- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.281
kolera okuyamıyorum ama progees diye bişi şimdi baktım reçeteye işe yarıyomu bari
kolera çok gçmiş olsun canım trafik çok tehliklei bişi yaa ben çok korkyorum ehliyetim var arabada sürüyorum kocam yalvarıyo alalım dye aldırmıyorum kazadan dolayı bir ton deli insna var insna canı çok ucuz sanki
madamım geçmiş olsun .. Ne diyim ya üzüldüm kürtaj olmadın dimi
Yok canım doktor kanamayla atarsın dedi yarın gidicez herhalde bidaha kontrole belli olacak artık o zaman sağol tatlım geçti geçti:)
annemle sabah kğürtajı konuşuyoduk düşüklerde ve kürtajda çocuk daha çacuk tutarmış 1 2 aya kalmaz rabbim nasip eder inşallah tekrar neden öyle olmuş peki
fortel diye varmış erken gebelik testi alsam mı bilmem...ilişkiden 7 gün sonra %99 reglden 1 hafta önce %100 sonuç yazıyo ama
Yok canım doktor kanamayla atarsın dedi yarın gidicez herhalde bidaha kontrole belli olacak artık o zaman sağol tatlım geçti geçti:)
merhabalar herkeseee
nasilsiniz kizlar?? bilmem gereken bisey varmi?
mrb şekerim biz iyiyiz sen nasılsın?
bilmen gereken bişey var seni seviyomonun dışında öküzün biri alkol almış, sarhoş olmuş, sonrada trafiğe çıkmış koleramın kocası kırmızı ışıkta beklerken ona çarpmış koleramın kocasıda önündeki araca çarpmış ama kendisi iyiymiş çok şükür
boşver alma canım... arkadaşım hamile olduğunu önce fortel testle öğrendi sonra kana bakıldı ama 3-5 gün geçince regl oldu. dr demekki sağlıklı bi gebelik değilmiş vücut kendi sonlardı demiş. en güzeli regl gecikmesinden sonra test yapmak
aman sorun net olsun başka bişey olmasında :) pek bu saatlere kalmazdın merak ettim canım nasılsın? haftasonu nasıl geçti? subebeemede msnden yazdım ama cvp vermedi işi var sanırsam
ne diosun???
MADAMMMMM cok gecmis olsun baciimmmm.....cok sukur esine bisey olmamis, cana gelecegine mala gelsin degilmi canimmm
(ne diye alkollu trafige cikarlarki?Allah islah etsin!)
tsk.ler cannniiim, bende seni seviyorummm...iyiyim hamd olsun, calisiyoruzz, cokkkk yogunuz ..bak simdi bakabildim topige. sen nasilsin?napiosun?
boşver alma canım... arkadaşım hamile olduğunu önce fortel testle öğrendi sonra kana bakıldı ama 3-5 gün geçince regl oldu. dr demekki sağlıklı bi gebelik değilmiş vücut kendi sonlardı demiş. en güzeli regl gecikmesinden sonra test yapmak
aman sorun net olsun başka bişey olmasında :) pek bu saatlere kalmazdın merak ettim canım nasılsın? haftasonu nasıl geçti? subebeemede msnden yazdım ama cvp vermedi işi var sanırsam
ben diil tontiş korleamın kocişine annemm yaaaa((
canım koleramın kocası kaza yaptı madamcığımın değil :)
pazartesi sendromumla mutlu mesut yaşıyoruz :) hava serin keyfim yerinde. sen neler yapıyosun?
Günaydın canlar. Kocişim kaza yaptı( kırmızı ışıkta beklerken sarhoşun teki 70 hızla bizimkine çarpmış. Bizimkide sürüklenmiş önündeki araca çarpmış ( allahtan emniyet kemeri takıkmış. Kemer olmasa mahvolmuştum diyo. Allahtan kocama bişi olmadı yaa
sela kızlar benimde reglim 3 gün geçti bekliyorum umudumu yitirmedim ama çokta umutlanmak istemiyorum yaa..gece rüyamdada bişiiiyler gördüm ama bililnçaltı sanırım.offff(
canım koleramın kocası kaza yaptı madamcığımın değil :)
pazartesi sendromumla mutlu mesut yaşıyoruz :) hava serin keyfim yerinde. sen neler yapıyosun?
Koleracıım çok geçmiş olsun tatlım, Allah korumuş. Hadi şu herkesin üzerindeki kötü enerjiler gitsin, uzaklaşsın bizden kötü olaylar, mutlu, huzurlu günler gelsinnnnn kızlaaaarrrrr herkes bi silkelensiiiiinnn, canlansıınnn....
Canım hoşgeldin, istersen günün geçtiyse bi test yap, merakını gider en azından o bekleyiş i yaşamazsın artık netleşmiştir sonuç nasıl olsa.
evet canım ama idrarda daha çıkmaz kan testi yaptırmam lazım bıktım kanda baktırmaktan 6 aydır hiç kan testi yaptırmadım 1 hafta geçince yaptırıcam.yinede ben eczaneden aliim gebelik testi.kasıklarımda bufün ağrımaya başladı.o yüzden umutlanmak istemiyorum aslında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?