Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

cnmm bende 1 yııllık evlıyım 25 yasındayım bende 5 ay once bı kımyasal gebelık yasadım.artık etrafımda o kadr sık duyuyoum kı bu tur gebelıgı.neden oluyo artık yedıklerımızden mı yasam tarzımızdan mı neden bılemıoyorz ya.allah hayrlısını versınde bıran once bebıslerımıze kavusalım.bende 3 aydır beklıyorum saglıklı olsun artıkkkkk

canım dediğin doğru ama ben bi de şöyle bir yorum çıkardım: mesela adetine 1 hafta kala kan tahlili yaptırdın sonuç pozitif, gebesin ama dr. %50 düşük yapma ihtimalin var diyor, sen pozitif diye sevinirken , düşük yapıyosun ve bir daha tahlil yaptırdığında negatifi görüyorsun, yani istemeden kimyasal gebelik yaşadığına ve düşük yaptığına tanık olmuş oluyorsun, drlar ayrıca birçok kadın hayatında 2-3 kez kimyasal gebelik yaşar ve farkında bile olmz diyor, tabi acele edip kanına baktırmazsan
bir şey değil canım, sevgiler

bende 5 ay once kımyasal bı gebelık yasadım aslında bır yandan bakınca test yaptırmasaydım acıle agrılarım yuzunden gıttıgımde doktor sen cocuk dusuruyosun deyınce soka gırerdım allahtan bılıyodum hamıle oldugumu da sasırmadım uzuldum sadece cok.2 gun once ogrenıp ıkı gun sonra dusurdum zatn.benım ıcın kısa bır hamılelık oldu.bıde erken ogrenmek su yonden de ııı aslında sıgara kullanan yada yedıklerıne dıkkat etmeyen anne adayları kı bende dahıl buna bıran once varlıgından haberdar olupta hayatına cekı duzen verebılıyor.hangısı daha ıı bılemdeım su anda.

cnm demin arkadasin dedigi gibi cogu kadin farkinda olmadan kimyasal gebelik yasiomus normalmis yani benim birbucuk aylikti sata gore dusugum cok kotu bisi dusuk yaptigini bebisinin sana tutunamadigini biliosun ve elinden o an hicbisi gelmio cok uzucu..allah ne zaman verecegini bilir elbette ama biz cok sabirsiz davranioz ama senin daha erken bunlari dusunmen icin bende 86liyim cnm ama erken anne olabilmek de ayri bi tattir yani

çok geçmiş olsun canım, hamile olduğunu öğrendikten sonra kanama mı başladı? yoksa sadece sancı için mi gitmiştin?

evet bende 86 lıyım ve genc anne olmak ısyıyorum benım annemle aramda 23 yas fark ve ben bunun avantajını her zaman yasadım arkads gıbıyız allah bozmasın allah ne zaman kısmetımıze yazdıysa tabıkı boynumuz kıldan ınce...

çok geçmiş olsun canım, hamile olduğunu öğrendikten sonra kanama mı başladı? yoksa sadece sancı için mi gitmiştin?

ben hamıle oldugumu ogrendım hastaneye gııtm hemn kan testındede kesınlestı oldugu ama son adet tarıhıme gore doktorum degerlerımın cok dusuk oldugunu soyledı 2 ay gecmesıne ragemn bebek 1 aylık gıbı gorunuyomus degerlerıme gore ya saglıksız bır gebelık bu yada sen son adet donemını yanlıs hatrlıyosun dedı doktor kı ben dogru hatrladıgımı bılıyodum ıkı gun sonra gel kan degerlerın yukselcekmı bakalım yukselrse sorun yok dedı kı ben ıkı gun sonra gıttım kan degerlerım cok az yukselmıstı doktor normalde bu degerlerın ıkı gunde ıkıye katlanması lazım ama sennkı katlanmamıs dedı yanı saglıksız bır gebelık oldugu kesınlestı eve dondum o aksam kanamam basladı agrıyla beraber zatn hemn acıle gıttık ve doktor kurtajla temızledı.cok uzattım ama anlatmak ıstedım...

anlıyorum seni, teşekkür ederim uzun uzun anlattığın için
86lıymışsın çok gençsin,insan böyle olayları unutup hep önüne bakmalı, umarım en kısa zamanda mujdeyi burda bize veririrsin
sigara ve yanlış beslenme konusunda çok haklısın, önceden bilip kendine çeki düzen vermek önemli sanırım ben dayanamayıp 9unda tahlil yaptırırım, düşük yaparsam da bana ders olur bir daha acele etmem:26: kimbilir belki bundan önce ben de yaptım haberim bile olmadı...
hepimizin istediği olur inşallah

asıl ben tesekkur ederım benı dınledıgın ıcın haklısın onumde allah ızın verrse daha yasayack guzl gunlerım var insallah hepımızın var.ve evt onume bakıyorum aslında daha cok taze aslında aklıma geldıkce korkmuyo degılım yenıden aynısını yasarmıyım dıe allah kımseye yasatmasın.herkese saglıklı evlatlar nasıp etsın de mutlulugumuzu buradann da olsa hepbırlıkte paylasabılelım.sagol gercekten...

sen de sağol canım, tanıdığım insanların çoğu ilk çocuğunu düşürüyor inan ama hepsinin bebişleri oldu şu an senin de olacak inşallah, listede adın yoksa eklettir mutlaka,birbirimizi takip edelim, bu kadar insan birbirine destek oldukça insan kendini daha iyi hissediyor
görüşmek üzere

Arkadaşlar merhaba.Ben de nasipse mayıs haziran gibi hamile kalmak istiyorum.Hamilelikten 3 ay önce folik asit kullanmaya başlayan arkadaşlarım var.Sizlerden kullanan var mı?Ben daha doktora gitmedim.Gitmeyi düşünüyorum ama bi sizlere danışayım dedim.Kullanmakta yarar var galiba.

happy35,
ben şubatta başladım, doktora da hazırlık olarak ne yapabilirim diye gittim, folbiol 5mg. verdi, değerlerime baktı. 3 ay öncesinden kullanmakta yarar var

merhaba arkadaşlar ben bir sey sormak istıyordumda.ovülasyon testi kullanan varmı?ben bu ay kullandım.gecen cmt ve pz çift çizgiyi gördüm.garanti olsun diye hergun yapıyorum.pzt salı çrsmba ve prşmbe ikinci çizgi sılıktı.fakat dun kop koyu iki çizgi gene çıktı sonra bugun yine yaptım.ikinci çizgi yıne koyu ama kontrol çizgisi kadar değil.şimdi ben iki keremi yumurtladim yaniiiii????bilgisiolan varsa ve benimle paylaşırsa çok mutlu olucam

happy35,
ben şubatta başladım, doktora da hazırlık olarak ne yapabilirim diye gittim, folbiol 5mg. verdi, değerlerime baktı. 3 ay öncesinden kullanmakta yarar var

Canım ben de bi 15 gün öncesinde başladım yarım yamalak ama yeni gittim bana da folbiol verdi.Ama çeyrek iç dedi.Sen hergün 1 tane bütün mü içiyorsun?

Canım ben de bi 15 gün öncesinde başladım yarım yamalak ama yeni gittim bana da folbiol verdi.Ama çeyrek iç dedi.Sen hergün 1 tane bütün mü içiyorsun?
evet canım dr bana öyle söyledi ama netten araştırdım 0.5 mg yeterli diyor. fazlası zararlı değilmiş bağırsaktan atılırmış (az önce araştırdım) yine de kafama takıldı pzt dru arayacağım, endişelenmedim değil sanırım ben de bundan sonra fazkasının zararı olmasa bile çeyrek kullanacağım.
prospektüste de günde 1-3 tablet yazıyor anlamadım gitti

Son düzenleme:

Canım doktorla konuşunca buraya da yazar mısın?

ben öyle düşünmüyorum canım hatta planlarımı da bu ay üzerine yaptım. nisan mayısta olursa ocak sonu şubat başı bebiş gelir böylece 2. döneme hiç başlanmaz zaten dönüş de nisan sonu mayıs başını bulur zaten o süre için muhakkak senin yerine birini bulmuş oldukları için haziran başına kadar da 1 aylık bir raporla ya da ücretsiz izinle idare edilebilir haziranda da 1-2 hafta hafta da maksimum 21 saatle sınavlara kadar idare edilir sınavlar ise en kolayı bizim okulda bir çok arkadaş sınavlarda bebişleriyle gelir sorun olmaz. üstüne yaz tatili... böylece bebeişin en çok ihtiyacı olan ve aktif olarak emdiği 7-8 aylık dönem tamamlanır. bir çok öğretmen arkadaşım bu şekilde yaptı diğer türlü 3-4 aylık olmadan okula başlanıyor. size de tavsiye ederim. ay tabi allahım versinde her sıkıntıya katlanılır ama plan programın da zararı olmaz di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…