- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.721
bende yeni üye oldum, bu site sayesinde bilmedigim bir cok $eyi ögrendim, halbuki bundan 2 öncesine kadar yumurtlama nedir bile bilmiyordum:-:60 her neyse uzun bir arastirma sonucunda artik herseyi ögrendim, ve kendime ayit bir takvim olusturdum, annelik duygularim öyle kabardiki, 7 ay oldu evleneli hic böyle bir duyguya kapilmadim. Artik bende simdi takvime göre mayis ayinda cok dua edip hayirli ve saglikli bir evlat sahibi olmak istiyorum. Hemen olmayacagini düsünüyorum gecen ay biraktim dogum kontrol hapini, sonra regl oldum, insallah bu ay olmam ama cok ümitlenmek istemiyorum cünkü burada yazilanlari okuyunca, korunmadiklar halde 2 - 3 sene yada daha uzun sürede cocugu olmayanlari ögrendigimde cok üzüldüm, ben icime bu duygu yerlestikten sonra bir ay zor sabrettim, onlara allah daha büyük bi sabir versin. Allah c.c. Herkesi bu güzel duyguyla sevindirsin in$allah
hayirrr, Özür dileyecek bisey demedinki canimm.lutfen, bilemezdinki
arkadasima duydugum samimiyeti yazmamdaki sebep, onu cok sevdigim icin onunla sütanneligi yapmamizdi, yoksa insan durduk yerde bunu yapmaz (gibime geliyor) oyuzden yazmistim canim
selam fıstık anne adayları...kaç gündür giremedim bi türlü...bugün kontrol için dr.a gittim. anlattıklarını paylaşayım istedim
1) folik asit çok ta ezem bi ilaç değildir ama zararı da yoktur. beyin gelişmesi için iyidir bebekte dedi.
yeşil yaprakı sebze-et-tahıl ye onlarda çok var folik asit dedi:)
2) düzenli adet görsende görmesende son 14 gün sabittir dedi mesela 35 günde bir adet oan biri 21+14 şeklinde hesaplamalıdır yumurtamasını direk ikiye bölünmez dedi:)
3) adetin ilk günü sancı aslında güzel bir belirtidir sağlıklı yumurtaya işaret eder dedi.
bunları paylaşayım istedim sizinle:)
bi de soru size sat 24 nisan bat 23 mayıs.5 mayıs 10 mayıs arası gibi yımırtlama tariheri sanırsam:84::84::84: ovulasyon testi kulanmaya başlasam mı ki sizce. sadece 7 tane var da boşa da harcamak istemiyorum:))
paylaşım için teşekkürler, ben test falan almadım, otomatik hesaplayıcı kullandım, bakalım görecez, ama bu ay olmazsa gelecek ay almayı düşünüyorum,kutudan kaç tane çıkıyor?
bana bugün erken gibi geldi bence 5 mayıs uygun, ama yine de sen bilirsin cnm
isim yaş bat sonuç
Bebisimolsun 27 3 mayıs
nazar boncuğum 24 4 mayıs
matrax 30 4 mayıs
kolera_vebasi 26 6 mayıs
morçilek 27 6 mayıs
magic16 6 mayıs
nisanur_2007 30 7 mayıs
beyaz_papatyam 25 7 mayıs
cansi 22 8 mayıs
rabia1984 27 8 mayıs
hopeone 30 9 mayıs
haticemm 25 10 mayıs
gulburak 33 10 mayıs
sihirliada 11 mayıs
snek18 28 12 mayıs
22012010 19 12 mayıs
kedimeri 24 12 mayıs
tolsan 31 12 mayıs
nerisona 31 12 mayıs
bilgemadam 28 12 mayıs
fer22 24 13 mayıs
donser 33 15 mayıs
cucu1984 27 15 mayıs
burcumm89 22 15 mayıs
hakem 28 17 mayıs
denizderyadeniz 23 17 mayıs
ebru26 27 17 mayıs
razuat 30 17 mayıs
sincap08 27 18 mayıs
ironik 31 18 mayıs
zuyal 27 18 mayıs
pourqua 18 mayıs
derya-ayhan 30 19 mayıs
muhasebe75 36 19 mayıs
berree 23 20 mayıs
funda30 31 20 mayıs
burcuizmir 27 20 mayıs
seymenk 25 21 mayıs
ruuhi 25 23 mayıs
lunalaady 34 23 mayıs
beklenti 29 24 mayıs
kadriye_33 26 25 mayıs
bernardo 26 27 mayıs
nasıl ya ben anlamadım 21+14 nasıl oluo
yani taatlım hani yumurtlama günümüzü hesaplayıp ona göre eşlerimizle olmaya çaışıyoruz ya ..
diyelim ben 36 günde bir ouyorum ..ikiye böl 18. demek ki ben son adetimin ilk günüden başlayarak 18. gün yumurtluoyurum düşüncesi hatalıdır diyo dr.
olması gereken şu...son 14 sabit...36-14=22 gün diyorum. işte asıl yumrtlama günüm budur diye düşünmeiymişim:))umarım anatabilmişimdir:):95::95::95::95::95::95::95:
di mi...bana da erken geldi...yarın bi tane yaparım belki...ya insan acaip sabırsız oluyo bu hamile kallma olayında.
canım kutudan kaç tane çıkıyo gibi bi soruya cevab veremicem çünkü acaip fazla çeşit seçenek ve fiyat var ...20li -30 lu .....gg. com.da bakabilirsin:)
In$allah in$allah
Bende Bugünden itibaren Ovulasyonlarla Yumurtlama tarihini tesbit edicem, bunu daha cok merakimdan yapiyorumBu arada ben e$ime korunmayi biraktigimi söylemedim, belki süoriz yaparim diye, hem bekletmekte istemedim hemen olmazsa diye, kizlar siz söylediniz mi e$leriniz?
Eminim benim cocuk hastasi e$im sevincinden bayilcak:)
tatlım bence çok iyi düşünmüşsün saklamakla...en azından onun üstündeki baskıyı yoketmiş olursun böylece. yazık adamcağızlar yakında damızlık gibi hissetmeye başlıcaklar bizim yüzümüzden...biz zaten korunmuyoduk o yüzden benim eşim biiyo..hatta şakalaştık sabah. günler yakaşı diye. ""Bana tarihi söye gerisine karışma,bendeeeee..." diyo...
tatlım bence çok iyi düşünmüşsün saklamakla...en azından onun üstündeki baskıyı yoketmiş olursun böylece. yazık adamcağızlar yakında damızlık gibi hissetmeye başlıcaklar bizim yüzümüzden...biz zaten korunmuyoduk o yüzden benim eşim biiyo..hatta şakalaştık sabah. günler yakaşı diye. ""Bana tarihi söye gerisine karışma,bendeeeee..." diyo...
beğenmedim robot duruyo orda...
hmmm:97:
ne olabilir valla bilemicem nikitam şöyle güel canlı içimizi açan birşeyler koy...
havamız değişşsin...(sankim müzik koy der gibi)
yahu.....kendimle konusuyorum sankiiikisss , cok tatlisin , hakkatten....!!!!
robot degil gi bu, bÜst bÜstt....nefertitinin bÜstÜ...eski bir misir kralicesi....uzun bir zaman bu hatunun tam olarak hangi devirde yasadigi hakkinda gitgel yasadim (yeterince arastirmismiydim? nayirr) fakat ogrendimki (bakiniz; HZ.YUSUF dizisi ) peygamberlerden hz.Yusufun azizlik ettigi donemde yasamis kralice, vaayy beee dedim ogrendigimde; demek ordan geliyor bu hatuna duydugum hayranlikk . (ve bunu kimse sormadan yine ukalalik edip anlattimya, höh bana , solimde bilin bacilar )
yahu.....kendimle konusuyorum sankiiikisss , cok tatlisin , hakkatten....!!!!
robot degil gi bu, bÜst bÜstt....nefertitinin bÜstÜ...eski bir misir kralicesi....uzun bir zaman bu hatunun tam olarak hangi devirde yasadigi hakkinda gitgel yasadim (yeterince arastirmismiydim? nayirr) fakat ogrendimki (bakiniz; HZ.YUSUF dizisi ) peygamberlerden hz.Yusufun azizlik ettigi donemde yasamis kralice, vaayy beee dedim ogrendigimde; demek ordan geliyor bu hatuna duydugum hayranlikk . (ve bunu kimse sormadan yine ukalalik edip anlattimya, höh bana , solimde bilin bacilar )
umarim angieyi begeniyorsundur, kisss...avatar ne ki bir bacimin isteginin yaninda? aaa, lutfen, demekki bana resmini degis diyebilecek kadar samimiyet duyuyorsun?? ama donemin en guzel kadinlarindanmis biliyormusun..... umarim saglikli sihhatli kizimiz olurda, benzer kasi gozu insallah .neeee...
robot değilde öyle duruyo diye şey ettiydim...
neyse nefertitin büstü ve yani mısır kreliçesininde hikayesini dinlemiş olduk böylelikle...:81:
ama şimdi ben şey ııı şeyden şey ettim biz hamile kalınca ilk tekme attığında kime bakarsan ona benzemiş ya ona benzemesin diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?