- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.461
pazartesi erken gebelik testi yapmıştım negatifti canım.reglime de 4 -5 gün var...inşallah yerleşme kanamasıdır :))))test yaptın mı?Belki yerleşme kanaması falandır,öyle pembe yada kahverengi oluyo diyodu burdaki deneyimli arkadaşlar
bende kasımda dış gebelik gecirdim 2ay adet olmamıstım gec anladılar az kalsın benı zehirliyordu ama allah korudu bıraz ara verdık sımdı yenıden basladık calısmalara inş normal bır gebelık olur inş herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın allah bugun adetım gecıktı beklıyorum sonucları benımde 2sene olmadı cok ugrastım allah ıns herkese verır:2:
pazartesi erken gebelik testi yapmıştım negatifti canım.reglime de 4 -5 gün var...inşallah yerleşme kanamasıdır :))))
kızlaaar abimle yengem kasımda evleniyor. sizce balayına nere gitsinler
bebeğim senin gebelik devam ediyo o zaman hala doğrumu duydum. Hala bi umut var yani dimi
Nası yaani tontişim bende anlamadım nereyi okudun sen bakem öle benim gebelik devam etmiyo ama tam anlamıylada düşmüş diil sanırım bi küçük parçacık var dedi doktor içerde ama onunda düşmesi gerek değilmi sence dış gebelikten de şüphe etti kan testi yaptırdım bugün salı gidicem doktora bebişşş sende git bakalım öğren bi neymiş senin bebişlerin derdisisonrada ben öğrencem
Nası yaani tontişim bende anlamadım nereyi okudun sen bakem öle benim gebelik devam etmiyo ama tam anlamıylada düşmüş diil sanırım bi küçük parçacık var dedi doktor içerde ama onunda düşmesi gerek değilmi sence dış gebelikten de şüphe etti kan testi yaptırdım bugün salı gidicem doktora bebişşş sende git bakalım öğren bi neymiş senin bebişlerin derdisisonrada ben öğrencem
madamım biz neden herkes gibi normal değiliz yaw
hepbişeyim bi aksiyon yani benim
hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar canım nasılsın?
benim anlamadığım bişey var, eğer dış gebelik olsaydı kana ilk bakıldığında anlaşılmazmıydı? sonuçta değerlerin normal çıkmıştı o zamanlar. benim bi arkadaşımda ilk kan testindeki sonuçtan şüphelendiler düzenli kan testi verdi ve malesef dış gebelik olduğu anlaşıldı. hakkında hayırlısı olsun canım
Günaydıın canlarıım, herkes iyi inşallaahh. Ben de şu aralar çok giremiyorum, hergün bi plan oluşuyor valla geziyorum bi 10 gün sonra da Allah izin verirse 10 günlüğüne bi İstanbul yapacağım, topiği terketmiyorum ara ara hep okuyorum yazmaya çalışıyorum. Sizleri, giren arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum, hergün güzel haberler geleceğine de inanıyorum, inşallah en geç 3 4 ay içinde herkes hamileliklerinin nasıl gittiğini anlatacak topiğimizde inanıyorum. Bu ay ben yumurtlama dönemimi kaçırabilirim bile çünkü eşim gelemeyecek benimle İStanbul'a, ama olsun canım sağolsun aylar daha bitmiyor. Bu ay eskisi gibi kafama da takmıyorum, her işte bi hayır var diyorum, Allah en hayırlı zamanda verecek nasıl olsa, ondan kendimi yıpratmanın anlamı yok diye düşünüyorum 4 aydır kafasında başka bi konu olmayan, hep bunu düşünen ve üzülen bi insan olarak, nasıl oldu bilmiyorum ama bi gün kendime bi baktım noluyor dedim kendine gel, kendime geldiğimi düşünüyorum bakalımAçıkçası topiğimizin bu hale gelmesine üzülüyorum, çünkü ben sizlerle, yeri geldiğinde en yaknlarımla ile paylaşmadıklarımı paylaştım, bi çok kişi için de aynıydı durum tahminimce, herkes sohbete devam edebilir, durmadan bebekten bahsetmeye gerek yok, ya da istemiyorsa kendinde belirti aramayabilir herkes, ya da bundan bahsetmeyebilirdi, sadece sohbet edebilirdik burda, bende acaba bi süre uzak kalsammı dedim ama uzak kalsamda fikir aklında takıntı halinde duruyorsa hiç bi işe yaramıyor uzaklaşman burdan. Herşey beyinde bitiyor, siz düşündükçe görmediğinz kadar bebek etrafınızda oluyor, hamile haberleri geliyor, herşey gözünüze gözünüze sokuluyor sanki. Uzak kalmak isteyen herkesin şahsi düşüncesidir saygı duyuyorum, herkesi de çok seviyorum, benim düşüncem bu yönde. Vallahi uzun uzun yazdım şekerlerim, çünkü gerçekten yüzyüze tanımadan o kadar çok sevdimki sizleri, topiğe giripte kimseyi göremeyince üzüldüm. Subebek seni de çok özledimm ayrıcaa
snekimmmmm bebişş ben burdayım bakk :)))
Günaydıın canlarıım, herkes iyi inşallaahh. Ben de şu aralar çok giremiyorum, hergün bi plan oluşuyor valla geziyorum bi 10 gün sonra da Allah izin verirse 10 günlüğüne bi İstanbul yapacağım, topiği terketmiyorum ara ara hep okuyorum yazmaya çalışıyorum. Sizleri, giren arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum, hergün güzel haberler geleceğine de inanıyorum, inşallah en geç 3 4 ay içinde herkes hamileliklerinin nasıl gittiğini anlatacak topiğimizde inanıyorum. Bu ay ben yumurtlama dönemimi kaçırabilirim bile çünkü eşim gelemeyecek benimle İStanbul'a, ama olsun canım sağolsun aylar daha bitmiyor. Bu ay eskisi gibi kafama da takmıyorum, her işte bi hayır var diyorum, Allah en hayırlı zamanda verecek nasıl olsa, ondan kendimi yıpratmanın anlamı yok diye düşünüyorum 4 aydır kafasında başka bi konu olmayan, hep bunu düşünen ve üzülen bi insan olarak, nasıl oldu bilmiyorum ama bi gün kendime bi baktım noluyor dedim kendine gel, kendime geldiğimi düşünüyorum bakalımAçıkçası topiğimizin bu hale gelmesine üzülüyorum, çünkü ben sizlerle, yeri geldiğinde en yaknlarımla ile paylaşmadıklarımı paylaştım, bi çok kişi için de aynıydı durum tahminimce, herkes sohbete devam edebilir, durmadan bebekten bahsetmeye gerek yok, ya da istemiyorsa kendinde belirti aramayabilir herkes, ya da bundan bahsetmeyebilirdi, sadece sohbet edebilirdik burda, bende acaba bi süre uzak kalsammı dedim ama uzak kalsamda fikir aklında takıntı halinde duruyorsa hiç bi işe yaramıyor uzaklaşman burdan. Herşey beyinde bitiyor, siz düşündükçe görmediğinz kadar bebek etrafınızda oluyor, hamile haberleri geliyor, herşey gözünüze gözünüze sokuluyor sanki. Uzak kalmak isteyen herkesin şahsi düşüncesidir saygı duyuyorum, herkesi de çok seviyorum, benim düşüncem bu yönde. Vallahi uzun uzun yazdım şekerlerim, çünkü gerçekten yüzyüze tanımadan o kadar çok sevdimki sizleri, topiğe giripte kimseyi göremeyince üzüldüm. Subebek seni de çok özledimm ayrıcaa
Merhaba, bebişim, koleram ve sen demirbaşsınız canım, sizde olmazsanız zaten kimse olmaz, hatta size beyaz boya ile kolunuza 168/ 71 gibi numara koymalı olur ya devlet dairelerin okullarda dolapların üstünde. Hep alışmışım girince sizleri görmeye, bi de ben biliosun çok ta giremem tüm gün yani ara ara girer bakarım da ne bilim vallahi birden böle görünce zoruma gitti kıızz.
kızlar nasılsınız bende dünden beri gelen giden yok bi sabah tırnak ucu kadar geldi azıcık o kadar...
senin bat ne zamanki
bugün 25. gün canım daha erken..dün akşam 5te peçeteye geldi azıcık bekledim o saatten beri gelen giden yok sabah a tırnak ucu kadar geldi bekliom gelecekse gelse artık..
ama daha vaktin var bence hiç bunlarla kafanı meşgul etmemelisin bu strese yol açar ve ii bişi değil gününü bekle sonra telaş et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?