- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.641
evett yaklaşıyoo bana zaten en büyük sinir yapan bu ya. Hamişmiyim değilmiyim gün geçsede olumlu yada olumsuz kafaya takmasak :18: Kıs sen test yaptırmadınmı daha çatlıcaz meraktan:26:
ay siz cok tatlisiniz beaa walla!! sakaci mizacinizi yirim
katıl aramıza hayatını yaşa:)))
kızlar belli bir pozisyonunuz var mı.benim rahim ters olduğundan ne yapacağımı şaşırıyorum artıkAllahım bize güzel bebişler nasip etsin
hosgordumm cannn, naber?? iyimisin??
katidimya bebeemmkatıl aramıza hayatını yaşa:)))
kisss, burdaki hatunlarla 3asagi 5 yukari ayni konusuyoruz, mesela verdigin cvb'in aynisini bende vermis olurdum
:13: cokk ilginccc....
iyiyim çok şükür tatlım...
öyle pazartesi sendromu işte...
senin gibi paydos saatime 2,5 saatim kaldığını bilsem turp gibi olurum herhalde..
sen nasılsın...:26:
BERRE cim görmedim yazını kusura bakma hayır olmadım daha
ya kızlar bu isminizin yanına küçük fotolar koymuşsunuz ya o nereden yapılıyor bende istiyorum çok basit kaldım böle sadece bi bilgemadam yazısı filan
allah allah niyeki acaba yaa...
Normalde düzensizmi oluyorsun canım..:26:
günaydın kızlar
offf nikita offf deştin yaramı ütü dedin de ütü masam kırıldı aldığım yere geri götürdüm değiştirecekler inşallah ama ben hala almaya gidemedim baya uzak çünkü yığınla ütü birikti ev çarşamba pazarına döndü heheh ama benim hala umudum var bir gün kız annesi olup ütücüklerimi yapacak hahahha
katidimya bebeemm
Kisss, burdaki hatunlarla 3asagi 5 yukari ayni konusuyoruz, mesela verdigin cvb'in aynisini bende vermis olurdum
:13: Cokk ilginccc....
iyiyim çok şükür tatlım...
öyle pazartesi sendromu işte...
senin gibi paydos saatime 2,5 saatim kaldığını bilsem turp gibi olurum herhalde..
sen nasılsın...:26:
senin yine 20 benim 12sinde şunun şurasında 10 gün kaldı amanınnnn bakalım ne olacak durum ben anneler gününde müjde vermek istiyorum ama anneciklerime nolu Allahım nolurrrrr nolur nolur
hayır canm düzensiz olmazdı günü gününe olurdum. Bahardan die düşünüorum
slm kızlar nasılsınız.,
arkadaslar yarın ılk ıgneme baslıyoruz doktorum gonal f 450 verdıı aranızda kullanan varmıı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?