- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.321
madamım aklıma ne geldi bugün. Sen bardak çektirmiştin ya öle hamile kalmıştın hemen dimi :))))
inşallah en ksıa zamandan olur tatlımm
nikitamm canım benim çok teşekkürler. Adama dava açtık hemen. Allahtan kuzenim avukat halletti hemen. Yarın hakim bizim arabaya bakım tutanak tutacakmış. Hemen adamın arabası satılacak. Ve paramızı alacağız inşallahhhh...
snekim canım çok teşekkür ederimmmm
evet kimisi tatilde kimisi işte. Herkes bi yerde.
subebek artık gelmeyecek meleğim. Bi müddet uzak kalmaya karar verdi. Ama kişisel bizim topikle alakası yok. Bebekler ilgili psikolojisi bozulmasın diye. Yoksa hepimizi çok seviyo o
nikim yawww nere gidiyon bizi bırakıppp
Saol canımmcımmmm, valla ben rahatladım keyfim yerinde Alla'a şükür, artık herşeyi kafama takmamayı öğrenmeye çalışıyorum. Aykut Oğut' un Evrenden torpilim var kitabını ve yine aynı kişinin önünde ayna olan isimsiz kitabını tavsiye ederim, okumayı sevenlere. Sen nsılsınnn Axxnnciimm?
Teşekkür ederim migiciimm, çok rahatladımm gerçekteenn.
Berreeemmm bende seni kucaklıyoruummm,
Nerisonaam, özledim tatlım denk getiremedik kaç gündüürr.. Valla bende sevindim kafam rahat etti canım, artık bu ay takmıyorum neden dersen Ağustosun ilk haftası 3 günlük bi kaçamak planladık Kıbrısa, belki temmuzda da yapabiliriz bi plan, ondan olmasa da olur yani, tatil yapimmm biraz canım... Belki izin verirse sen de bi iki günlük kaçamak yapabilirsin tatlım, bulantıların geçti mi, nasıl gidiyor? Ay göbişin belirdi mi hafiftenn
koleracım çokkk geçmiş olsun..şükür eşine birşey olmamış..
Madam senin adınada çok üzüldüm..ama rabbim büyük..hayırlısı diyelim..
Subebekin test sonuçları ne oldu neden uzaklaşmaya karar verdi? Hoş ben de uzak kaldım forumdan,taşınma telaşesi bir yandan bir yandan stres olmamak için başka şeyler düşünme durumları..bu gün progesteron testi yaptı dr, sonuç güzel dedi bu ay ümitliyim dedi..lakin benim ümidim yok...nazlı çıktı bizim bebek..hayırlısı hakkımızda inşallah
kandilimiz mübarek olsun kızlar nasılsınız?
madamcim...canim arkadasim....olduda iptal etmek istedim, kime basvurabilirim ? ben bunu ogrenmeye calisiyorum, sen hemen yolladin beni ...eyvallah.Yok yok gayet doğru tanımladın canımm demek gidiyosunn hade o zaman uğurlar ola sana tontşişmm mail adresi olaki alırsan birgün verirsin ordan konuşuruz msn filan
sagol canimmm, seninde,cumlemizin kandili mübarek olsun....Kandilimiz mübarek olsun kızlar nasılsınız?
Günaydın canlarımmmm nassınız bugün bakem
canımm çok teşekkür ederim. Evet şükür eşime bişi olmadı.
Su bebeğimiz kendini prikolojikman rahat hissetmesi için uzak kalmak istedi tatlım.
Doktor ümitliyim diyosa sende ümtili ol kuşum. Bakarsın olur mis gibi
sagol canimmm, seninde,cumlemizin kandili mübarek olsun....
Naber?iyimisin?
Günaydin topigin hanimi,,,allahtan sen varsin .....eyidir eyidir, seni sormali nuruuummm ? Naber?
subebeki anlıyorum koleram..bende tatıle çıkmak ıstıyorum..o ara gıremem yuksek ıhtımalle..eşim bana katılamaz sanırım ünv işleri yuzunden dolaşıcağım bir başıma gibi görünüyor bana...
Ya umutlu olmak istiyorum ama nedense yok ıçımde canım ya sabah test yaptım negatifti daha 4 gün var ama sonuç doğru kesın bence....üzülüyorum işte elimde değil..vardır bir hayır bunada şükür demekten başka gelen birşey yok elden..
Bu arada herkesin kandilini kutlarım canı gönülden...
sende iyiki varsın canım benim. Aslında ben ikisine de hak veriyorum. Düşük olaylarından etkilenmiş olailirler. Madamım gelir ama işi çıkmıştır belki. Ondan yoktur. Onda ters bi durum yoktu çünkü.
kıs hemen umutsuzluğa kapılma öle :) ben 2 gün kala test yapmıştımda neg. çıkmıştı. Sonra poz. Dönmüşrü. Teste aldanma sen emi meleğim
güzelimmm, kalabalik bir topikken, yazilanlari okuyamadan yazmaya baslardim......
Madam bisey derdi, berre nerde? Zuyal yok...
Neyse , kendileri bilir tabi.
Ee koleram , sende daha ne var ne yok?
sağol canım benim..sensin melek...peki pozitif düşünelim o zaman...:)evet kımseler yok bugun herkes yoğun sanırım..ben de arkadaşımı beklıyorum kahvaltıya gelecektı hala ses yok...sıkıldım iyice..allahım ferahlık versin hepimize
hayirlisi olsun....
isinmistim berreye, üzüldüm bak simdi....ama o madamin alacagi olsun!!
canım bende bişey anlamadım aslında neden kimse uğramıyor. eskiden ben yazana kadar yazacağım konunun zamanı geçerdi. su bebek hamile o yüzden mi uzak kalmak istedi acaba???? neyse herkesin kendi kararı. benim de 1 hafta kaldı beklemedeyim regl zamanını. hayırlısı hepimiz için
canım bende bişey anlamadım aslında neden kimse uğramıyor. eskiden ben yazana kadar yazacağım konunun zamanı geçerdi. su bebek hamile o yüzden mi uzak kalmak istedi acaba???? neyse herkesin kendi kararı. benim de 1 hafta kaldı beklemedeyim regl zamanını. hayırlısı hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?