- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.581
canım benim yaa dikkat et kendine
tabi ki yazarımCanım doktorla konuşunca buraya da yazar mısın?
2. dönemi raporsuz kapatmak adına öyle düşünüyorum, hepimiz için hayırlısı olsun, ne zaman istiyorsan o zaman olmasını diliyorumben öyle düşünmüyorum canım hatta planlarımı da bu ay üzerine yaptım. nisan mayısta olursa ocak sonu şubat başı bebiş gelir böylece 2. döneme hiç başlanmaz zaten dönüş de nisan sonu mayıs başını bulur zaten o süre için muhakkak senin yerine birini bulmuş oldukları için haziran başına kadar da 1 aylık bir raporla ya da ücretsiz izinle idare edilebilir haziranda da 1-2 hafta hafta da maksimum 21 saatle sınavlara kadar idare edilir sınavlar ise en kolayı bizim okulda bir çok arkadaş sınavlarda bebişleriyle gelir sorun olmaz. üstüne yaz tatili... böylece bebeişin en çok ihtiyacı olan ve aktif olarak emdiği 7-8 aylık dönem tamamlanır. bir çok öğretmen arkadaşım bu şekilde yaptı diğer türlü 3-4 aylık olmadan okula başlanıyor. size de tavsiye ederim. ay tabi allahım versinde her sıkıntıya katlanılır ama plan programın da zararı olmaz di mi ama
bende istiyorum bebişimi dr. yumurtalarıma baktı güzel dedi işaretledi muayene sonrarı elime verdi ultrason kagıdını bende baktım kocama da o kadar göstermişimki bu bizim bebeğimiz olacakmış diye . ben resmi göstermekten ussanmadım o dedki yeter artık çok gösterdin . o resmi albümümüzün ilk sayfasına koydum . bakıp bakıp durdum ama üzerine tekrar regl olunca ilk sayfadan çektim üzülüyorum diye. üzerinede yazdım sen anneni istemiyorsun ama o seni bekliyor dedimnasip nasip
isim ------------------- yaş------------kaçıncı gebelik --------------------bat
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25--------------------------------------------------10 mayıs
snek18--------------28-------------------1------------------------------12 mayıs
tolsan---------------31--------------------------------------------------15 mayıs
hoşgeldin canım ekliyorum listeyekızlar ıı aksamlar benıde eklermısınız lısteye sızınle bırlıkte ılerlemek ıstıyorum bende bat 11 nısan herkese allah hayrlısını nasıp etsınnnn
hoşgeldin canım yaş ve bat yaz listeye alalımhelloooooo beni de araniza arabilirmisiniz
hoşgeldin canımmbu topige yeni geldim cnm bnm bat 18 mayis 3 yillik evliyim 1 bucuk yildir ugrasioz bir yil once kimyasal gebelik yasadim o kadar daha da tik yokhe bu arada tablomuz nerde
arkadaşlar merhaba.ben de nasipse mayıs haziran gibi hamile kalmak istiyorum.hamilelikten 3 ay önce folik asit kullanmaya başlayan arkadaşlarım var.sizlerden kullanan var mı?ben daha doktora gitmedim.gitmeyi düşünüyorum ama bi sizlere danışayım dedim.kullanmakta yarar var galiba.
inşallah canım aramıza hoşgeldinmerhaba bende mayısta hamile kalmak istiyorum inşallah:26:
gulburak-----------33------------------------------------------10 mayıs
günaydın berremm nasılsın bebeğim ? Ben hafta sonu köydeydim düğün vardı her yerim ağrıyo hasta olmazsan iyidir.günaydınlar....
günaydın canlarım nasılsınız?
Bugün inanılmaz derecede göğüslerim acıyor.dokunamıyorum resmen.ya üşüttüm yada adet habercisi diye düşünüyorum.neyse bu ay kısmet olmazsa başka bir aya inşallah.
ben de ben de, allahın izniyle ben de mayıs ayında hamile kalmak istiyorum. regl olmak üzereyim, 3-5 güne olurum. sonrasında denemelere başlayacağız. inşallah allah hepimize nasip eder. kızlar bence takip listesi yapalım ne dersiniz?
kızlar bende 2 yıldır deniyorum ama daha bişey yok aşılama düşünüyoruz artık bende bide pko varde ama şu an bişey yok geçen ay çatlatma iğnesi vuruldu ama gene yok gene yok
günaydın canımmm . Benim göğüslerim falan acımıyo adete 6 gün kaldı 1 tane bilem belirtim yok
günaydın berremm nasılsın bebeğim ? Ben hafta sonu köydeydim düğün vardı her yerim ağrıyo hasta olmazsan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?