- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.361
hee güzel bayan
madamımmmmmm özledim seni amaaa gitmeyin yaw biyerciknere.
Tatile nere gidiyon kuzum. Ben bu sene tatile gidemicem
sükür kavusturanaa...
nerelerdesin kuzum sen?? iyimisin?
suna hele....
ne bileyim tatlim, sessizdi ortalik, alistigim topikten cit cikmiyordu...hele seni gorememek cok tuhafti...
amaaan, kiz ne keyfim isterse kapatirmisimi; anacim onu gulmeniz icin soyledim.
niye kapatayim be? hani olurda kapatmam gerekirse kime basvurmam gerekecek,bilen varmi acaba diye sordum.
ama dogru bak, baska bir topige sessiz sedasiz veda etmistim (unuttum desem? inanirmisin....wala hangi topikti,kimler vardi inan aklima gelmio, sadece tolsen ismi bana tanidik gelio)
ama uyeligimi iptal ettirmemin sebebi var canim, burda islerim ciddi ciddi etkileniyordu, mecbur kalmistim....
bana küsecek kadar zayifmisin giii? naptim saa ben? walla msnim dirt olmus, acabilsem ekleyin anacim, ama evden kati surette acilmiyor velet.
bak grib olmusum, basim catlio bilionmu?
işte geldim burdayımmm nikimmmm
ii bidaha öle gidicem sisi bırakçam diip durmaa emii kapatmana gerek yok çünkü ama sen bisi de unutursun ilerdee hatırlamazsın isimlerimisi bilem
suna hele....
ne bileyim tatlim, sessizdi ortalik, alistigim topikten cit cikmiyordu...hele seni gorememek cok tuhafti...
amaaan, kiz ne keyfim isterse kapatirmisimi; anacim onu gulmeniz icin soyledim.
niye kapatayim be? hani olurda kapatmam gerekirse kime basvurmam gerekecek,bilen varmi acaba diye sordum.
ama dogru bak, baska bir topige sessiz sedasiz veda etmistim (unuttum desem? inanirmisin....wala hangi topikti,kimler vardi inan aklima gelmio, sadece tolsen ismi bana tanidik gelio)
ama uyeligimi iptal ettirmemin sebebi var canim, burda islerim ciddi ciddi etkileniyordu, mecbur kalmistim....
bana küsecek kadar zayifmisin giii? naptim saa ben? walla msnim dirt olmus, acabilsem ekleyin anacim, ama evden kati surette acilmiyor velet.
bak grib olmusum, basim catlio bilionmu?
selamm bebişimmmm bende seni kocaamann ösledimmmm ruh ikisim benimm hani berrem demişti ya fethiyede biyere gitmiş onlar geçen yıl baktım mükemmel tam bizlik kocişlee hooooopp hemen planlalrı değiştik karadeniz turumusu eylüle attık şimdi oraya gidicez temmuz 16da valla tosbikim ben 4 yıl hiç ttatil yapammıştım geçen yııl tam ilk tatilim olacaktıki bi baktımki kocişle tanışıp evlenince balayı yaptık uzunnnn uzunnnnnnn çok süperdii bu da ikinci balayımıss olcekkk sende üsülmee bebişşşş bunun seneye olanı da var hiç bitmiiiiiii
hımmm ben biras geçmişe bakimmm bakalım neler kaynatmışsınız biz yokkene
heeeeeeee nikim sanada bi hediye mail adresi alıp göndermek istiyorum maks 2 dk nı almas ama sen yenisini almamakla ısrarcısın annem yaa nie böle yapıosunnn
nikimmm geçmiş olsun meleğimmm. nikim sen bugün bu sessizlikte gitmediysen hiç gitmessin ben korkmuyommm
oh ne güzel benim içinde eğlen fıstığımm. bana kart neyim yolla urdan
olurmu olur madamim, ama ben gidecegim demedimki? olduda kapatmak zorunda kaldimm..(artik kac kezdir tekrarladim ,yiter yha)
unutmak nasibimdeyse, engelleyemem....
kactir kendi msn imi acamadim, kac arkadasimla görüsemedim....keyfi degil ,kesinlikle degil tatlisim.
demek tatil planlarin var hee...git canim git, guzeelce gez gor, bize resim at.
sen aliosan ben buna karsi cikmamki? dogru diosun , yeni hesap acmam 2 dakkami alir, ama gel görki aklima gelmedi yenisini acmak
evet kizlar, size iyi ''sohbetler'' ola insallah...
ben kacar...
byeee, optum hepinizi..toputopu3ünüzü
koleracım çok geçmi olsun tatlım
iyi akşamlar iyi geceler
mutlu sabahlar sevgili dostlarım. Artık yaz tatili moduna yavaş yavaş girdiğimden dolayı topiğe uğrayamıyorum. Yarından itibaren hiç giremem.
Hepinize mutlu tatiller diliyorum. Sizleri çoook sevdiğimi bilin.
Bir dahaki topiğe girdiğimde inşallah mutlu haberi vermek için girerim. :)
sizlerden de mutlu kutlu haberleri alırım.
Hepinizin kandili mübarek olsun. Bu gecede dualarımız kabul olur inşallah ..............
öpüldünüz
[ı]günaydın hepinize....nasılsınız ..?
Ben artık giremiyorum yasaklandı zorunlu kalmadıkça kaçak geldim kendinize iyi bakın öpüyorum çok...
Nikim küsme bana tamammı yasaklandı iş yerinde....ı love you[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?