- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.421
inşallah canım.. bnde çok istiyorum ama tansiyonum düşüyo sıcaklarda hemde çok halsizleşiyorum. ankaranın sıcağına dayanamıyorum kaldıki Mekkesıcaktan kaybedecek kiloya sahip olduğumda giderim inşallah
evet, isleri slowmotion yapacagim artik...dün hicbisey yapamadim inanirmisin? doktorluk bir durum degil, aradigin vakit zaten randevu bile vermiyor bunun icin,dinlenmelisin diyor. (gitmeye gönlünde yokya...:94:)
doktora gitmedim tatlim,ilac bugun almadim, esimin elinden iciyorum ilaci, onun hazirladigi bir karisim var madensuyuyla ilac limon karistiriyor, sagolsun iki gundur icirdi ,isten gelince icerim artik...(ilac seven biri degilim , mecbur kalinca anca)
demek sende izne cikiyorsun ,hade bakalim...kac hafta iznin var?
bursa bu sene serin gidiyo hiç bişi anlamıyorum sıcaklardan
günaydın kızlaaar ben bu pazar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..4 temmuz bat..hayırlısı artık bi dahaki aya kaldı sanırım ama kasık ağrısı devam göğüslerim öyle bi şişti ve hassaslaştı ki anlatamam..dün de gün içinde sürekli uyudumhavalar mahvetti sanırım beni
iznim 2 hafta canım. işlerimi ayarlayabilirsem daha sonra 1 hafta daha kullanabiliyorum 3 hafta ediyo :)) ama eylül gibi tüp bebek düşündüğümüz için şimdilik sadece 1 haftamı kullanırım diye düşündüm. 1 haftamıda eylülde alırım. 1 haftamda yedekte beklesin onun bi içinde bi güzellik düşünürüm
burasıda serin şimdilik. korkarım sıcaklar kendini Ramazan ayına saklıyoo :)
günaydın canım, hayırlısı olsun aynen bende uykucu bişey oldum son zamanlarda :) hangi testi yaptın canım?
medismart yaptım cnm
günaydın kızlaaar ben bu pazar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..4 temmuz bat..hayırlısı artık bi dahaki aya kaldı sanırım ama kasık ağrısı devam göğüslerim öyle bi şişti ve hassaslaştı ki anlatamam..dün de gün içinde sürekli uyudumhavalar mahvetti sanırım beni
canım ama çok erken yapmamışmısın sencede? bata 9 gün kala yapmış oluyosun o kadar erken sonuç veriyomuymuş? benim bu ay reglim çok garipti, önceki ayda 8 gün gecikmeli olduğu için dra gittim hcg normale göre düşük hamile olmayan kişiye göre yüksekmiş. sağlıklı olmayan bi çok gebelik regl döneminde sonlanırmış dr öyle dedi. düşünsene bende erken test yapsam hamileyim diye havalara uçmuş olacaktım sonrada fooossss
7 gün kala yaptım cnm pzt miş şimdi baktım da :))) orada ilişkiden 7 gn sonra kesin sonuç fln diye yaptım bi de eşim aldı geldi..ama kesinlikle haklısın bu konuda bir şey diyemem canımevet bu yazdıklarını duymuştumm kesinlikle haklısın cnm..valla bakalım pzt yi bekliyoruz ama yapmamın bir sebebi de aslında negatif çıkacağını biliyordum ve takıntı yapmaya başlamıştım gün yaklaştıkça bunu önlemek istedim cnm iyi de oldu aslında..İnşallah hamileyimdir ki kasık ağrım uyuklama durumu göğüs şişmesi ve hassasiyeti ve kimi zaman bacak ağrısı bile var ama aaa yok bak gördün mü bi dahaki ay artık diye kendimi umutlandırmayı kestim artık rahatım
canımmm bu ne sabırsızlık böööleerkan yapmışsın. bekle bakalım belki hamile olabilirsin bence
rahatsan senin adına sevindim cnm ama yinede yok gbi düşünme kendine dikkat etmeye devam et. 7 gün bile olsa çok erken bence. inşallah belirtilerin bebişe işarettir canım. pazartesiyede az kalmış hakkında hayırlısı olsun
kızlaaar abimle yengem kasımda evleniyor. sizce balayına nere gitsinler
kasımda denize gidilmez, kara da gidlmez, ilkbahar olsa ürgüp-göreme diyecem ama yağışlı olabilir, oralara mayıs gibi gidiliyo genelde, bence romantik bir şehire gitsinler,paris, venedik gibi, en iyisi tur tabikızlaaar abimle yengem kasımda evleniyor. sizce balayına nere gitsinler
kasımda denize gidilmez, kara da gidlmez, ilkbahar olsa ürgüp-göreme diyecem ama yağışlı olabilir, oralara mayıs gibi gidiliyo genelde, bence romantik bir şehire gitsinler,paris, venedik gibi, en iyisi tur tabiama ben bilemem koleram
kıs madam naptı, çok merak ediyom, iyi mi? en son gebeliğin saglıklı olmadığını soylemiş doktor, insallah kendi sonlanır demiş onu biliyom ama morali iyiydi madamımın
hoşgeldin migi :)
hayırlısı olsun cnım stres yapmada olacaksa olsun gerçi olmaması işimize gelir
Iyiyim bende bebişimm napimm canım sıkılii akşam olsada eve gitsem annemlen alışverişe gitsek (kayınvalide annem) para harcasak eve gitsem temislik yapsam ohhhhhh yarında kendi annem gelcek onu beklesem sonram babam gelsee ohh be süper bi hafta babam evlendiğimden beri ilk defa gelicekte bana sabırsızımmmmm
migi tatlım hayırlısı olsun sen tatili düşün gerisini boşverr ayy bende paso tatil alışverişi yapıyorum 16sında bizimde istanbuldan kaçış yihuuuuu bi aksilik olmazsa allahtan gidiosss
iznim 2 hafta canım. işlerimi ayarlayabilirsem daha sonra 1 hafta daha kullanabiliyorum 3 hafta ediyo :)) ama eylül gibi tüp bebek düşündüğümüz için şimdilik sadece 1 haftamı kullanırım diye düşündüm. 1 haftamıda eylülde alırım. 1 haftamda yedekte beklesin onun bi içinde bi güzellik düşünürüm
burasıda serin şimdilik. korkarım sıcaklar kendini Ramazan ayına saklıyoo :)
günaydın canım, hayırlısı olsun aynen bende uykucu bişey oldum son zamanlarda :) hangi testi yaptın canım?
kasımda denize gidilmez, kara da gidlmez, ilkbahar olsa ürgüp-göreme diyecem ama yağışlı olabilir, oralara mayıs gibi gidiliyo genelde, bence romantik bir şehire gitsinler,paris, venedik gibi, en iyisi tur tabiAma ben bilemem koleram
kıs madam naptı, çok merak ediyom, iyi mi? En son gebeliğin saglıklı olmadığını soylemiş doktor, insallah kendi sonlanır demiş onu biliyom ama morali iyiydi madamımın
ben de subebeki merak ettim o naptı hamiş değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?