Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

noliyii topiğimize iki gündür atölyedeydim işleri toparlamaya gittim internet yoktu giremedim herkesler kaybolmuş

anlaşılan yaz geldi topiğimiz de tatile girdi neyse sabah akşam ne zaman fırsat bulupta giren olursa haberleri bildirsin de kopmayalım birbirimizden

Zuyalim topik kopuş yaşıyor subebekim girmiyor biraz inzivaya çekti kendini msnden yazabiliyor ama berremin yasaklanmış ben desen arada bakabliyorum kimsecikler yok zate olanlara yazarım işte sadece sen de bakem bana neden bombasınn bişilermi oliiiii
günaydın canımmm bomba gibiyim sen nasılsın meleğiiimmmm

hıımmmm bebekim faceden msj atmış aldım haberini yaz geldi böle oldu napalımm tekrardan toplaşırız inşallah
bende çalışmalar tam gaz devam ediyii çok kaptırmak istemiyorum ama bu ay olacakmış gibi hissediyorum hep nedense birde hafta sonu ablamlar geliyo çok özledim sıpaları accıkta onun mutluluğu varr işte böle datlımmm sende tatil planları yapmışsın çok sevindim bu sene bize tatil yookkk

ben gideyim de aç karnımı doyurayım olmamıı sabah kahvaltı da yapmadım bebeeemm az sonra bayılaceeeemmm buralarda olursan tekrar görüşürüz caaaanıımmmmm mucksss

günaydın kızlar.evet ya bende giremez oldum offffffffff işler sıkıştı doya doya sizlerle sohber etmeyi özledim kızlar

Evetttt bana tatil yaklaştı sayılırr tatlımmmmm bende bakim yarın doktora gidim de başlim çalışmlarıma tekrradan inşallahh
afiyet olsun bebişşşşşş görüşürkk
ben gideyim de aç karnımı doyurayım olmamıı sabah kahvaltı da yapmadım bebeeemm az sonra bayılaceeeemmm buralarda olursan tekrar görüşürüz caaaanıımmmmm mucksss

kızlar nasılsınız bakalım herkese günaydın bende giremiyrum bu ara kocam gececi bu ara tedirginim yahuu akşamları anneme gidiyorum yatmaya sabahları bu saattlerde eve geliyorum eee neler oldu ne bitti anlatın bakalım

madam tek sen varsın sende yazmıyosun yaaa canım sıkılıyorrrr benim hadii konuşun azıcık bu ara kimse kimseyle konuşmuyo zatenn

kızlar kaç gündür ağda yapacaktım strese falan girmiştim artık iyicede bunalmıştım zaten ben ne zaman ağda yapcak olsam tansiyonum sürekli iner iner durur. başım falan döner dedim kaçış yok dün yaptım ohh be dedim ne güzel rahatladım ya bu ağda neden insanları bu kadarstrese sokuyor ki anlamıyorum ama ağdayıda yapınca sanki dünyalar benim oluyo

Kısımmm yaa ağda dünyanın en güsel şeyi be ama senin gibi bir arkadaşım vardı bi kerem bayıldı ödümüs koptu burnu kanadı vs...ben hiç korkmam zevle yaparımmm sende korkma saniyelik bişi zate

Geçmedi mi daha tatlım bulantılar, bazılarının 4. ayda geçiyormuş en geç bazılarınında 9 ay sürüyormuş inşallah seninki en kısa zamanda geçer. Hamur işlerine devam edersen çıkar yakında Nerisonaamm

Selam dut yemiş bülbüle dönen topik kullanıcıları Canım arkadaşlarım ben arada girip bakıyorum herkesler iyi mi diye, herkes iyi galiba, bende haberler aynı bi değişiklik yok. Herkesleri çook öpüyoruummm

Al benden de o kadar tatlımm bende bakıom kimseler kalmamış herkesler uçmuş cücüm tatile gitti zaten haberiniz ola o yok bu aralar bende işte buralarda arar ara olmaya özeen gösteriyorum amma velakin kimse yokkiii

Kızlarr napıyosunuzzzzzzz iimisinizzz

bn iyiyim canım işlerimi hallettim ense yapıyom sen nasılsın?

dut yemiş bülbüle dönen topik kullanıcıları

slm kızlar,pek sık giremiyorum ben de ,regl olamadım diye stres yapmamak için kendimi dışarı atıp tatil alışverişi falan yapıyorum kafam dağılsın diye.2 temmuz gibi bekliyorum bakalım reglimi,o zaman da gelmezse napıcam bilmiyorum,kaç gündür kasıklarım ,göğüslerim ağrıyo regl olucakmışım gibi ama sanki bi türlü başlayamıyo ,hergün adaçayı içiyorum bakalım nolcak.10 temmuzda da tatile gidiyorum,olup bitse de tatili burnumdan getirmese yaaa

Son düzenleme:

hoşgeldin migi :)
hayırlısı olsun cnım stres yapmada olacaksa olsun gerçi olmaması işimize gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…