Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz gelince..

aynen canım...
zaten isteyince olmaz,istemeyince olur...
nazlı bu bebişler...
ohh maşllah Rabbim bağışlasın kaç yaşında..

5 yasinda teyzesi, oper ellerinden....tam anlamiyla ó bir yaramzz eskiyaa veletligin hakkini tam anlamiyla veriyor! vede kardes istiyor, mumkunse bir kiz bir erkek. en son bu yondeydi istegi
hayirlisi Rabbimden , bakalim, oki korunmayi biraktik :97:

heyy nikita kardeş nasılım ama

nasil olcan?? supersin bebegimmm
aslinda hemen yazmistim resmini gorunce ama , az evvel yapistirmak isteyince yazdiklarimi bir ariza mi oldu , bisey oldu cikmadi galiba yazdiklarim .... resmin hayirli olsun yazmistim
peekk bi gozell olmussh (ama nedir ? ) domates gibi?

canm ben test yaptıralı çoook oldu hamile değilim ama hala adet olmadım. Biran önce adet olayım da önümüzdeki maçlara bakalım değil mi gerçi adetim kaydı yumrtlama günümde şaştı
canım biliyorum test yaptırdığınıda ondan sonra yine yaparsın die düşündüm.

selam kızlar hayırlı günler

selam canımmm

kedimerimmm

çıkmış yaw bende geç gördüm biraz etrafta dolanıyodum popom acımış otur otur :))) elma domates eşim elma ben arkadaki salatalıkta bizim velet olur inşallah:)))))

cok tatliii, ne guzel dusunmussun, (salatalik??, halk arasinda hiyar derlerya, yavruya simdiden hiyar muamelesi yapmasak?:78: )

hoşbulduk canımmmm nasılsın

iyiyim ben sen nasılsın bebeğim...

ohh maşallah şimdiden cinsiyet isteğinde bulunuyo desene
Rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre versin inşallah..

iyiyim ben sen nasılsın bebeğim...

ohh maşallah şimdiden cinsiyet isteğinde bulunuyo desene
Rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre versin inşallah..

amin canim,,,bu yeni oldu canim.
bazen icim burkuluyor onu tek gorunce, arkadaslarinin cogunun kardesi var, evvelden kardes kavramini bilmiyordu,anne bende bebek istiyorum, benimde bebegim olsun diyordu, hatta adini bile koymustu (bir arkadasinin kardesinin adi Kerem, kardesinin adini Kerem koyuyordu ) gerci bikac kez isim degistirdigide olmustur....bana gecen ilk kez bir kiz bir erkek kardes istedigini soyledi...sasirdim bende . sÜtkardesi var ama biliyormusun? ama onunlada bir yere kadar dimi?? her daim yaninda degilki? gel gorki simdi kardesi olsa taaaa ne zaman beraber oynayabilecekler, daha cok abilik edecek yavrum ...kismet iste ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…