Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aaa ben okumadım madamın gelmeyeceğini

koleram inşallah hayırlıysa olur. rabbim nasıl nasip ederse öyle olsun. evdeyim ya istemesende bekliyosun batı acaba nasıl olacak diye. şimdilik göğüslerim acıyo bide hafif bel ağrısı var bakalım ne çıkacak:) nikitam nerdeyse aynı zamanı bekliyoz. inşallah güzel haberler alırız birlikte

niktam madamdan haber var. bizi terketmemiş bankaya gidecekmiş. işleri varmış. gelince girecekmiş
walla, digerleri neden terketti acaba?? ayyy, istermesin etkilenip bakmasinlar topige? walla cok uzulurum ha,

evet canim,hayirlisi olsun.... bakalim ne olcak...bende heyecanlaniyorum ''kizim olursa eger...'' dusundugum zamanlar...
icimi sevinc kapliyor ...
bende hic birsey yok suan. ne goguslerimde hassasiyet ,ne bisey...tam bir denge degisimi yasiyorum .
ya , aramizda ebe falan vardi, gecen bende bisey olmustu ,sormak istiyordum,ben aradigimda kimse olmuyor ne hikmetse:2:

nikitam ne alemsin kız bu aralar kimi arasan bulamazsın baksana topiğe:) bencede olumsuz haberlerden etkilendiler ama bu sadece düşünmekle olmazki fizyolojik olaylar bunlar. herkesin ki kişisel bi durum. olumlu düşünelim güzel şeyler olur.

varsayimlardan yola cikarsak, daha cok yol aliriz ....cok dikkatimi cekti; kimisi sadece ugradi ,iki satir yazip bidaha bakmadi bile..(hay Allah, sanki diger topiklere uyguladigim hareket sanki? ) kimseye bisey diyemeyiz tabi...gülüyoruz sadece, ama gercekten etkilendilerse gercekten bende üzülürüm:44:
dogru diosun walla,
neyse, bizbizeyiz bugun ..bu bellli
anlat canimmm, ben burnumu ceke ceke ,seve seve konusurum senle....(eger burda olacaksan)

bu benim ikinci denemem canım 2. ay yani daha yeniyim. bende bekliyorum bakalım ne zaman gelir bebiş. yaş 27 bitti. geçen ay bi kaç gün kala adet olacakmışım hibi bi halim vardı zaten. şimdi de bir hafta var bir kaç gün geçsin bakalım aynı şeyleri hissedecekmiyim merak ediyorum.

hayirlisi olsun canim ...daha yeni baslamissin...
kendini SIKma sakin oldumu?
benimki 5 ay falan oldu galiba, nasip iste, hemen olacak diye bir garanti yokki ...
bu gebeligi gercekten takip ediyorum, bakalim ne vakit mújdemi alacagim sabirla bekliyorum

nikitam inşallah tontis bi kızın olur meleğim. bu arada profilindeki resim kim hayatım?

evet olumlu düşünelimki olumlu şeyler olsun

öhöömm öhöömmm nikitam paremm ne diysın kısss hakkımda haa burdayım işteeee annem dün daha burdaydım ama benim öğlene kaa net yoktu sonra zate kimse yoktu topikimizde bugünde sabahtan berii tatil yerimi ayarlamaya çalışıyorum bankaya gittim parasını yatırdım vs ama dediğinis gibi topik biras tussuzz olmuşş kimseler yokkkk bebekimde gelmicek artıkk biz onnan msn de konuşuyoss basenn o kaaaa ne var ne çok hayatınızda nikim sende en son bana iptal edeceğini söylemiştin nikitayı bende sana o saman küsmüştüm bırakıp gidion diye zate diğer bi topikede yapmışsın öle dimiştin nikinin canı ne isterse onu yaparmış ba ba baaa
hayirlisi olsun....
Isinmistim berreye, üzüldüm bak simdi....ama o madamin alacagi olsun!!

profilimdeki hatun arzum onan .
Eski tr güzellerinden

hee güzel bayan

madamımmmmmm özledim seni amaaa gitmeyin yaw biyerciknere.
Tatile nere gidiyon kuzum. Ben bu sene tatile gidemicem

suna hele....
ne bileyim tatlim, sessizdi ortalik, alistigim topikten cit cikmiyordu...hele seni gorememek cok tuhafti...
amaaan, kiz ne keyfim isterse kapatirmisimi; anacim onu gulmeniz icin soyledim.
niye kapatayim be? hani olurda kapatmam gerekirse kime basvurmam gerekecek,bilen varmi acaba diye sordum.
ama dogru bak, baska bir topige sessiz sedasiz veda etmistim (unuttum desem? inanirmisin....wala hangi topikti,kimler vardi inan aklima gelmio, sadece tolsen ismi bana tanidik gelio)
ama uyeligimi iptal ettirmemin sebebi var canim, burda islerim ciddi ciddi etkileniyordu, mecbur kalmistim....
bana küsecek kadar zayifmisin giii? naptim saa ben? walla msnim dirt olmus, acabilsem ekleyin anacim, ama evden kati surette acilmiyor velet.
bak grib olmusum, basim catlio bilionmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…