- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.521
evleneli 10.ayımız..ilk zamanlar düşünmedik tayinci olma durumumuz vardı o yüzden..hatta ertesi gün hapı kullanmışlığım var (hala gülüyorum sanki he deyince oluyomuş ) tayin gözükmeyince bizde dedik neyi bekleyelim hani yaşta geçiyo...bu ay 5. Ayı çalışmalarımızın ..nedense bi his var içimde bu ay olcek diyo.. Dün rüyamda da hamile olduğumu gördüm mübarek cuma günü inş. Yaaa
ah canım inşallah yaa inşallah hamiş olursun bu ay. Bizde 8 ay korunduk inşallah korunduğumuza değer :26:
bitanem bi doktora görün istersen akıntıda kötü koku enfeksiyon derler hep hamile kalmayı zorlaştırır. ama allah korusun canım yada bat ne zamandı yaklaştımı bende kötü haber tellalı gibi oldumm yaaa
10 mayısta canım
çok sağol canım en iyisi en kısa zamanda doktara gideyimhani aadetin yakınsa lekelenmeler falan ondanmı dicektim de daha adetinede varmış sen en iiyi bi doktora git canım enfeksiyon olabilir
kızlar size birsey danışabilirmiyim biraz konu dışına çıkacagım ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.2 mayıs canım kocişimin doğum günü.ona en sevdiği arkadaşlarını toplayım canlı müzik esliğinde bir süpriz yapacagım ama orada farklı nasıl birsey yapabilirim.yanı eşim kapıdan girerle girmez çok farklı nasıl birsey yapabilirim
kızlar size birsey danışabilirmiyim biraz konu dışına çıkacagım ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.2 mayıs canım kocişimin doğum günü.ona en sevdiği arkadaşlarını toplayım canlı müzik esliğinde bir süpriz yapacagım ama orada farklı nasıl birsey yapabilirim.yanı eşim kapıdan girerle girmez çok farklı nasıl birsey yapabilirim
çok özel bi gün....ben şöyle birşey düşünüyorum kocişim için..küçük kartlar hazırlıcam ve eve geldiğinde kapyı açtığında karşısında ilk kartı görecek bu kartta yönlendirmeler olacak masaya git tv ye git vs..en son kartta ulaştığında da seni seviyorum cnm iyi ki hayatımdasın ..beraber yaşlanalım yazan kalpli bi kart bulacak ve gece başlayacak :))
çok özel bi gün....ben şöyle birşey düşünüyorum kocişim için..küçük kartlar hazırlıcam ve eve geldiğinde kapyı açtığında karşısında ilk kartı görecek bu kartta yönlendirmeler olacak masaya git tv ye git vs..en son kartta ulaştığında da seni seviyorum cnm iyi ki hayatımdasın ..beraber yaşlanalım yazan kalpli bi kart bulacak ve gece başlayacak :))
Merhaba arkadaşlar kolera vebası konu açmışın hayırlı olsun ben diğer topicte kaldım hala nisan ayındayım mayıs ayı benim bat burdan da yazabilirmiyim?
kıssslar ben geldim.moral sıfır.kociş badanaya kalkıstı.berbat durumdayım.sözde pazar teslim edicekmiş evi bana hadi bakalım.en komigide onca işin arasında yine de bebiş çalısmalarına devam.....
ben hala adet olmadım :) bahtsız bedevi
ya bi ilaç varmış klomen diye..kendimiz alıp kullanabiliyo muyuz... yumurta gelişimi için iyi diye duydum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?