- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.601
günaydın canlarım nasılsınız?
Bugün inanılmaz derecede göğüslerim acıyor.Dokunamıyorum resmen.Ya üşüttüm yada adet habercisi diye düşünüyorum.Neyse bu ay kısmet olmazsa başka bir aya inşallah.
mayıs ayındada hamile kalmak istiyorum artık ya
valla ne bileyim canım tutsa iyi olacak dün bissürü bebiş sevdim içim gittiyok canım ya sanki göğüs ağrısı hamilelik belirtisimi ki ben sanmıyorum.diyorum ya fazla bu ay çalışma olmadı.gerçi ya tutarsa.ben kendimi çok olacak diye şartlandırmıyorum.daha yeni başladık hayırlısı rabbimden.
bende de hep dışarı akıyo o normalmiş ama etrafıma sormuştumkızlar ya bende rahim ters.ters rahimde spermler geri akarmı nası bir pozisyon olması lazım her türlü dışarı akıyor
iyiyim çok şükür canım...
Sen nasılsın...?
Ne yaptın o kadar canım köyde tarlayamı gittin:26:
Yorulmaman lazım...
eşimin köyündeydik düğün vardı ama dışarıdaydı akşam çok üşüdük. Eşim direk hasta oldu. Yanına yaklaştırmıyo bulaşır die. Bide ilk bahar güneşi dokunuyo bana suratım kırmızı benek benek oldu
günaydın rabişim....
nasılsın?
hamilelik belirtisi olabilir ama sen yinede ümitlenme olursa süpriz olsun...
rabia tatlım sen bereni çokmu seviyon...:97:
ahh canım benim dikkat et kendine...
Sakın yaklaşmada sanada bulaşmasın ilaç felanda kullanamazsın...:26:
günaydınnn...
Bende mayısta hamile kalmak istiyorummm...
iyiyim canımcım sağolasın.hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyırumda inşallah öyledir.zaten ümitlenmek istemiyorum banada süpriz olsun dimi.bu arada beren saat hastasıyım bitanem.eşim diyor sen delisin.bı kadar beren hastası olunurmu diye
Bu arada bakalım artık yarından sonra hamişlerimiz belli olmaya başlar inşallah listemizde hamişler kalabalıklığı olur.
kızlar belli bir pozisyonunuz var mı.benim rahim ters olduğundan ne yapacağımı şaşırıyorum artıkallahım bize güzel bebişler nasip etsin
inşallah canım o zaman doğru yerdesin aramıza hoşgeldin
hoşbuldukkk..
inş bu ay hepimize kısmet olurr...
tımam canım iyileşene kadar koca yok
inşallah canım o zaman doğru yerdesin aramıza hoşgeldin
evet yaa listeye başlasak hamiş yazmaya da moral olsa
canım bence bunla ilgili doktora danışsan daha iyi olmaz mı :44:
iyiyim canımcım sağolasın.Hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyırumda inşallah öyledir.Zaten ümitlenmek istemiyorum banada süpriz olsun dimi.Bu arada beren saat hastasıyım bitanem.Eşim diyor sen delisin.Bı kadar beren hastası olunurmu diye
Bu arada bakalım artık yarından sonra hamişlerimiz belli olmaya başlar inşallah listemizde hamişler kalabalıklığı olur.
günaydınnn...
bende mayısta hamile kalmak istiyorummm...
hoşgeldin tatlım...
o nasıl bir izindir kardeş??
gunaydin kizlarr
nasilsiniz ? nasil gidiyor?? liste uzamishh ohhhh
bilgemadamcim, ismini kendim uydurmus oldugum sahane bir izindir o :93:
orijinali '' ouderschapsverlof '' dur, hani eger hollandadan katilan varsa,hemen anlar anlaminda yaziyorum, kendi capimda cevirdigimde ebeveynlik izni diye adlandirabilirim diye dusunup yazdim, turkiyede bu izin varmidir,yahutta buna benzer bir izin varmidir yokmudur inan bilmiyorum.Bu izinden kadrolu olup,1 yilini doldurmus ve 8 yasindan kucuk cocugu olan her vergi memurunun hakki vardir.
bende eze eze kullaniyorum , oyle bir izin iste kardes
zuyalllllllllll günaydın bebişimmm naber
iyilik güzellik datluumm sen nasılsın keyifler nasıl:86::86:
agrasifim psikopata bağladılar yine beni bi cumartesi gelmedim arap saçına dönmüş buralar toparlamaya çalışıyorum sinir geldiBakalım kaç kişiyi daha topa tutucam şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?