Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Başta Berrem olmak üzere dilerim bu ay hepiniz hayırlısıyla gönlünüzün istediğine kavuşursunuz..Hepiniz için dua ediyorum..Allah dualarımızı kabul etsin......

nolsun iyidir, dedigin pazartesi sendromu varya, atlatmis gibiyim sanki sayenizde!
paydosumu beklemedim , is is is, aksatiyorum bugun, malum pazartesi ya, bu islerin bitecegide yok.....fffff
nasil gidiyor??

desene hepimiz aynıyız...

galiba bugün yumurluyom canım...
komiğime gidiyo ya yumurtam çatlıyo felan tavuk gibi...
bakalım bu akşam test yapıcam hemen eve gittiğim gibi..

Başta Berrem olmak üzere dilerim bu ay hepiniz hayırlısıyla gönlünüzün istediğine kavuşursunuz..Hepiniz için dua ediyorum..Allah dualarımızı kabul etsin......

oyyyy meleğimm...
gelmiş..

ya kızlar bu isminizin yanına küçük fotolar koymuşsunuz ya o nereden yapılıyor bende istiyorum çok basit kaldım böle sadece bi bilgemadam yazısı filan

ismin yeter ayoll!!!kontrol panelinden , avatarini degistiriyorsun....koy soyle afilli bir resim , millet resim gorsun madammim

desene hepimiz aynıyız...

galiba bugün yumurluyom canım...
komiğime gidiyo ya yumurtam çatlıyo felan tavuk gibi...
bakalım bu akşam test yapıcam hemen eve gittiğim gibi..

:13::13: aynennn canimm, benimde gulesim tutuyor o konuda
ayyy, heyecanlandim bak simdiii, kis insallah yarin CIFT CIZGI cikti dersinnnn....bari sana sevinelim surda ,ilk haber senden gelsin!!!

benm bir arkadaşım kullanmıştı göbekten yapılıyor. Hergün ama onun tüp bebek için değildi.

Tesekkurler canım .benım tup bebek tedavısı ıcın adetın 2 gunu baslanıyormus yarın gıdıcem ultrasyondan bakıcaklaarmıs yumurtalıklara (tavuk gıbıyız yaa yumuralık felan :) ) benım ılk tedavım hıcbırsey bılmıyorum doktor ne derse onu yapıyorum .umaırm ılk denemede yakalarım bebısımıı

inşallah canım allah gönlüne göre versin.

:13::13: aynennn canimm, benimde gulesim tutuyor o konuda
ayyy, heyecanlandim bak simdiii, kis insallah yarin CIFT CIZGI cikti dersinnnn....bari sana sevinelim surda ,ilk haber senden gelsin!!!

inşallah tatlım inşallah...
hepimizin adına seviniriz inşallah bir gün...

ben yeni netten ovulosyon testi almıştım koçişin haberi yoktu test yaptım çift çizgi..

aşkım yumurtam çatladı dedim nasıl seviniyorum ama ...

koçişte aşkım iyimisin diyo ama yüzünün ifadesini görmen lazım nikitam.....
adam nerden bilsin yumurta felan..

kızlar bişi sorcam bazı kız arkadaşlar yazıyor ya stresen uzak duralım ayaklarımızı kaldıralım . Ç) peki tecavüze uğrayanlar asıl hemen haile kalıyolar.:) ya bu biraz nasip meselesi galibeki .... istersen olmuyo istemessen oluyo

bende bi ara bahsetmistim, hic almadim ama bizimkine bahsedince o da seninki gibi sasirmisti hehehehehh
o masallah relax bir irkek , anlayan anladi ...kis bizim oglan surpriz olmustu, simdi istiyorum bak halime

ayyy sen benden de öncesin ne güzel belirtide var bende tık yok bebişte yok herhalde:)))

bende bi ara bahsetmistim, hic almadim ama bizimkine bahsedince o da seninki gibi sasirmisti hehehehehh
o masallah relax bir irkek , anlayan anladi ...kis bizim oglan surpriz olmustu, simdi istiyorum bak halime

aynen canım...
zaten isteyince olmaz,istemeyince olur...
nazlı bu bebişler...
ohh maşllah Rabbim bağışlasın kaç yaşında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…