- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.541
Bernardoooo, benim de bir kızım olsuuun :26:
merhaba bernardo nasılsın canım...:26:haftasonu herkeste derin bir sessizlik varrr ben hala adet oolmadım amaa
kızlar günaydınnn
12 günüm var, kaç gün kala kan tahlili yaptırayım, bu ilk olduğu için şimdiden heyecan bastııbernardo kaç gün geçti?
sağol canımgünaydın canım...
1 hafta kala yaptırsan olur sanırsam tatlım...
sağol canım
senin kaç günün var?
2 yıl oldu, artık başlama zamanı geldi tabiahh ahh beni hiç sorma canım...:97:
20günüm var daha...
kaç yıllık evlisin canım..
2 yıl oldu, artık başlama zamanı geldi tabi
bu arada listeye baktım daha 23 yaşındaymışsın, ne güzel erkenden annecik olacaksın inşallah
sen ne kadar zamandır evlisin tatlum?
erken anne olmak bence çok iyi, ben çok isterdim şimdi 5 yaşında çocuğum olsun:119:küçüküm ben daha küçük...
maşallah canım sanada ne güzel tam zamanı bence 2 yıl...
ben çok seviyorum bebişleri birde üstümde baskı var...
10ay oldu ben daha evleneli...
erken anne olmak bence çok iyi, ben çok isterdim şimdi 5 yaşında çocuğum olsun:119:
1 hafta sonra 31 oluyorum, tahlil sonucu bana hediye olacak mı bakalım, hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım 9 sonra inşallah:86:
haberleşelim canım, görüşmek üzere:126:
bende erken anne olmak istiyorum benim bir arkadaşım var 21 yaşında annesi 36 yaşında düşünebiliyomusun...
bunu duyduğumda şok olmuştum...
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin gönlüne göre versin...
sanada inşallah doğum günü hediyen olur...
görüşürüz canım...
ya kızlar op. dr. kaan kocatepe kan testini özellikle gebeliği çok isteyen kadınlar için önermiyor. gebeliklerin %50sinin adet dönemi başlamadan sonlandığını (kimyasal gebelik) ve moral bozukluğuna yol açtığını söylüyor. gebelik isteyen BATını bekleyip idrar tahlili yapsın diyor, ya ama ben 9 gün sonra tahlil yaptıracaktım
bu da linki: Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
helloooooo beni de araniza arabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?