Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bursa bu sene serin gidiyo hiç bişi anlamıyorum sıcaklardan

günaydın kızlaaar ben bu pazar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..4 temmuz bat..hayırlısı artık bi dahaki aya kaldı sanırım ama kasık ağrısı devam göğüslerim öyle bi şişti ve hassaslaştı ki anlatamam..dün de gün içinde sürekli uyudum havalar mahvetti sanırım beni

iznim 2 hafta canım. işlerimi ayarlayabilirsem daha sonra 1 hafta daha kullanabiliyorum 3 hafta ediyo :)) ama eylül gibi tüp bebek düşündüğümüz için şimdilik sadece 1 haftamı kullanırım diye düşündüm. 1 haftamıda eylülde alırım. 1 haftamda yedekte beklesin onun bi içinde bi güzellik düşünürüm

bursa bu sene serin gidiyo hiç bişi anlamıyorum sıcaklardan

burasıda serin şimdilik. korkarım sıcaklar kendini Ramazan ayına saklıyoo :)

günaydın canım, hayırlısı olsun aynen bende uykucu bişey oldum son zamanlarda :) hangi testi yaptın canım?

medismart yaptım cnm

medismart yaptım cnm

canım ama çok erken yapmamışmısın sencede? bata 9 gün kala yapmış oluyosun o kadar erken sonuç veriyomuymuş? benim bu ay reglim çok garipti, önceki ayda 8 gün gecikmeli olduğu için dra gittim hcg normale göre düşük hamile olmayan kişiye göre yüksekmiş. sağlıklı olmayan bi çok gebelik regl döneminde sonlanırmış dr öyle dedi. düşünsene bende erken test yapsam hamileyim diye havalara uçmuş olacaktım sonrada fooossss

canımmm bu ne sabırsızlık böööle erkan yapmışsın. bekle bakalım belki hamile olabilirsin bence

7 gün kala yaptım cnm pzt miş şimdi baktım da :))) orada ilişkiden 7 gn sonra kesin sonuç fln diye yaptım bi de eşim aldı geldi..ama kesinlikle haklısın bu konuda bir şey diyemem canım evet bu yazdıklarını duymuştumm kesinlikle haklısın cnm..valla bakalım pzt yi bekliyoruz ama yapmamın bir sebebi de aslında negatif çıkacağını biliyordum ve takıntı yapmaya başlamıştım gün yaklaştıkça bunu önlemek istedim cnm iyi de oldu aslında..İnşallah hamileyimdir ki kasık ağrım uyuklama durumu göğüs şişmesi ve hassasiyeti ve kimi zaman bacak ağrısı bile var ama aaa yok bak gördün mü bi dahaki ay artık diye kendimi umutlandırmayı kestim artık rahatım

rahatsan senin adına sevindim cnm ama yinede yok gbi düşünme kendine dikkat etmeye devam et. 7 gün bile olsa çok erken bence. inşallah belirtilerin bebişe işarettir canım. pazartesiyede az kalmış hakkında hayırlısı olsun

bugün tatile girdim sonunda
hepinizi çok özledim, nasılsınız??
madamın durumunu biliyorum ama son durumunu bilmiyorum, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

canımmm bu ne sabırsızlık böööle erkan yapmışsın. bekle bakalım belki hamile olabilirsin bence

canım benimmmm ay hadi inşallah

canımmmm inşallah inşallah bakalım hayırlısı :)) Valla ben bugün bi yerleri fln sileyim temizlik yapayım diye düşünüyordum pztye erteleyim bari ne olur ne olmaz..

kızlaaar abimle yengem kasımda evleniyor. sizce balayına nere gitsinler
kasımda denize gidilmez, kara da gidlmez, ilkbahar olsa ürgüp-göreme diyecem ama yağışlı olabilir, oralara mayıs gibi gidiliyo genelde, bence romantik bir şehire gitsinler,paris, venedik gibi, en iyisi tur tabi ama ben bilemem koleram
kıs madam naptı, çok merak ediyom, iyi mi? en son gebeliğin saglıklı olmadığını soylemiş doktor, insallah kendi sonlanır demiş onu biliyom ama morali iyiydi madamımın

kızlaaar abimle yengem kasımda evleniyor. sizce balayına nere gitsinler

ben de subebeki merak ettim o naptı hamiş değil mi??

Son düzenleme:
hoşgeldin migi :)
hayırlısı olsun cnım stres yapmada olacaksa olsun gerçi olmaması işimize gelir

şekerim bende artık hamişlik olmaz ki,adet olsam da tatilde olmasa bari,çok zormuş böyle beklemek,inanın kırmızılar bi gelse inanılmaz sevinicem.25 gündür bekliyorum canım yaa,şiştim vallahi...

ya tatilde regl olursam nolcak?:26:

canin sagolsun canim, 2 haftada güzelll, benimkide onun üstünde bisey...ne zamandir korunmuyorsunki tüp bebek düsünüyorsun? erken degilmi senin icin?? :26:

tatlım madamdan bende haber alamadım daha bekliyorum bende.

ben de subebeki merak ettim o naptı hamiş değil mi??

subebek hamile değil canım henüz

daha önce tatilde adetli olup da alternatif yöntemlerle denize giren oldu mu ,tampon falan kullanarak?Benim bu seferki adet düzenim hiçbelli değil,tatile kadar olayım diye dua ediyorum.normal şartlarda 2. döngü adetim olması gerekiyodu 2 temmuzda,ama olmucak diye korkuyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…