Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

evleneli 10.ayımız..ilk zamanlar düşünmedik tayinci olma durumumuz vardı o yüzden..hatta ertesi gün hapı kullanmışlığım var (hala gülüyorum sanki he deyince oluyomuş ) tayin gözükmeyince bizde dedik neyi bekleyelim hani yaşta geçiyo...bu ay 5. ayı çalışmalarımızın ..nedense bi his var içimde bu ay olcek diyo.. dün rüyamda da hamile olduğumu gördüm mübarek cuma günü inş. yaaa

ah canım inşallah yaa inşallah hamiş olursun bu ay. Bizde 8 ay korunduk inşallah korunduğumuza değer :26:

kızlar size birsey danışabilirmiyim biraz konu dışına çıkacagım ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.2 mayıs canım kocişimin doğum günü.ona en sevdiği arkadaşlarını toplayım canlı müzik esliğinde bir süpriz yapacagım ama orada farklı nasıl birsey yapabilirim.yanı eşim kapıdan girerle girmez çok farklı nasıl birsey yapabilirim

canım benm benden hiç değişik fikirler çıkmaz biz karı koca birbirimizin doğumgünlerini unuttuğumuz için

çok özel bi gün....ben şöyle birşey düşünüyorum kocişim için..küçük kartlar hazırlıcam ve eve geldiğinde kapyı açtığında karşısında ilk kartı görecek bu kartta yönlendirmeler olacak masaya git tv ye git vs..en son kartta ulaştığında da seni seviyorum cnm iyi ki hayatımdasın ..beraber yaşlanalım yazan kalpli bi kart bulacak ve gece başlayacak :))

güzelmiş.............

vavvvvvvvvvvvvv seninkide çok güzel olacak canım.

ve kesin o geceden bebiş olur

Merhaba arkadaşlar kolera vebası konu açmışın hayırlı olsun ben diğer topicte kaldım hala nisan ayındayım mayıs ayı benim bat burdan da yazabilirmiyim?

kıssslar ben geldim.moral sıfır.kociş badanaya kalkıstı.berbat durumdayım.sözde pazar teslim edicekmiş evi bana hadi bakalım.en komigide onca işin arasında yine de bebiş çalısmalarına devam.....

tatlım bence sen böyle güzel bir masa hazırlat eşinle beraber yemeğe gidin güzelcene yemeğinizi yiyin ve yemek bittikten sonra arkadaşları pastayı getirsinler müzik eşliğinde...

Merhaba arkadaşlar kolera vebası konu açmışın hayırlı olsun ben diğer topicte kaldım hala nisan ayındayım mayıs ayı benim bat burdan da yazabilirmiyim?

teşekkür ederim tatlım aramıza hoşgeldin nerde istersen orda takıl kk hepimizin :) hepimiz gardaşız. bat söle ekliyim listeye

kıssslar ben geldim.moral sıfır.kociş badanaya kalkıstı.berbat durumdayım.sözde pazar teslim edicekmiş evi bana hadi bakalım.en komigide onca işin arasında yine de bebiş çalısmalarına devam.....

hahahah süpersiniz yaa kızım bekleseydiniz ya hava güzelleşseydi hele

Harika!!Ben eşimin geçen doğungününde yaptım bunu, bir kaç tane hediye aldım ve kapıdan itibaren küçük yönlendirme kartlarıyla buldurdum ona hediyeleri en sona da bir mektup yazdım, en son onu buldu, he he çok etkilenmişti

ya bi ilaç varmış klomen diye..kendimiz alıp kullanabiliyo muyuz... yumurta gelişimi için iyi diye duydum:)

slm ya ben geldiğimde kimse olmuyor burda ters zamalarda giriyorum galiba.Bugün doktora gittim bir sorun var mı yokmu diye adetimin 3.günü olduğu için hormon testi istedi ultrasonda baktı yumurtalıklara gayet iyi kist filanda yok dedi.Klomen kullanacam bende adetin 5.günü başlıyorum kullanmaya 9.güne kadar 13.günde yumurta takibi yapacakmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…