- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.441
daha önce tatilde adetli olup da alternatif yöntemlerle denize giren oldu mu ,tampon falan kullanarak?Benim bu seferki adet düzenim hiçbelli değil,tatile kadar olayım diye dua ediyorum.normal şartlarda 2. döngü adetim olması gerekiyodu 2 temmuzda,ama olmucak diye korkuyorum yaaa
hiçbişi olmaz canım, temiz denize girdikten sonra, iyi tatiller sana şimdiden
ama tabi karın agrısı falan acısından 3. gunden sonra daha rahat olur
bugün tatile girdim sonunda
hepinizi çok özledim, nasılsınız??
madamın durumunu biliyorum ama son durumunu bilmiyorum, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
canım benimmmm ay hadi inşallah
canımmmm inşallah inşallah bakalım hayırlısı :)) Valla ben bugün bi yerleri fln sileyim temizlik yapayım diye düşünüyordum pztye erteleyim bari ne olur ne olmaz..
kızlaaar abimle yengem kasımda evleniyor. sizce balayına nere gitsinler
şekerim bende artık hamişlik olmaz ki,adet olsam da tatilde olmasa bari,çok zormuş böyle beklemek,inanın kırmızılar bi gelse inanılmaz sevinicem.25 gündür bekliyorum canım yaa,şiştim vallahi...
canin sagolsun canim, 2 haftada güzelll, benimkide onun üstünde bisey...ne zamandir korunmuyorsunki tüp bebek düsünüyorsun? erken degilmi senin icin?? :26:
kasımda denize gidilmez, kara da gidlmez, ilkbahar olsa ürgüp-göreme diyecem ama yağışlı olabilir, oralara mayıs gibi gidiliyo genelde, bence romantik bir şehire gitsinler,paris, venedik gibi, en iyisi tur tabiama ben bilemem koleram
kıs madam naptı, çok merak ediyom, iyi mi? en son gebeliğin saglıklı olmadığını soylemiş doktor, insallah kendi sonlanır demiş onu biliyom ama morali iyiydi madamımın
madamım nasılsın bacım
nerisona bebeğimm öncelikle tatile çıkmana çok sevindim tatlımm bugün gittim doktora ama pek bişi hatırlamıyorum içimde küçük bi parça gördü gebelik sanırım hala soonlanmış diil herhaldeki tamamen bitmiş demedi bi test istedi onu yarın yaptırcam bi kaç gün içinde tekrar gidip dha sağlıklı görebiliriz dedi neyin ne olacağını dış gebelikte olabilir dedi ama öyle görünmüyo dedi işte testin sonuçlarına göre konuşucaz yolumuza bakıcez dedi
iyiyim hicranım ben seni sormalı napıyosun bende daha yeni girdim vallaha
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah daima
iyiyim ya çok şükür kansızlıkla uğraşıyorum ne yapim şimdi doktordan geldim iyiymiş ama kansızlık gittikçe düşüyotr anlamıyorum kan iğnesi verdi . artık böyle ne yapim
kızlaaarr sanırım ben regl oldummm kötü olan şu ki bugün 24. günüm 7 haziranda regl olmuştum...demin duşa girerken peçeteyle sildim ve pempe akıntı geldi resmen pespembe ve çok çok tırnak ucu kadar da kırmızılık vardı...((((((((((((((((((((((((((((
devamında kanaman başladı mı peki?
yaklaşık 2 saat olmak üzere henüz gelen giden yok..
bende kasımda dış gebelik gecirdim 2ay adet olmamıstım gec anladılar az kalsın benı zehirliyordu ama allah korudu bıraz ara verdık sımdı yenıden basladık calısmalara inş normal bır gebelık olur inş herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın allah bugun adetım gecıktı beklıyorum sonucları benımde 2sene olmadı cok ugrastım allah ıns herkese verır:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?