- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.701
ayy evet o beni şimdi muhakkak izliyordur bi yerlerden bunu öğrenirse gelmez melmez neme lazımaman aman susiyim kimse duymasın
hmmmm dikkat et haaa, nolur ne olmaz...iyi niyetini yanlis anlar minik sonra , kalkar bide nette nerelere takilmissin , hakkinda neler yazmissin , arastirir sonra,senin haberin olmadan bide takip eder, neler soyliyeceklerini merak eder ,seni konusturacak topikler acar , gorursunhos olmaz heee, oyyy madamin minigiii biz seni sen gelmeden sevdikkk bebeeemmm, yavyuuu .. 90:
walla hayatim, aslinda bana kalirsa bende onun kardesi olsun istiyorum, cocuk bakmak zor zanaat , hakikaten, anne baba olunca insan gercekten anliyor. biz tattik , Rabbim evlat isteyen herkese versin insallah, hani olmasada oglumuz var,cok sukur, ama o yalniz kalsin istemiyoruz.... kardes sevgisi tatsin oda, biz biliyoruz kardesin ne oldugunu , oda bilsin ..zaten yavrum kendide diyor. yani sana hak veriyorum tatlim, ayni kapiya cikiyor bize diledigin , canimsin sagol!!uyyy valla bi an seviyoz sandım bende hee alıp götürdün beni valla hehhe çok mersi bebişim sende oğluna rabbim bi kardeş versin inşallah :)) yalnız bana bakarmısın size bi evlat değilde oğlunuza kardeş istiyorum yawww
amin canim,,,bu yeni oldu canim.
bazen icim burkuluyor onu tek gorunce, arkadaslarinin cogunun kardesi var, evvelden kardes kavramini bilmiyordu,anne bende bebek istiyorum, benimde bebegim olsun diyordu, hatta adini bile koymustu (bir arkadasinin kardesinin adi Kerem, kardesinin adini Kerem koyuyordu ) gerci bikac kez isim degistirdigide olmustur....bana gecen ilk kez bir kiz bir erkek kardes istedigini soyledi...sasirdim bende . sÜtkardesi var ama biliyormusun? ama onunlada bir yere kadar dimi?? her daim yaninda degilki? gel gorki simdi kardesi olsa taaaa ne zaman beraber oynayabilecekler, daha cok abilik edecek yavrum ...kismet iste ...
Canım doktorla konuşunca buraya da yazar mısın?
valla bugünde gelmezse yaptır derim bacım :26:
yavrum benim...
kıyamam...
ben 2 çocuk düşünenler çok fazla ara verilmesi taraftarı değilim aslında beraber büyümeleri çok güzel...
süt kardeş çok güzel ama ben biraz korkuyorum yani ikiside aynı cinsiyette olursa farketmez ama
biri kız biri erkek olursa ilerde olurda aşık olurlar diye korkarım...:26:
avantajlısın ilk erkek olması güzel kız olduğu zaman abilik yapar ona...
sana katiliyorum , hatta korunmuyorduk fakat kismet degildi iste...zor bir donem atlattik, (beni daha cok vurdu ,olsun ) 2009mayista bir kizim olacakti, bide nisan2010da oglumuz olacakti...olmadi iste. ikisinide kaybettim (allam neden sicak basti yine, demek hala hassasiyetim var bu konuda ) neyse, sen anlamissindir ne demek istedigimi.....takdiri ilahi berrem .
sütkardesi kiz olaydi, zaten emzirmezdim canimmm, hayatta ne olacagi bilinmez... ask bu, hÜrmetimiz var Allaha sukur..oglumun sÜtannesini kendi kardesim olsa anca o kadar severdim, cok yakin bir arkadasimdir.
sana katiliyorum , hatta korunmuyorduk fakat kismet degildi iste...zor bir donem atlattik, (beni daha cok vurdu ,olsun ) 2009mayista bir kizim olacakti, bide nisan2010da oglumuz olacakti...olmadi iste. ikisinide kaybettim (allam neden sicak basti yine, demek hala hassasiyetim var bu konuda ) neyse, sen anlamissindir ne demek istedigimi.....takdiri ilahi berrem .
sütkardesi kiz olaydi, zaten emzirmezdim canimmm, hayatta ne olacagi bilinmez... ask bu, hÜrmetimiz var Allaha sukur..oglumun sÜtannesini kendi kardesim olsa anca o kadar severdim, cok yakin bir arkadasimdir.
NIYE BEE?? ben cok seviyorum bu resmiii, ama bak senin hatrin icin degiscem taammi? ozel bir istegin varsa deyiver....(saka yapmiyorum )nikitam sende profil resmini değiştir...
beğenmedim ben onu...
Nikitam şimdi dikkatimi çekti senin bi çıcııın var mış he
Hadi bize doğum hikayeni annat
NIYE BEE?? ben cok seviyorum bu resmiii, ama bak senin hatrin icin degiscem taammi? ozel bir istegin varsa deyiver....(saka yapmiyorum )
Ufff özür dilerim seni üzmek istemedim canım benim...
nasip değilmiş demekki ne yapalım...
rabbim oğluna ve istediğin bebeğine sağlık versin canım benim...
ne kadar güzel arkadaşını bu derecede sevmen ...
rabbim dostluğunuzu bozmasın..
nıye bee?? Ben cok seviyorum bu resmiii, ama bak senin hatrin icin degiscem taammi? Ozel bir istegin varsa deyiver....(saka yapmiyorum )
Var evet, ellerinden oper ...cok normal gecti hayatim, sabahin ilk isiklarinda basladi ,adet sancisi olurya, hafif basladi,gitmedik agirlasti, inan butun gunumu almisti, sanirim 16.00sularina kadardi, ondan sonra siddetli sancilar gelmeye baslamisti, esim ise gitmemisti, kocluk yapiyordu akli sira,canim yha, ama inanin hic biseye benzemiyor o siddetli sancilar,-ki onlarmis gercek sanci ,onun oncesi hicbiseymis!!! Kimse korkmasin, herkes pasalar gibi dogurur walla Oyle tosun mosunda dogurmadim , beni sisirdigi halde kusum 3256 gr.dogdu .... Anormal bisey olmadi, hersey yolunda gitti cok sukur ....darisi hepinizin basina, aminnnn....
selam fıstık anne adayları...kaç gündür giremedim bi türlü...bugün kontrol için dr.a gittim. anlattıklarını paylaşayım istedim
1) folik asit çok ta ezem bi ilaç değildir ama zararı da yoktur. beyin gelişmesi için iyidir bebekte dedi.
yeşil yaprakı sebze-et-tahıl ye onlarda çok var folik asit dedi:)
2) düzenli adet görsende görmesende son 14 gün sabittir dedi mesela 35 günde bir adet oan biri 21+14 şeklinde hesaplamalıdır yumurtamasını direk ikiye bölünmez dedi:)
3) adetin ilk günü sancı aslında güzel bir belirtidir sağlıklı yumurtaya işaret eder dedi.
bunları paylaşayım istedim sizinle:)
bi de soru size sat 24 nisan bat 23 mayıs.5 mayıs 10 mayıs arası gibi yımırtlama tariheri sanırsam:84::84::84: ovulasyon testi kulanmaya başlasam mı ki sizce. sadece 7 tane var da boşa da harcamak istemiyorum:))
selam fıstık anne adayları...kaç gündür giremedim bi türlü...bugün kontrol için dr.a gittim. anlattıklarını paylaşayım istedim
1) folik asit çok ta ezem bi ilaç değildir ama zararı da yoktur. beyin gelişmesi için iyidir bebekte dedi.
yeşil yaprakı sebze-et-tahıl ye onlarda çok var folik asit dedi:)
2) düzenli adet görsende görmesende son 14 gün sabittir dedi mesela 35 günde bir adet oan biri 21+14 şeklinde hesaplamalıdır yumurtamasını direk ikiye bölünmez dedi:)
3) adetin ilk günü sancı aslında güzel bir belirtidir sağlıklı yumurtaya işaret eder dedi.
bunları paylaşayım istedim sizinle:)
bi de soru size sat 24 nisan bat 23 mayıs.5 mayıs 10 mayıs arası gibi yımırtlama tariheri sanırsam:84::84::84: ovulasyon testi kulanmaya başlasam mı ki sizce. sadece 7 tane var da boşa da harcamak istemiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?