- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.381
Herkesşlereee günaydınn zuyalim günaydın nasılsen bebişşş
günaydın canımmm bomba gibiyim sen nasılsın meleğiiimmmm
Zuyalim topik kopuş yaşıyor subebekim girmiyor biraz inzivaya çekti kendini msnden yazabiliyor ama berremin yasaklanmış ben desen arada bakabliyorum kimsecikler yok zate olanlara yazarım işte sadece sen de bakem bana neden bombasınn bişilermi oliiiii
hıımmmm bebekim faceden msj atmış aldım haberini yaz geldi böle oldu napalımm tekrardan toplaşırız inşallah
Bende çalışmalar tam gaz devam ediyii çok kaptırmak istemiyorum ama bu ay olacakmış gibi hissediyorum hep nedenseBirde hafta sonu ablamlar geliyo çok özledim sıpaları accıkta onun mutluluğu varr işte böle datlımmm sende tatil planları yapmışsın çok sevindim bu sene bize tatil yookkk
ben gideyim de aç karnımı doyurayım olmamıı sabah kahvaltı da yapmadım bebeeemm az sonra bayılaceeeemmm buralarda olursan tekrar görüşürüz caaaanıımmmmm mucksss
kızlar kaç gündür ağda yapacaktım strese falan girmiştim artık iyicede bunalmıştım zaten ben ne zaman ağda yapcak olsam tansiyonum sürekli iner iner durur. Başım falan döner dedim kaçış yok dün yaptım ohh be dedim ne güzel rahatladım ya bu ağda neden insanları bu kadarstrese sokuyor ki anlamıyorum ama ağdayıda yapınca sanki dünyalar benim oluyo
canım denk gelemiyoz evet, ben pek iyi değilim, malum sebep bulantılar, neyse çok dırdır ettim, gidin tabi tatile oh oh misss
kısss ben o kadar kötü şeyler yiyorum ki ekmek, simit falan tam kilo yapacak şeyler, kusmasam şimdiye kocaman göbişim olmuştu, daha çıkmadı yani bebeğim, hatta 1 kilo falan verdim, ağustosta kesin çıkar ama
selam dut yemiş bülbüle dönen topik kullanıcılarıCanım arkadaşlarım ben arada girip bakıyorum herkesler iyi mi diye, herkes iyi galiba, bende haberler aynı bi değişiklik yok. Herkesleri çook öpüyoruummm
Kızlarr napıyosunuzzzzzzz iimisinizzz
Selam dut yemiş bülbüle dönen topik kullanıcılarıCanım arkadaşlarım ben arada girip bakıyorum herkesler iyi mi diye, herkes iyi galiba, bende haberler aynı bi değişiklik yok. Herkesleri çook öpüyoruummm
slm kızlar,pek sık giremiyorum ben de ,regl olamadım diye stres yapmamak için kendimi dışarı atıp tatil alışverişi falan yapıyorum kafam dağılsın diye.' temmuz gibi bekliyorum bakalım reglimi,o zaman da gelmezse napıcam bilmiyorum,kaç gündür kasıklarım ,göğüslerim ağrıyo regl olucakmışım gibi ama sanki bi türlü başlayamıyo ,hergün adaçayı içiyorum bakalım nolcak.10 temmuzda da tatile gidiyorum,olup bitse de tatili burnumdan getirmese yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?