- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.481
canım umrumda değildi de regl olacağıma dair bütün belirtiler olup böyle parça parça olunca garip geldi ister istemez...pedle geziyorum geldi gelecek diye
öğlen arası eve kaçmış evden bağlanmak üzereyim...
çok canım sıkıldı vallahi giremiyorum artıkın...
akşamları öğlenleri geliveririm..
madamım hayırlısı olsun sonuçları mail at olurmu ben merak ediyorum...
koleram sende haber ver bebişim..,
nikitam nasıl oldu acep...:26:
hepinize selam olsun fıstıklar...
zeytinkuş selammmmmm ne yapıon böle ıssız yerlerde bi başına:))
canım sıkılıyo. kendimi iyi hissetmiyorum.öyle geldim bi bakayım diye. ben hep böyle bibaşıma takılıyorum zaten
canım sıkılıyo. kendimi iyi hissetmiyorum.öyle geldim bi bakayım diye. ben hep böyle bibaşıma takılıyorum zaten
umarım hamişsindir canım,eğer değilsen de hemen geliverir inşallah kırmızılar bekletmeden,ben 1 aydır hala bekliyorum,sebepsiz dedi doktor,bekle bekle çatlıcam artyık.Regl oluckmışım gibi belirtiler var ama gelen giden yokkkregl olmak da ne büyük nimetmiş yarabbii,sakın kırmızılar gelince üzülmeyin kızlar...
Günaydın kıslaaaaaaaaaarrrr
Dün sonuçları aldım doktora gösterdim.
Bebeklere kan gitmemiş o yüzden böle olmuş.
Hiç önemli bişey değil dedi.
1 eylülden itibaren devam dedi.
Folik asitlerini kullanmaya devam et didi.
Ben yolladı
hayırlısı koleramm rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaaaahhhhh:26::26
bende iki gündür yarı evde yarı burdayımm bahar temizliği yaptım inşallaah bebiş gelirse bu ay diye hemencik yaptım bitti bundan sonra popomu kaldırmam vallaa
Nikimm inşallaah toparlamışsındır anneemm dikkat et kendine meleğimm sen bi güzel dinlen ben yaparım temizliğinii
yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar birde ben kızımda yaptığın testlerimi hala saklıyorum ve iki testi karşılastırdım aynı yani silikde olsa net olmasada kızımda hamileydim diyorum bundadaa inş hamileyimdir
kızlar dün akşam regl oldum nihayet,inanın bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi,şu an karnım felaket ağrıyor ama yine de çok mutluyummmm !!Doktorun dediği çıktı,döngü gününün bekle demişti,2 haziran yerine 2 temmuzda regl oldum,şu insan vücudu ne ilginç.luckyincident senin durumun noldu canım?
günaydın cnm benim de dün geldi kırmızılar..
ecrinim bence de hamilesin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?