- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.301
nasilsin??? ne var ne yok??
topige takilan olmamis pek? neden acaba?
hem bizim ebelerimiz vardi, onlar nerde ??? aaa, vurup kacti resmen millet.
burdasin ama sessiz sedasiz kalmis bir durumdasin , hayirdir arkadasim ? noldu??
iyimisin??
snekcim, ben bugun kendimde degilimmm, haftasonunun sarhoslugunu hala atamadimmmm...
burdasin ama sessiz sedasiz kalmis bir durumdasin , hayirdir arkadasim ? Noldu??
Iyimisin??
Snekcim, ben bugun kendimde degilimmm, haftasonunun sarhoslugunu hala atamadimmmm...
subebek nerde, kolera nerde, madamımm neden suskun, sıcaklar herkesi fena etkiledi galiba kızlarrrrr. Herkes sus pus olmuuuşş.... Bende kaçtım öptüm herkesii
kizlar daha evvel uyeligimi iptal ettirmek icin birine mail atmam gerekti, simdi o kisi gitmis, kimden uyeligimi iptal etmesini isteyebilirim??
yanlismi dedim?:26:
Nikita uyeligimi?? Hakketten yanlismi dedim?:26::26:
Gerci cokta hayrim olmadi kk'ya ama...:26:
Dediğinden bişi anlamıyom nikim yaaa neyi yanlış dedinn noliii sana böle
allahummessabirin...
Yavyumm, sen sordunya'' hangi uyeligini ...''diye.
Bende supheye dustum kendimden, acaba yanlis biseymi yazdim, dogru tanim ne acaba diye? Uyeligimi iptal ettirmek istedigimde kime basvurmam gerekecek diye...
Benim baska hesabim falan yokki tontish...(bunuda yanlis tanimladimsa, caktirma)
Yok yok gayet doğru tanımladın canımm demek gidiyosunn hade o zaman uğurlar ola sana tontşişmm mail adresi olaki alırsan birgün verirsin ordan konuşuruz msn filan
canım subebek niye gitti peki
Canım gitmedi o msnden konuşuyorrr msni olanlarla istersen adresini verebilirmm
canım seninle bat aynı gün bende de bayağı bir şeyler var ama yoramıyorum pek hamileliğe umudum yok yani bu ay.dün yaptım negatif çıktı zaten :SKızlar benim adetime 6 gün var sunu merak ediyorum benim akıntım çok coğaldı birde sol kasığım batıyor göğsüm ince ince sızlıyor olabilirmiki
bilmiyorumki hiç tatlım doktor henüz araştırmaya başlamadı ama rabbim bilir o verdi o aldı neden araştırılı elbet ama herşey ondan ....
sela kızlar benimde reglim 3 gün geçti bekliyorum umudumu yitirmedim ama çokta umutlanmak istemiyorum yaa..gece rüyamdada bişiiiyler gördüm ama bililnçaltı sanırım.offff(
tamam , ben ne dedim? Madama(?) gecmis olsun dedim, sonucta onun esi degilmi? Esinin basindan gecti dimi? Esiyle tanismadigim icin kolera gecmis olsun demem gerekir kanimcaHem oraya ''iyiki esine bisey olmamis'' yazdim, sanirim o kismi okumadiniz?
Tekrar gecmis olsun kolera,,,allah tekrarini gostermesin, kazadan beladan uzak tutsun.
Pazartesıııııııııı sendromuuuuu....artikin cik su kafamdan
ya ben neden israrla madama yaziyorummm
aklimda kolera var, neden madama yaziyorummm
duzeltiyorummm kolerammm, bıdenem, gecmıs olsunnn
koleracıım çok geçmiş olsun tatlım, allah korumuş. Hadi şu herkesin üzerindeki kötü enerjiler gitsin, uzaklaşsın bizden kötü olaylar, mutlu, huzurlu günler gelsinnnnn kızlaaaarrrrr herkes bi silkelensiiiiinnn, canlansıınnn....
Canım hoşgeldin, istersen günün geçtiyse bi test yap, merakını gider en azından o bekleyiş i yaşamazsın artık netleşmiştir sonuç nasıl olsa.
nasilsin??? Ne var ne yok??
Topige takilan olmamis pek? Neden acaba?
Hem bizim ebelerimiz vardi, onlar nerde ??? Aaa, vurup kacti resmen millet.
kızlaaar nereye gidiyorsunuz neden üyeliğini sildireceksin nikita??? Subebek niye gelmeyecek artık??nler oluyo
malesef keyfim bana ''uyeligini sildir be'' dedigi an,yapmam gerekir...
Hani olduda bu emir geldi, uyeligimi iptal ettirmem gerekir.
Zaten kimsenin geldigi yok, baska topiklerde sarmaz beni simdi....
Hadiiinn, niki kacar....
Optum okuyan bacilariiii mmmmbyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?