Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım benim yaa dikkat et kendine

canım benim çok teşekkür ederim çok büyük bir problem yokmuş dr ultrasondan baktı yumurtam olgunlaşmış ama henüz çatlamamıştı olası ya çatladı ya da şuanda çatlamak üzere. dr. çalışmalara devam edebileceğimizi bir problem olmayacağını herşeyin yolunda olduğunu bu enfeksiyona balayı sistiti dendiğini söyledi. kısacası hala umutluyum. hatta cuma dr dan sonra eczaneye girdiğimde bir de fortel test aldım bulunsun diye. 25,75 e aldım fakat internette 16,50 ye görmüştüm ve kargo içinde 2 lira istiyorlardı kredi kartımı bilmediğim bir internet istesinde kullanacağıma fazla vermeyi gtercih ettim.

2. dönemi raporsuz kapatmak adına öyle düşünüyorum, hepimiz için hayırlısı olsun, ne zaman istiyorsan o zaman olmasını diliyorum

Son düzenleme:
bende istiyorum bebişimi dr. yumurtalarıma baktı güzel dedi işaretledi muayene sonrarı elime verdi ultrason kagıdını bende baktım kocama da o kadar göstermişimki bu bizim bebeğimiz olacakmış diye . ben resmi göstermekten ussanmadım o dedki yeter artık çok gösterdin . o resmi albümümüzün ilk sayfasına koydum . bakıp bakıp durdum ama üzerine tekrar regl olunca ilk sayfadan çektim üzülüyorum diye. üzerinede yazdım sen anneni istemiyorsun ama o seni bekliyor dedim nasip nasip

(canım rabbim hayırlı olduğu zaman nasip etsin inş.bebeğimizi...geçen ay bende doktora gitmiştim 31 martta..demiştiki çok güzel bi yumurta oluşmuş yakında çatlar başlayın çalışmalara dedi..ben de çok ümitlenmiştim o ay ama nasip olmadı...tekrar herşeyin hayırlısı diyorum..üzülme ....

gulburak-----------33------------------------------------------10 mayıs

merhaba arkadaşlar;
yenı gördüm bu konuyu biz de 3 aydır deniyorduk geçen ay dr kontrolü ile başladık herşey normal 2 yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi falan da verdi dr um...biraz sancı falan çektim..hemen hemen 1 hafta sonra regl olacağım heyecanla beklıyorum...acabalar çok ama olmazsa da bu ay devam pes etmek yok...

kızlar ıı aksamlar benıde eklermısınız lısteye sızınle bırlıkte ılerlemek ıstıyorum bende bat 11 nısan herkese allah hayrlısını nasıp etsınnnn
hoşgeldin canım ekliyorum listeye
helloooooo beni de araniza arabilirmisiniz
hoşgeldin canım yaş ve bat yaz listeye alalım
bu topige yeni geldim cnm bnm bat 18 mayis 3 yillik evliyim 1 bucuk yildir ugrasioz bir yil once kimyasal gebelik yasadim o kadar daha da tik yok he bu arada tablomuz nerde
hoşgeldin canımm Ekliyorum listeye

canım sende hoşgeldin
merhaba bende mayısta hamile kalmak istiyorum inşallah:26:
inşallah canım aramıza hoşgeldin
gulburak-----------33------------------------------------------10 mayıs

aramıza hoşgeldin ekliyorum listeye

İsim Yaş Bat Sonuç
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
matrax 30 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
magic16 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
hopeone 30 9 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
gulburak 33 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
tolsan 31 12 Mayıs
nerisona 31 12 Mayıs
bilgemadam 28 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
pourqua 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
muhasebe75 36 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
burcuizmir 27 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
beklenti 29 24 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs
bernardo 26 27 Mayıs

günaydın canlarım nasılsınız?

Bugün inanılmaz derecede göğüslerim acıyor.Dokunamıyorum resmen.Ya üşüttüm yada adet habercisi diye düşünüyorum.Neyse bu ay kısmet olmazsa başka bir aya inşallah.

günaydınlar....
günaydın berremm nasılsın bebeğim ? Ben hafta sonu köydeydim düğün vardı her yerim ağrıyo hasta olmazsan iyidir.

günaydın canımmm . Benim göğüslerim falan acımıyo adete 6 gün kaldı 1 tane bilem belirtim yok

kızlar bende 2 yıldır deniyorum ama daha bişey yok aşılama düşünüyoruz artık bende bide pko varde ama şu an bişey yok geçen ay çatlatma iğnesi vuruldu ama gene yok gene yok

günaydın canımmm . Benim göğüslerim falan acımıyo adete 6 gün kaldı 1 tane bilem belirtim yok

Yok canım ya sanki göğüs ağrısı hamilelik belirtisimi ki ben sanmıyorum.Diyorum ya fazla bu ay çalışma olmadı.Gerçi ya tutarsa.Ben kendimi çok olacak diye şartlandırmıyorum.Daha yeni başladık hayırlısı rabbimden.

günaydın berremm nasılsın bebeğim ? Ben hafta sonu köydeydim düğün vardı her yerim ağrıyo hasta olmazsan iyidir.

iyiyim çok şükür canım...
sen nasılsın...?
ne yaptın o kadar canım köyde tarlayamı gittin:26:
yorulmaman lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…