Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

burdasin ama sessiz sedasiz kalmis bir durumdasin , hayirdir arkadasim ? noldu??
iyimisin??

snekcim, ben bugun kendimde degilimmm, haftasonunun sarhoslugunu hala atamadimmmm...

Subebek nerde, KOlera nerde, madamımm neden suskun, sıcaklar herkesi fena etkiledi galiba kızlarrrrr. Herkes sus pus olmuuuşş.... Bende kaçtım öptüm herkesii

kizlar daha evvel uyeligimi iptal ettirmek icin birine mail atmam gerekti, simdi o kisi gitmis, kimden uyeligimi iptal etmesini isteyebilirim??

Bişiyim yok nikimmm çook uykum var sadece haftasonu hep düğünler vardı çook uykusuz ve yorgunumm annem uyukluyorum buralardaa
burdasin ama sessiz sedasiz kalmis bir durumdasin , hayirdir arkadasim ? Noldu??
Iyimisin??

Snekcim, ben bugun kendimde degilimmm, haftasonunun sarhoslugunu hala atamadimmmm...

subebekim kk ya gelmicek sanırırsam artık öle diidi bilmiimm ben burdayımm ama yok gibiyim çook uykum var:97:
subebek nerde, kolera nerde, madamımm neden suskun, sıcaklar herkesi fena etkiledi galiba kızlarrrrr. Herkes sus pus olmuuuşş.... Bende kaçtım öptüm herkesii

hangi üyelik bebiş
kizlar daha evvel uyeligimi iptal ettirmek icin birine mail atmam gerekti, simdi o kisi gitmis, kimden uyeligimi iptal etmesini isteyebilirim??

malesef keyfim bana ''uyeligini sildir be'' dedigi an,yapmam gerekir...
hani olduda bu emir geldi, uyeligimi iptal ettirmem gerekir.
zaten kimsenin geldigi yok, baska topiklerde sarmaz beni simdi....
hadiiinn, niki kacar....
optum okuyan bacilariiii mmmmbyeee

Dediğinden bişi anlamıyom nikim yaaa neyi yanlış dedinn noliii sana böle

Allahummessabirin...
yavyumm, sen sordunya'' hangi uyeligini ...''diye.
bende supheye dustum kendimden, acaba yanlis biseymi yazdim, dogru tanim ne acaba diye? uyeligimi iptal ettirmek istedigimde kime basvurmam gerekecek diye...
benim baska hesabim falan yokki tontish...(bunuda yanlis tanimladimsa, caktirma)

Yok yok gayet doğru tanımladın canımm demek gidiyosunn hade o zaman uğurlar ola sana tontşişmm mail adresi olaki alırsan birgün verirsin ordan konuşuruz msn filan

Canım gitmedi o msnden konuşuyorrr msni olanlarla istersen adresini verebilirmm

msn kullanmıyorum cnm ben ama çok slm söyle..

Kızlar benim adetime 6 gün var sunu merak ediyorum benim akıntım çok coğaldı birde sol kasığım batıyor göğsüm ince ince sızlıyor olabilirmiki
canım seninle bat aynı gün bende de bayağı bir şeyler var ama yoramıyorum pek hamileliğe umudum yok yani bu ay.dün yaptım negatif çıktı zaten :S
ama bi yandan da daha erken olduğunu düşünüyorum sonuç için malum testler ancak regl geçince doğru sonuç veriyormuş

bilmiyorumki hiç tatlım doktor henüz araştırmaya başlamadı ama rabbim bilir o verdi o aldı neden araştırılı elbet ama herşey ondan ....

madamım aklıma ne geldi bugün. Sen bardak çektirmiştin ya öle hamile kalmıştın hemen dimi :))))

sela kızlar benimde reglim 3 gün geçti bekliyorum umudumu yitirmedim ama çokta umutlanmak istemiyorum yaa..gece rüyamdada bişiiiyler gördüm ama bililnçaltı sanırım.offff(

inşallah en ksıa zamandan olur tatlımm

ya ben neden israrla madama yaziyorummm
aklimda kolera var, neden madama yaziyorummm
duzeltiyorummm kolerammm, bıdenem, gecmıs olsunnn

nikitamm canım benim çok teşekkürler. Adama dava açtık hemen. Allahtan kuzenim avukat halletti hemen. Yarın hakim bizim arabaya bakım tutanak tutacakmış. Hemen adamın arabası satılacak. Ve paramızı alacağız inşallahhhh...

snekim canım çok teşekkür ederimmmm

nasilsin??? Ne var ne yok??
Topige takilan olmamis pek? Neden acaba?
Hem bizim ebelerimiz vardi, onlar nerde ??? Aaa, vurup kacti resmen millet.

evet kimisi tatilde kimisi işte. Herkes bi yerde.

kızlaaar nereye gidiyorsunuz neden üyeliğini sildireceksin nikita??? Subebek niye gelmeyecek artık??nler oluyo

subebek artık gelmeyecek meleğim. Bi müddet uzak kalmaya karar verdi. Ama kişisel bizim topikle alakası yok. Bebekler ilgili psikolojisi bozulmasın diye. Yoksa hepimizi çok seviyo o

nikim yawww nere gidiyon bizi bırakıppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…