Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Iyiyim bende bebişimm napimm canım sıkılii akşam olsada eve gitsem annemlen alışverişe gitsek (kayınvalide annem) para harcasak eve gitsem temislik yapsam ohhhhhh yarında kendi annem gelcek onu beklesem sonram babam gelsee ohh be süper bi hafta babam evlendiğimden beri ilk defa gelicekte bana sabırsızımmmmm
bn iyiyim canım işlerimi hallettim ense yapıyom sen nasılsın?

Dut yemiş bülbüle dönen topik kullanıcıları

migi tatlım hayırlısı olsun sen tatili düşün gerisini boşverr ayy bende paso tatil alışverişi yapıyorum 16sında bizimde istanbuldan kaçış yihuuuuu bi aksilik olmazsa allahtan gidiosss

Kıslarrr selamlar çok sık giremiyorum beni affedin. Malum 6. Ay bitti. Yarı yıl mutabakatlarım başlıyor. Hazırlanıyorum. Feci yoğunlaştım. Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmm

evet, ben simdi kesinlikle inaniyorumki ;bu topige nazar degdiiii
leynn, hastayim ise gitmedim, bi yokliyayim dedim napiolar deyi; anacim kimsecikler yok
nurumm haric, oda benden sonra damladi
nurumm naber??

ya kızlar mide bulantısı falan değilde benim daha yeni başlıyor hamilelik belirtilerim bu ara zeytinyağlı yemeklere karşı hassasiyetliğim başladı ama ben buna seviniyorum çünkü 3. ayıma gircem nasipse ama hala kusmadım :) midemde bulanmadı ama canım beyaz lahana istiyo :) ama bulamıyorum isteye isteye beyaz lahana istedi insan farklı şeyler ister benim bebeğim galiba otçu olucak sürekli ot yicek beyaz lahana bulsam kabuska yapcam

Kısımmm yaa ağda dünyanın en güsel şeyi be ama senin gibi bir arkadaşım vardı bi kerem bayıldı ödümüs koptu burnu kanadı vs...ben hiç korkmam zevle yaparımmm sende korkma saniyelik bişi zate

evet saniyelik ama uğraştırıyo kız acısı beni korkutmuyo onu hazırlamak beni öldürüyo benim ağda dolabım var yatak odamın bir gözünü ağda gözü yaptım çeyizimde küçücük alüminyum tencere vardı ama minicik tencereler varya oyuncak gibi onu ağda ısıtıcısı yaptım spatula bulamadım bende bıcak aldım bir tane keskin olmayanından bir sürüde patiska bezlerim var annemin gizli gizli çarşaflarını yırrttım annem farketti sonra br ton laf işittim :) kaynanamada tembihliyo diyokii çarşafları uzak tut hepsini ağda bezi yapar kaynanamda bir sürü eski bezlerden verdi batiskalık hemde onu kalıyorum küçük tüpler varya onuda alıyrum ağdayı ısıtıyorum bir tane çakmak sonra makas bir tanede ıslak bez bunların hepsi dolabımda tüpten hariç ağda yapacağım zaman hepsini çıkarıyrum daha rahat oluyor işim

ağda yapılır... ablamda geliyo onada güzelce yapıyorum ağdayı dua edip gidiyo ...

hayrına ağda yapılır. acısız epilasyon ama makine olmadan

Ayy hicranım ne alemsin yaaa ne güsel yazmışsın öle hazır sürülenler var denesene onları çok rahat oliii hatta onun ısıtma makinasıda var çok temiz iş anlıycannnnn

hoşgeldin nikim :)geçmiş olsun neyin var?

hayirli sabahlar....kimse yok ne hikmetse....
oysa neler neler yazmislardi kimileri bu topikte,

agir grib olmusum axxnn cim. tsk.ler....evdeyim simdi.
size iyi sohbetler demek isterdim ama, goruyorumki herkes birbirine doymus ,topik oylece kalmis.kisa ömürlü
sinifinaymisiz, yazilanlara aldandik desene ....

hayırlı sabahlar canım,
çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
madam dra gidecekti o yüzden yoktur diğer kızlarda bildiğin gibi işte. neyse kalan sağlar bizimdir

axxnn canımm sen varsın urdaaaa nasılsın bebeimmm

hayırlı sabahlar canım,bugün çok mutluyum dün arkadaşımı umreye yolcu ettik. daha öncede demiştim burdaki heskese dua edecekti. iner inmez msj yazmış duamı ediyorum diye :) yolda sorun çıkmamış oteli çok beğenmiş mutluyum o yüzden. sen napıyosun nasılsın tatlış :)

cok berbatim kizlar ,harbiden....burnum tikanmis,kulaklarim ugulduyor,öksürüryorum, yatmak istiyorum, evin isi bana bakiyor,ben onlara bakiyorum, yapmayayim diyorum

siz napiyosunuz?

oh ne güzel yaa darısı başıma artık. bende çok istiyorum umreye gitmek. inşallah bi gün kısmet olur.

cok berbatim kizlar ,harbiden....burnum tikanmis,kulaklarim ugulduyor,öksürüryorum, yatmak istiyorum, evin isi bana bakiyor,ben onlara bakiyorum, yapmayayim diyorum

siz napiyosunuz?

oyy nikim benim canımmm. sıcak bişiler iç devamlı bari. boşver işleri yat dinlen

siz napiyosunuz?

iyi diyosun bencede yapma :) dinlen bi güzel.dra gittinmi ilaç aldınmı? ben gripken dra gitmem hiç. ıhlamurlu bi karışım hazırlarım bişeyciğim kalmaz inşallah :)
kolerama dediğim gibi iyiyim çok şükür işlerimide azalttım haftaya izne ayrılabileyim diye dua edip bekliyorum

oh ne güzel yaa darısı başıma artık. bende çok istiyorum umreye gitmek. inşallah bi gün kısmet olur.

inşallah canım.. bnde çok istiyorum ama tansiyonum düşüyo sıcaklarda hemde çok halsizleşiyorum. ankaranın sıcağına dayanamıyorum kaldıki Mekke sıcaktan kaybedecek kiloya sahip olduğumda giderim inşallah

hayırlı sabahlar canım,
çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
madam dra gidecekti o yüzden yoktur diğer kızlarda bildiğin gibi işte. neyse kalan sağlar bizimdir

oyy nikim benim canımmm. sıcak bişiler iç devamlı bari. boşver işleri yat dinlen
evet, isleri slowmotion yapacagim artik...dün hicbisey yapamadim inanirmisin? doktorluk bir durum degil, aradigin vakit zaten randevu bile vermiyor bunun icin,dinlenmelisin diyor. (gitmeye gönlünde yokya...:94:)

doktora gitmedim tatlim,ilac bugun almadim, esimin elinden iciyorum ilaci, onun hazirladigi bir karisim var madensuyuyla ilac limon karistiriyor, sagolsun iki gundur icirdi ,isten gelince icerim artik...(ilac seven biri degilim , mecbur kalinca anca)
demek sende izne cikiyorsun ,hade bakalim...kac hafta iznin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…