Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

anladım canım hayırlısı olsun iyi olsun da o yeter...ama hamiş haberlerini verin burdan olur mu çok merak ederim siz gibi onu da çok sevmiştim çünkü...

Koleracım çokkk geçmiş olsun..şükür eşine birşey olmamış..
madam senin adınada çok üzüldüm..ama Rabbim büyük..hayırlısı diyelim..
Subebekin test sonuçları ne oldu neden uzaklaşmaya karar verdi? hoş ben de uzak kaldım forumdan,taşınma telaşesi bir yandan bir yandan stres olmamak için başka şeyler düşünme durumları..bu gün progesteron testi yaptı dr, sonuç güzel dedi bu ay ümitliyim dedi..lakin benim ümidim yok...nazlı çıktı bizim bebek..hayırlısı hakkımızda inşallah

canım denk gelemiyoz evet, ben pek iyi değilim, malum sebep bulantılar, neyse çok dırdır ettim, gidin tabi tatile oh oh misss
kısss ben o kadar kötü şeyler yiyorum ki ekmek, simit falan tam kilo yapacak şeyler, kusmasam şimdiye kocaman göbişim olmuştu, daha çıkmadı yani bebeğim, hatta 1 kilo falan verdim, ağustosta kesin çıkar ama

canımm çok teşekkür ederim. Evet şükür eşime bişi olmadı.
Su bebeğimiz kendini prikolojikman rahat hissetmesi için uzak kalmak istedi tatlım.
Doktor ümitliyim diyosa sende ümtili ol kuşum. Bakarsın olur mis gibi

Yok yok gayet doğru tanımladın canımm demek gidiyosunn hade o zaman uğurlar ola sana tontşişmm mail adresi olaki alırsan birgün verirsin ordan konuşuruz msn filan
madamcim...canim arkadasim....olduda iptal etmek istedim, kime basvurabilirim ? ben bunu ogrenmeye calisiyorum, sen hemen yolladin beni ...eyvallah.
msn im yok suanda, daha dogrusu varda,evden acamiyorum ,resmen bloke olmus, neden eklemiyeyim,bak isten girebiliyorum, fakat kendi pc'imden degil, bunun icin iki kat asagi inmem gerenkkk( molamda , bunu benden istemezsin heralde?)
taammi?
bak , topige ugramiyosun bile.

subebeki anlıyorum koleram..bende tatıle çıkmak ıstıyorum..o ara gıremem yuksek ıhtımalle..eşim bana katılamaz sanırım ünv işleri yuzunden dolaşıcağım bir başıma gibi görünüyor bana...
ya umutlu olmak istiyorum ama nedense yok ıçımde canım ya sabah test yaptım negatifti daha 4 gün var ama sonuç doğru kesın bence....üzülüyorum işte elimde değil..vardır bir hayır bunada şükür demekten başka gelen birşey yok elden..
bu arada herkesin kandilini kutlarım canı gönülden...

sagol canimmm, seninde,cumlemizin kandili mübarek olsun....
Naber?iyimisin?

Günaydin topigin hanimi,,,allahtan sen varsin .....eyidir eyidir, seni sormali nuruuummm ? Naber?

sende iyiki varsın canım benim. Aslında ben ikisine de hak veriyorum. Düşük olaylarından etkilenmiş olailirler. Madamım gelir ama işi çıkmıştır belki. Ondan yoktur. Onda ters bi durum yoktu çünkü.

kıs hemen umutsuzluğa kapılma öle :) ben 2 gün kala test yapmıştımda neg. çıkmıştı. Sonra poz. Dönmüşrü. Teste aldanma sen emi meleğim

güzelimmm, kalabalik bir topikken, yazilanlari okuyamadan yazmaya baslardim......
madam bisey derdi, berre nerde? zuyal yok...

neyse , kendileri bilir tabi.
ee koleram , sende daha ne var ne yok?

sağol canım benim..sensin melek...peki pozitif düşünelim o zaman...:)evet kımseler yok bugun herkes yoğun sanırım..ben de arkadaşımı beklıyorum kahvaltıya gelecektı hala ses yok...sıkıldım iyice..Allahım ferahlık versin hepimize

güzelimmm, kalabalik bir topikken, yazilanlari okuyamadan yazmaya baslardim......
Madam bisey derdi, berre nerde? Zuyal yok...

Neyse , kendileri bilir tabi.
Ee koleram , sende daha ne var ne yok?

nikitam berremizde artık takılamıyo çünkü iş yerinde yasaklandı malesef (
ben iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok. Herşey pozitif

aaaah ah nerde eski kk

canım bende bişey anlamadım aslında neden kimse uğramıyor. eskiden ben yazana kadar yazacağım konunun zamanı geçerdi. su bebek hamile o yüzden mi uzak kalmak istedi acaba???? neyse herkesin kendi kararı. benim de 1 hafta kaldı beklemedeyim regl zamanını. hayırlısı hepimiz için

hayirlisi olsun....
isinmistim berreye, üzüldüm bak simdi....ama o madamin alacagi olsun!!

nikitam madam gelir ama bence işi çıkmıştır. çünkü gelmicem falan demediki. ay ne bilem topiiimize nazar neyim deydi heral

ilkaycım inşallah hamile olursun tatlım

evet, bende süphe simsekleri cakti durdu sabahtan beri.... simdi hesaplamaya baslarsam, pis seyler cikmasindan korkuyorum

ilkayilk'cim, demekki insan cok yakinlik gösterildiginde bunun devamini bekliyor ,bu topige devamliligi olan herkesin birden sessizlige bürünmesi cooook garibime gittii...hele bazilarina hic anlam veremedim,
neyse ya, umarim biz birbirimize müjde verebiliriz, batin ne zaman tatlim?
subebek hamile miydi degilmiydi emin degilim simdi.:26:
ama o gelmicekmis, oyle yazmisti ya madam,ya kolera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…