Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Yok canım doktor kanamayla atarsın dedi yarın gidicez herhalde bidaha kontrole belli olacak artık o zaman sağol tatlım geçti geçti:)

Yok canım doktor kanamayla atarsın dedi yarın gidicez herhalde bidaha kontrole belli olacak artık o zaman sağol tatlım geçti geçti:)

annemle sabah kğürtajı konuşuyoduk düşüklerde ve kürtajda çocuk daha çacuk tutarmış 1 2 aya kalmaz rabbim nasip eder inşallah tekrar neden öyle olmuş peki

Bilmiyorumki hiç tatlım doktor henüz araştırmaya başlamadı ama rabbim bilir o verdi o aldı neden araştırılı elbet ama herşey ondan ....
annemle sabah kğürtajı konuşuyoduk düşüklerde ve kürtajda çocuk daha çacuk tutarmış 1 2 aya kalmaz rabbim nasip eder inşallah tekrar neden öyle olmuş peki

fortel diye varmış erken gebelik testi alsam mı bilmem...ilişkiden 7 gün sonra %99 reglden 1 hafta önce %100 sonuç yazıyo ama

boşver alma canım... arkadaşım hamile olduğunu önce fortel testle öğrendi sonra kana bakıldı ama 3-5 gün geçince regl oldu. dr demekki sağlıklı bi gebelik değilmiş vücut kendi sonlardı demiş. en güzeli regl gecikmesinden sonra test yapmak

aman sorun net olsun başka bişey olmasında :) pek bu saatlere kalmazdın merak ettim canım nasılsın? haftasonu nasıl geçti? subebeemede msnden yazdım ama cvp vermedi işi var sanırsam

Son düzenleme:
merhabalar herkeseee

nasilsiniz kizlar?? bilmem gereken bisey varmi?

mrb şekerim biz iyiyiz sen nasılsın?
bilmen gereken bişey var seni seviyom onun dışında öküzün biri alkol almış, sarhoş olmuş, sonrada trafiğe çıkmış koleramın kocası kırmızı ışıkta beklerken ona çarpmış koleramın kocasıda önündeki araca çarpmış ama kendisi iyiymiş çok şükür

ne diosun???
MADAMMMMM cok gecmis olsun baciimmmm.....cok sukur esine bisey olmamis, cana gelecegine mala gelsin degilmi canimmm

(ne diye alkollu trafige cikarlarki?Allah islah etsin!)

tsk.ler cannniiim, bende seni seviyorummm...iyiyim hamd olsun, calisiyoruzz, cokkkk yogunuz ..bak simdi bakabildim topige. sen nasilsin?napiosun?

yok yok başka bişi çok şükür canımm benimm haftasonu bol düğünlü geçti valla tabanlarım hala sızliii :)))) subebem kocişiyle konuşuiidir

ben diil tontiş korleamın kocişine annemm yaaaa((

canım koleramın kocası kaza yaptı madamcığımın değil :)
pazartesi sendromumla mutlu mesut yaşıyoruz :) hava serin keyfim yerinde. sen neler yapıyosun?

hmmm anladım cnm iptal ettim ben de netten en iyisi akışına bırakmak

sela kızlar benimde reglim 3 gün geçti bekliyorum umudumu yitirmedim ama çokta umutlanmak istemiyorum yaa..gece rüyamdada bişiiiyler gördüm ama bililnçaltı sanırım.offff(

ben diil tontiş korleamın kocişine annemm yaaaa((

pazartesi sendromumla mutlu mesut yaşıyoruz :) hava serin keyfim yerinde. sen neler yapıyosun?

tamam , ben ne dedim? madama(?) gecmis olsun dedim, sonucta onun esi degilmi? esinin basindan gecti dimi? esiyle tanismadigim icin KOLERA gecmis olsun demem gerekir kanimca hem oraya ''iyiki esine bisey olmamis'' yazdim, sanirim o kismi okumadiniz?
tekrar gecmis olsun KOLERA,,,Allah tekrarini gostermesin, kazadan beladan uzak tutsun.

PAZARTESIIIIIIIIII sendromuuuuu....artikin cik su kafamdan

Son düzenleme:
ya ben neden israrla madama yaziyorummm
aklimda kolera var, neden madama yaziyorummm
duzeltiyorummm KOLERAMMM, BIDENEM, GECMIS OLSUNNN

Koleracıım çok geçmiş olsun tatlım, Allah korumuş. Hadi şu herkesin üzerindeki kötü enerjiler gitsin, uzaklaşsın bizden kötü olaylar, mutlu, huzurlu günler gelsinnnnn kızlaaaarrrrr herkes bi silkelensiiiiinnn, canlansıınnn....

sela kızlar benimde reglim 3 gün geçti bekliyorum umudumu yitirmedim ama çokta umutlanmak istemiyorum yaa..gece rüyamdada bişiiiyler gördüm ama bililnçaltı sanırım.offff(

Canım hoşgeldin, istersen günün geçtiyse bi test yap, merakını gider en azından o bekleyiş i yaşamazsın artık netleşmiştir sonuç nasıl olsa.

vaktim olsa uzun uzun yazcamda, hic firsatim olmuyor adam gibi....
hava mukemmellll, icim aciliyor, askimda sabahci, ben evdeyken oda eve geliiiii....degmeyin keyfime....
bu gunu atlatayim , kendime gelirim

evet canım ama idrarda daha çıkmaz kan testi yaptırmam lazım bıktım kanda baktırmaktan 6 aydır hiç kan testi yaptırmadım 1 hafta geçince yaptırıcam.yinede ben eczaneden aliim gebelik testi.kasıklarımda bufün ağrımaya başladı.o yüzden umutlanmak istemiyorum aslında....

nasilsin??? ne var ne yok??
topige takilan olmamis pek? neden acaba?
hem bizim ebelerimiz vardi, onlar nerde ??? aaa, vurup kacti resmen millet.

Son düzenleme:

Canım bildiğim kadarı ile günün geçtimi idrarda çıkıyor, ama kesin sonuç kandan alınıyor. Ben 4 aydır her türlü belirtiyi yaşadımm ne yazıkki olmadı, umarım seninki gerçek belirtilerdir canım, bize güzel haberler verirsin inşallaahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…