Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım benim en kısa sürede düzelirsin inş. bendede var mide bulantısı ama allahıma binlerce sükürler olsun kusmuyorum ben.ve asırı derecede uyku var işyerinde bile uyukluyorum resmen.eve gider gitmez yatıyorum yemek zaten yapamıyorum kokusu midemi bulandırıyor. sağolsun annem geldi memleketten kocişimle beraber yemek yapıp bana bakıyorlar:)
canım doktor banada verdi vitamin folbiol adı benimkinin.

devlet hastanelerine gidenleride bu testler için başka yerlere yönlendiriyorlar canım.benim arkadasım özele gitmicem devlet hastanesine gidecegim.sigortamın faydasını bari burda göreyim dedi.ve inanırmıısn.bu tesler için kızcazı özel hastaneye yönlendirmişler.burda böyle tesler yok diye.yazık kız isyan etmişti resmen.dediğin gibi canım parası olmayanlar ne yapsın.

benim bir problemim yok yemek yiyorum içiyrum geziyorum dolaşıyorum ama ilaçlaır içince midem bulanıyo herkesde diuyo güzel giden hamileliğini kötüleştirme içme ama nasıl içmeyeyyim kansızlık çok falza 9 .0 a indi şimdi aradım devlet hastanesini 2 li test değilde 3 lü test yapıyolarmış yaptirmicam ya çok gerekli bişi olsa zaten devlet hastaneside yapardı devlet de 3 lyü gerekli görmüş demekki özel hastaneler sürekli para yiyo

günaydın canım,
bildiğim ve duyduğum kadarıyla söylüyorum: ikili ve üçlü test bebeğin down sendromu gibi rahatsızlıklara karşı ne kadar riskli olduğunu söylüyor, yani sadece risk şu diyor, kesinlik yok, riskli bulunan bir bebek sağlıklı; az riskli bulunan bir bebek sağlıksız doğabiliyor, bu testi gereksiz bulanlar şöyle düşünüyor: doktor riskin çok dese aldıracak mıyım çocuğu? hayır!! o zaman bu teste ne gerek var!!!
gerekli gereksiz mantığı bu yani hicranım

çok mutluummmmmmmm en son değerim 5.1 çıktı doktorum hade gösün aydın her kadın gibi normal bi düşük seninkide dedi dış gebelik değil dedi muayenede etti parça marça da yok dedi biraz kanın düşük bi ilaç yazıom bunu iç... Bi kaç ay korunun dedi ilk adetinden sonra gel sana bi smear taraması yapalım için iice rahat olsun sonra da yap bebişini dedi ayyy rabbime çok şükür yaaa ohhhh öle bi rahatladım ki anlatamam yaa hepinizi öpüyorummm mutlu günlerrr

eveeeeeeeeeeet günün güzel haberi işte buuuuuuuuuuu
Bebeğimmm çok sevindim. Bende duyunca ayaklarım yere basmamıştı. çok şükür sağlıklıyısssss

Evet bebişim yaa aynen öyleyim diyorumki eşime herhalde bebğinin düşmesine sevinen ilk insan beniminsan o kadar korkuyorki yaa dış gebelik filanımdır diye düşünmeye bile başşladım ohh çok şükür rabbime sağlıklıyıs artıkkk heyoooooo
eveeeeeeeeeeet günün güzel haberi işte buuuuuuuuuuu
Bebeğimmm çok sevindim. Bende duyunca ayaklarım yere basmamıştı. çok şükür sağlıklıyısssss

hicranm sana önceki sayfada bişiler yazdım gördün mü canım ikili testle ilgili?
madamım cok sevindim, gözümüz aydın, saglıklı bebişler gelsin bundan sonra

Herkesler iyidir inşallaahh kuzularımmm Ben iyiyim, şu ara yeni yeni arkadaşlar edindim tesadüf olarak, yoğunum valla, hergün bi plan program takılıyorumm, başka bi değişiklik yok, haftasonu istanbul'a gidiyorum iki haftaya yakın kalırım, doğumgünümde eşimmle ayrı olacam bi tek ona üzgünüm ama napalım bu sene böyle denk geldi.

Nazarlara geldik kuzum, kurduk valla Şimdi kaç aylık oluyor tatlım seninki, ya içime doğuyor hep nedense senin kızın olacak gibi, öğrenir öğrenmez bize de söylüyorsuuunnnn ona göreeee. Hadi hayırlısı canım cumartesi güzel güzel haberler alırsın bebişini görürsün için rahat eder. Valla ben tatil moduna girdim haftasonu Allah izin verirse İstanbul yolcusu kalmasın, kocişle birazcık ayrı kalacağız ama napalım o işleri yoğun olduğu için gelemiyor, beni de burda tutmaya içi elvermedi, annemler gidiyordu sen de istersen git dedi valla bende olur dedim, biraz tatil değişiklik bana iyi gelecek tatlım, hal böyle olunca da bebiş takıntısı bende yok olduu, bu ay 15 gün ayrıyız zten, ama napalım olsunn. Yani benim resimdeki o bağyaaaann beni layıkıylaa temsil ediyoorrr şekeriimm Ben ara ara girer yine yazarım sana sen de beni habersiz bırakma.

Madamım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım, bi kaç ay dinlen, sonra hemencecik olur, eskiler düşüğün, kürtajın bi ayağı içerde kalır hemen gelir peşine derler. Oh zaten tatil planları da var mis gibi tatilinizi yaparsınııızz.

allahtan ümidinizi kesmeyin benim bir tanıdığım var kendisi 45 yaşında doğum yaptı ikinci çocuğunu dünyaya getirdi tanıdığıma üç prof. doktor çocuğunuz olmaz yumurtalarınız büyümüyor olgunlaşmıyor o yüzden çocuğunuzun olma şansı sıfır dediler ama bir baktıkki tanıdığım hamile idrar testiyle öğrendi hamileliğini

snekimmmmm bebişim demek istanbula gelionn heee ve banaa madamına gelmiyosun aşk olsun hıh güzel dileklerin için çooookkkk teşekkür ederim kuzum benim inşallah kıçı başı ayağı kalmıştırda rabbim hepsini birden verir valla girdim tatil moduna 15inden sonra beni kimsecikler tutamaz Allahtan başka tabi günler geçmii tatil istiyom tatilllsen nereye geliyosun istanbulda bakemmm
bebişimmmm çok sağolasın inşallah bundan böyle sağlıklı bebişlerim olurrr rabbim bi aldı iki versinn
hicranm sana önceki sayfada bişiler yazdım gördün mü canım ikili testle ilgili?
madamım cok sevindim, gözümüz aydın, saglıklı bebişler gelsin bundan sonra

herkese günaydın bende bi süredir giremedim buraya bugün girebildim bugün de kimse yok madam en kısa zamanda sağlıklı hamile kalmanı dilerim inşallah olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…