Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

çokkk üzgünümmmmmmmm

dün 14.günümdü ama malesef okadar yorgundukki yapamadık onun öncesinde hergün ilişkiye girdik ama 14.g
ünüm yani pazar günü giremedim.oysa ne kadar emek vermiştim öncesi için çoookk üzgünüm şansım bittimi şimdi
bu akşam denesem yumurtayı yakalayabilirmiyim sizce ne yapayım ya yardım edin of of inanın şu an ağlıyorum ya kahretsinnnnnnnnnnnnnnn

saol canım benim. valla yaa kırmızı ışıkta dur sarhoşun teki küt girsin arabana. bunların ehliyetini alcan vermicen bidaaa

aynen valla canım ya kesinlikle haklısın..

kızlar ya dün feci midem bulandı bugün de hafif hafif bulanıyo kasıklarımda da batma devam ama dün test yaptım gene sabırsız ben negatiffff.21. günüm bugün

geçmiş olsun canım allah daha beterinden korusun inş

amin canımmm

canım ben yumurtalama dönemiş geçmiş öle hamile kalmışım. Yumurtlama dönemine fazla takılma bence

21 gün batınmı geçti canım ?

günaydın canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. neyseki eşinde bişey yok önemli olanda o zaten. sen nasılsın canım?

günaydın canım nasılsın? 21. gün çok erken değilmi canım? hamiş olsan bile test o kadar erken sonuç verirmi? yoksa özel bi testmi kullanıyosun sen

Yok canım özel değil çıkmadı zaten negatif çıktı haftaya pzt regl olmam gerek. ama bi garibim 2 gündür midem bulanıyo kahvaltı yaptırmıyo,deminden beri de gözüm kamaşıyo gibi kararıyo gibi bi garip..afedersiniz göğüslerim sarkmış ve tem göğüsün ucundan o kahverengimsi yerden koyu mavi damar geçiyo :S

inşallah bu yazdıkların bebişe işarettir canım yinede rahat olmaya çalış olurmu? kafanı meşgul edecek bişeyler bulabilirsin umarım. hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin Rabbim

inşallah bu yazdıkların bebişe işarettir canım yinede rahat olmaya çalış olurmu? kafanı meşgul edecek bişeyler bulabilirsin umarım. hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin Rabbim

ayyy inşallah canımmm genelde buraya gelince aklıma geliyo gün içinde vakit geçiyo aklıma pek takılmıyo şükür ama rabbim hayırlıısnı versin inş..dediğin gibi şu an varsa bile negatif çıkar galiba demi..kimisinin çıkmış ondan niyetlendim ama negatif

geçmiş olsun canım allah daha beterinden korusun inş

SAOL CANIM BENİM AMİN.

SAOL BİTANEM. EVET YAA GELDİ EŞİM NASIL SARILDIM ÇOK KORKTUM ONA BİŞİ OLDU DİE (

ABOOOWWW SANKİM HAMİLE BELİRTİLERİ BUNNAR HADİ İNŞALLAH CANIM YAAA :)))

çok geçmiş olsun meleğimm rabbim daha beterlerinden korusunn:26::26::26::26:

Koleramm canımm çok geçmiş olsun annemm yaa iiki kocişe bişi olmamış tatlım rabbim korusun herkeslerii ...böle sarhoşların alıcan elinden ehliyetlerini bide tıkıcan hapsee ohh tehlike azalır hiç değilse
günaydınnnn tontiş valla sabahtan beri net yoktu yeni geldi
burası neden bu kadar durgun, topikimizin müdavimleri nerdeler bilen varmı acep?

hicranım ben düşük yaptım kanamam oldu ve bebiş gitti tatlım ben iyiyim bana bişi olmadı bebiş uçtu gitti
madam bişiler okudum ama anlayamadım hayırdır neler oldu sana söyle bakim ben yoktum

kolera çok gçmiş olsun canım trafik çok tehliklei bişi yaa ben çok korkyorum ehliyetim var arabada sürüyorum kocam yalvarıyo alalım dye aldırmıyorum kazadan dolayı bir ton deli insna var insna canı çok ucuz sanki

madamım geçmiş olsun .. ne diyim ya üzüldüm kürtaj olmadın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…