladı bişi yok bebekte demişti bu hemen karın ağrısına düşük ilacı yazdı ilacı bile almadım bebeğe baktım iyiydi çok şükür buğün gitcektim eşimle eşimde gececiydi çok yorlmuş annemede sordum günümde perşembe günü bekle bişi olmaz dedi sen iyisin dedi düşük olduğu zaman galiba kanama olurmuş rbbime şükürler olsn benden öyle bişi gelmedi
HİCRANIM YOKTUR ZATEN BİŞİ. PARŞEMBE GİDERSİN GÜZEL GÜZEL DR.A. DÜŞÜK İLACI PROGESTAN MI YAZDI CANIM DOKTOR.
Günaydın canlar. Kocişim kaza yaptı( kırmızı ışıkta beklerken sarhoşun teki 70 hızla bizimkine çarpmış. Bizimkide sürüklenmiş önündeki araca çarpmış ( allahtan emniyet kemeri takıkmış. Kemer olmasa mahvolmuştum diyo. Allahtan kocama bişi olmadı yaa
günaydın canlar. Kocişim kaza yaptı( kırmızı ışıkta beklerken sarhoşun teki 70 hızla bizimkine çarpmış. Bizimkide sürüklenmiş önündeki araca çarpmış ( allahtan emniyet kemeri takıkmış. Kemer olmasa mahvolmuştum diyo. Allahtan kocama bişi olmadı yaa
burası neden bu kadar durgun, topikimizin müdavimleri nerdeler bilen varmı acep?
madam bişiler okudum ama anlayamadım hayırdır neler oldu sana söyle bakim ben yoktum
çok geçmiş olsun meleğimm rabbim daha beterlerinden korusunn:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?