Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydınnn bebiş valla benim acık duruyor aama kimse yoktu kapatmadımda ama bakmadım da şimdi baktım koleram gelicekmiş topike mailde yazmış bi bakam dedim seni gördüm sende gitmişinn görüşürükk yineeee
günaydın kızlar,
nasılsınız? neden sessiz sessiz duruyosunuz aşağılarda?

Kızlar Günaydın

Özeldeki doktorum bu ayın 21 ile 26 sı arası ikili test yaptırmamı istedi. Devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum sonuçta çok olmasada pahalı bir test.
Nasıl randevu alırım nasıl yaptırırım bilgisi olan varmı? Yardımcı olurmusunuz?

benim pek bi bilgim yok tatlımm ama sana yakın bi devlet hastanesi ararsan bu şekilde bi test yaptırmak istediğini söylesen onlar sana yard olacaktır o test ne testi oluyo yaptırmadan olmuyormuymuş

madamın dediği gibi arayıp sorabilirsin bacım. evine yakın ssk ile anlaşmalı doğum evi varsa orda da yaparlar

gördüm seni, napıyosun bakiym?

Senin resmini yerim nerisonammmm, tatlım ben girdim kimse yoktu aşağılarda, görünmedin sen, ben de okudum çıktım, malum artık okumak zor olmuor geçmişi. Napıosun, nasıl gidiyor canım, tatile de girdin ohhhh. Bulantıların da azalmış olmasını umut ediyorum, bırakın benim nerisonam ın peşini bulantılaarrr, Ekmek, simit devam mı canım

kısss hakkaten bu topic kurumuş:44: bugun hafta içi olmasına rağmen kimsecikler girmemiş,protesto mu varrrrr:84:
yavru kuşum bulantılarım aynen devam, yediğim içtiğim de pek değişmedi, zaten biliyosun yarısı dışarı cumartesi doktor amcayla randevumuz var, bakalım ne dicek, bakamamış mıyım yoksa görücez:26:
sen neler yapıyosun? resmim çok tatlı evet seninki de pek güsel ama böyle tatil moduna girmiş, stresten arınmış, bronzlaşmış,yenilenmiş mutlu bağyan

Son düzenleme:
madamın dediği gibi arayıp sorabilirsin bacım. evine yakın ssk ile anlaşmalı doğum evi varsa orda da yaparlar

nurum bende ikili test yaptırmam lazım bakalaım nasıl yaptırcam 32 tl istiyor benimde o gün yaptırasım gelmedi çoğu kadın yaptırmanın gereksiz oldupğunu söylüyor çünkü . şimdi düşünüyorum yaptırsam mı diye birde senin doktor erken istemiş ikili test için sanki.... devlet hastaneleri yapıyormu ki

bu arada günaydın kızlar nsılsınız ben pek giremiyorum kan ilaçlarıyla uğraşıyorum sürekli 5 tane kan ilacı verdi 1 gün vuruluyorum 1 gün vurulmuyorum birfde kn hapı verdi hergün tok karnına yiyorum acayip midemi bulandırıyo ve beni halsiz bırakıyo kusturuyo benim hamileliğim çok güzel geçiyo normalde ama bu ara ilaçdan dolayı midem bulanıyo birde elevit diye vtamin verdi . onu daha kullanmadım bakalım yaaa ilaçları sevmiyorumm

günaydın canım.bende dün doktorumla görüştüm 15 gün sonra ikili test yapacagız dedi.ve burada sadece özel hastanelerde oluyor.oda çok pahalı canım ya devlette oluyorsa ne iyi.doktorum bana fethiyedeki bir özel hastaneyi önerdi ordan ankaraya gidiyormuş, tesler daha dogru sonuç veriyormuş.90 tl ve üzeri bu testtin fiyatı.ne yapalım bebişlerimiz için deger:) benim bebişim 9 hafta+6 günlük

canım bebeişlerimiz için değer ama ne bilim bi r sürü para neden ankaraya gidiyor ki devlet hastaneleri neden yapmıyor acaba benim bebebğimde 11+3 12. haftanın içindeyim çok şükür 3 ayı geride bıraktım devlet hastanelerine gidenler ne yapıyolar test falan yaptırmıyolarmı ki anlamadım tek özel hastanelere gidenleremi şart bu durum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…