Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

evett yaklaşıyoo bana zaten en büyük sinir yapan bu ya. Hamişmiyim değilmiyim gün geçsede olumlu yada olumsuz kafaya takmasak :18: Kıs sen test yaptırmadınmı daha çatlıcaz meraktan:26:

canm ben test yaptıralı çoook oldu hamile değilim ama hala adet olmadım. Biran önce adet olayım da önümüzdeki maçlara bakalım değil mi gerçi adetim kaydı yumrtlama günümde şaştı

hosgordumm cannn, naber?? iyimisin??

iyiyim çok şükür tatlım...
öyle pazartesi sendromu işte...
senin gibi paydos saatime 2,5 saatim kaldığını bilsem turp gibi olurum herhalde..

sen nasılsın...:26:

senin gibi paydos saatime 2,5 saatim kaldığını bilsem turp gibi olurum herhalde..

ya kızlar bu isminizin yanına küçük fotolar koymuşsunuz ya o nereden yapılıyor bende istiyorum çok basit kaldım böle sadece bi bilgemadam yazısı filan

ya kızlar bu isminizin yanına küçük fotolar koymuşsunuz ya o nereden yapılıyor bende istiyorum çok basit kaldım böle sadece bi bilgemadam yazısı filan

bak şekerim yukarıda özel mesaj yazıyor ya oraya gir sol tarafta aşağıya doğru avatar değiştir yazıyo ırdan yükleyebilirsin..

insallah canimmm, soyle hanim hanim bir kizin olurda , ütülerinde yardim eder insallahhh:13:
walla , aslinda bosuna SIKILiyoruz, ütü ves.bitmiyorki oturdugun yerden dimi? en iyisi yapmiyorsan, kafanida yormiyacaksin, (gelde anlat bunu kendine)

nolsun iyidir, dedigin pazartesi sendromu varya, atlatmis gibiyim sanki sayenizde!
paydosumu beklemedim , is is is, aksatiyorum bugun, malum pazartesi ya, bu islerin bitecegide yok.....fffff
nasil gidiyor??

senin yine 20 benim 12sinde şunun şurasında 10 gün kaldı amanınnnn bakalım ne olacak durum ben anneler gününde müjde vermek istiyorum ama anneciklerime nolu Allahım nolurrrrr nolur nolur

benimde batım 10 mayıs..günler geçmez gibi geliyor bana..kasıklarımda ağrı ağzımda tatsızlık bir uyku hali..çamaşırları makineye bile atamama durumu:)tembellik hamılelık belirtisimidir bilemiyorum ama bu 9 gun nasıl geçer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…