- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.521
canım benim en kısa sürede düzelirsin inş. bendede var mide bulantısı ama allahıma binlerce sükürler olsun kusmuyorum ben.ve asırı derecede uyku var işyerinde bile uyukluyorum resmen.eve gider gitmez yatıyorum yemek zaten yapamıyorum kokusu midemi bulandırıyor. sağolsun annem geldi memleketten kocişimle beraber yemek yapıp bana bakıyorlar:)bu arada günaydın kızlar nsılsınız ben pek giremiyorum kan ilaçlarıyla uğraşıyorum sürekli 5 tane kan ilacı verdi 1 gün vuruluyorum 1 gün vurulmuyorum birfde kn hapı verdi hergün tok karnına yiyorum acayip midemi bulandırıyo ve beni halsiz bırakıyo kusturuyo benim hamileliğim çok güzel geçiyo normalde ama bu ara ilaçdan dolayı midem bulanıyo birde elevit diye vtamin verdi . onu daha kullanmadım bakalım yaaa ilaçları sevmiyorumm
canım bebeişlerimiz için değer ama ne bilim bi r sürü para neden ankaraya gidiyor ki devlet hastaneleri neden yapmıyor acaba benim bebebğimde 11+3 12. haftanın içindeyim çok şükür 3 ayı geride bıraktım devlet hastanelerine gidenler ne yapıyolar test falan yaptırmıyolarmı ki anlamadım tek özel hastanelere gidenleremi şart bu durum acaba
benim bir problemim yok yemek yiyorum içiyrum geziyorum dolaşıyorum ama ilaçlaır içince midem bulanıyo herkesde diuyo güzel giden hamileliğini kötüleştirme içme ama nasıl içmeyeyyim kansızlık çok falza 9 .0 a indi şimdi aradım devlet hastanesini 2 li test değilde 3 lü test yapıyolarmış yaptirmicam ya çok gerekli bişi olsa zaten devlet hastaneside yapardı devlet de 3 lyü gerekli görmüş demekki özel hastaneler sürekli para yiyo
çok mutluummmmmmmm en son değerim 5.1 çıktı doktorum hade gösün aydın her kadın gibi normal bi düşük seninkide dedi dış gebelik değil dedi muayenede etti parça marça da yok dedi biraz kanın düşük bi ilaç yazıom bunu iç... Bi kaç ay korunun dedi ilk adetinden sonra gel sana bi smear taraması yapalım için iice rahat olsun sonra da yap bebişini dedi ayyy rabbime çok şükür yaaa ohhhh öle bi rahatladım ki anlatamam yaa hepinizi öpüyorummm mutlu günlerrr
eveeeeeeeeeeet günün güzel haberi işte buuuuuuuuuuu
Bebeğimmm çok sevindim. Bende duyunca ayaklarım yere basmamıştı. çok şükür sağlıklıyısssss
Nikita nerelerde o hiç girmiyomu artık bize kızıyordu biz burdayız ama kendüsü yok nasıl iş anlamış diilim
evet bugün benimde aklıma geldi nikita. niye yokki
bu sayfa bence yakında kapanır kimsesizlikten
kısss hakkaten bu topic kurumuş:44: bugun hafta içi olmasına rağmen kimsecikler girmemiş,protesto mu varrrrr:84:
yavru kuşum bulantılarım aynen devam, yediğim içtiğim de pek değişmedi, zaten biliyosun yarısı dışarıcumartesi doktor amcayla randevumuz var, bakalım ne dicek, bakamamış mıyım yoksa görücez:26:
sen neler yapıyosun? resmim çok tatlı evetseninki de pek güsel ama böyle tatil moduna girmiş, stresten arınmış, bronzlaşmış,yenilenmiş mutlu bağyan
çok mutluummmmmmmm en son değerim 5.1 çıktı doktorum hade gösün aydın her kadın gibi normal bi düşük seninkide dedi dış gebelik değil dedi muayenede etti parça marça da yok dedi biraz kanın düşük bi ilaç yazıom bunu iç... Bi kaç ay korunun dedi ilk adetinden sonra gel sana bi smear taraması yapalım için iice rahat olsun sonra da yap bebişini dedi ayyy rabbime çok şükür yaaa ohhhh öle bi rahatladım ki anlatamam yaa hepinizi öpüyorummm mutlu günlerrr
Madamım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım, bi kaç ay dinlen, sonra hemencecik olur, eskiler düşüğün, kürtajın bi ayağı içerde kalır hemen gelir peşine derler. Oh zaten tatil planları da var mis gibi tatilinizi yaparsınııızz.
hicranm sana önceki sayfada bişiler yazdım gördün mü canım ikili testle ilgili?
madamım cok sevindim, gözümüz aydın, saglıklı bebişler gelsin bundan sonra
herkese günaydın bende bi süredir giremedim buraya bugün girebildim bugün de kimse yok madam en kısa zamanda sağlıklı hamile kalmanı dilerim inşallah olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?