Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

öğlen arası eve kaçmış evden bağlanmak üzereyim...
çok canım sıkıldı vallahi giremiyorum artıkın...
akşamları öğlenleri geliveririm..
madamım hayırlısı olsun sonuçları mail at olurmu ben merak ediyorum...
koleram sende haber ver bebişim..,
nikitam nasıl oldu acep...:26:

hepinize selam olsun fıstıklar...

canım umrumda değildi de regl olacağıma dair bütün belirtiler olup böyle parça parça olunca garip geldi ister istemez...pedle geziyorum geldi gelecek diye

umarım hamişsindir canım,eğer değilsen de hemen geliverir inşallah kırmızılar bekletmeden,ben 1 aydır hala bekliyorum,sebepsiz dedi doktor,bekle bekle çatlıcam artyık.Regl oluckmışım gibi belirtiler var ama gelen giden yokkk regl olmak da ne büyük nimetmiş yarabbii,sakın kırmızılar gelince üzülmeyin kızlar...

benim canım yaaa berrem benimmm kimseeler kalmadı artıkın buralrda heryer sessizz:))) nikime ne olmuş ki hasta mı olmuş hayırdırr

inşallah hamileyimdir canım... ama sanmıyorum pek evet inan böylesi çok zor gelecekse gelsin artık diyorum ama yok

Günaydın kıslaaaaaaaaaarrrr
Dün sonuçları aldım doktora gösterdim.
Bebeklere kan gitmemiş o yüzden böle olmuş.
Hiç önemli bişey değil dedi.
1 eylülden itibaren devam dedi.
Folik asitlerini kullanmaya devam et didi.
Ben yolladı

hayırlısı koleramm rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaaaahhhhh:26::26
bende iki gündür yarı evde yarı burdayımm bahar temizliği yaptım inşallaah bebiş gelirse bu ay diye hemencik yaptım bitti bundan sonra popomu kaldırmam vallaa
NİKİMM inşallaah toparlamışsındır anneemm dikkat et kendine meleğimm sen bi güzel dinlen ben yaparım temizliğinii

saol canım zuyalim hepimiz için hayırlısı olsun.
Hakketn nikim ne alemde iyileştimi acepp

günaydın kızlaaar nasılsınız???
benim önceki gün ve dün peçeteye azıcık pembe akıntı gelmişti silerken devamı yoktu..demin tam anlamı ile geldi kırmızılar.sanırım bugünü reglin 1. gnü saymam gerekiyor değil mi?

beni silebilirsiniz ya da 28 temmuz yazabilirsiniz..teşekkrler

arkadaslar bu ay kızımda olduğum gibi içimde değişik birseyler oldu hamilelik belirtilerinide yasıyorum benim en büyyük belirtim halsizlik ve uyku hali eğer dayanamayıpta yaptığım test doğruysa hamileyim günüm yarın aslında ama bekleyemedim

yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar birde ben kızımda yaptığın testlerimi hala saklıyorum ve iki testi karşılastırdım aynı yani silikde olsa net olmasada kızımda hamileydim diyorum bundadaa inş hamileyimdir

Eklentiler

• $03072011166.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
kızlar dün akşam regl oldum nihayet,inanın bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi,şu an karnım felaket ağrıyor ama yine de çok mutluyummmm !!Doktorun dediği çıktı,döngü gününün bekle demişti,2 haziran yerine 2 temmuzda regl oldum,şu insan vücudu ne ilginç.luckyincident senin durumun noldu canım?

hamile olma olasılığın yüksek,kan testi yaptırsana,kesin çıkar

günaydın cnm benim de dün geldi kırmızılar..
ecrinim bence de hamilesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…