Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bu arada herkeslere günaydın kocamannnnn hadi artık bu hafta iyi iyi çok iyi haberleri bekliyoruz kızlar hımmm bide ben detoks uygulamaya karar verdim vücuduma şöyle toksinlerden arınayım istedim bugün başladım dayadım meyve suyuna kendimi acaba zararı olurmukine ya hamişsem hehhehe çocuk gluk gluk yüzer içerde

bence emin olmadan yapma ne olur ne olmaz

bence emin olmadan yapma ne olur ne olmaz

doğru diyosun galiba aslında bende düşünceyle başladım ama ne biliyim vücudumu şiş hissediyorum psikolojim bozuldu valla ya hergün vucudumu inceliyorum bi değişiklik varmı diye baktım yok içimden dedim hamişlikte yok heheh başladım detoksa beklesemmiki durmuşum ne durmuşum zaten dimi ama:90:

sen sinirlenme şekerim
canımmm nasılsın

:26: Ne oldu??

Kafani bozma koleram, papatya?
tamam nikitamm :))) bozduruyolar yaa hafta sonuda dinlenemedim ondan heralde agrasifim yine :26:

bilgemadaaaam bende kilo aldım acep hamilemiyim diyorum

kiss, benimde bir yigin utum vardi , bu sefer o kadar birikmistiki ....ama hava mukemmeldi, benimkiler hic firsat vermediler, hep disardaydik...:44:
aksam dedim ''nikita kizim, artik basla Ütüye!!" baslamasina basladim, ama bitirmedim!! simdide ''leyn aksama bitirsem bari'' ile kaldim....aksamdan kalmayim dermisim yaneee
bosveeerr, dinlenirsin ....relaxxx bebeem

nikitamm hoşgelmişin...

bernardo canım oldunmu regl...:26:

günaydın kızlar:)
beni de listeye eklediğin için teşekkür ederim kolera..inşallah güzel haberlerımız olur..yalnız benım sürekli bir gaz ağrısı ve kasıklarda hafif kasılmalar ağırlık gibi bir durum var acaba diyorum yinee:)

Günaydın Kızlar Mayısın 2si. Günler geçmiyor sanki. Düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Bir an önce mayısın 20 si olsun istiyorum :)

offf nikita offf deştin yaramı ütü dedin de ütü masam kırıldı aldığım yere geri götürdüm değiştirecekler inşallah ama ben hala almaya gidemedim baya uzak çünkü yığınla ütü birikti ev çarşamba pazarına döndü heheh ama benim hala umudum var bir gün kız annesi olup ütücüklerimi yapacak hahahha

idir canım sen nasılsın büyükgün yaklaşıyor

berre cim görmedim yazını kusura bakma hayır olmadım daha

evett yaklaşıyoo bana zaten en büyük sinir yapan bu ya. Hamişmiyim değilmiyim gün geçsede olumlu yada olumsuz kafaya takmasak :18: Kıs sen test yaptırmadınmı daha çatlıcaz meraktan:26:

rica ederim canım :)) vücudumuzu o kadar dinliyoruz ki günde kaç acaba diyoruz acep

Günaydın Kızlar Mayısın 2si. Günler geçmiyor sanki. Düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Bir an önce mayısın 20 si olsun istiyorum :)

senin yine 20 benim 12sinde şunun şurasında 10 gün kaldı amanınnnn bakalım ne olacak durum ben anneler gününde müjde vermek istiyorum ama anneciklerime nolu Allahım nolurrrrr nolur nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…