- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.741
tatlım bence çok iyi düşünmüşsün saklamakla...en azından onun üstündeki baskıyı yoketmiş olursun böylece. yazık adamcağızlar yakında damızlık gibi hissetmeye başlıcaklar bizim yüzümüzden...biz zaten korunmuyoduk o yüzden benim eşim biiyo..hatta şakalaştık sabah. günler yakaşı diye. ""Bana tarihi söye gerisine karışma,bendeeeee..." diyo...
ayyyy aynı ben ne çokta benziyoruz birbirmize bu nefertitiyle yahu
Eki Görüntüle 188344
arkadaşlar yardım edin yaa bunlar benim ovulasyon testlerim bugün 14. gün hala çizgi çıkıyo yumurtalar çatlamadığı için mi acaba yoksa ben günlerdir yumurtluyor muyumbi anlam veremedim sadece dün kasıklarım çokk ağrıyodu ve akıntım vardı testlerin böyle çıkması normal mi bi fikri olan var mııı:44::44:
tatlım bence çok iyi düşünmüşsün saklamakla...en azından onun üstündeki baskıyı yoketmiş olursun böylece. yazık adamcağızlar yakında damızlık gibi hissetmeye başlıcaklar bizim yüzümüzden...biz zaten korunmuyoduk o yüzden benim eşim biiyo..hatta şakalaştık sabah. günler yakaşı diye. ""Bana tarihi söye gerisine karışma,bendeeeee..." diyo...
Eki Görüntüle 188344
arkadaşlar yardım edin yaa bunlar benim ovulasyon testlerim bugün 14. gün hala çizgi çıkıyo yumurtalar çatlamadığı için mi acaba yoksa ben günlerdir yumurtluyor muyumbi anlam veremedim sadece dün kasıklarım çokk ağrıyodu ve akıntım vardı testlerin böyle çıkması normal mi bi fikri olan var mııı:44::44:
umarim angieyi begeniyorsundur, kisss...avatar ne ki bir bacimin isteginin yaninda? aaa, lutfen, demekki bana resmini degis diyebilecek kadar samimiyet duyuyorsun?? ama donemin en guzel kadinlarindanmis biliyormusun..... umarim saglikli sihhatli kizimiz olurda, benzer kasi gozu insallah .
hahahaha benimkide korkma sen ben sana altın vuruş yapçam dedi ama görcez altınmı emitasyonmu
ben cok seviyorum ....ama bunuda degisirim senün icün berrem benimmm....o zaman doğal güzellik varmışda ondan...
ben biraz araştırıcam kafama taktım şimdi...:82:
hmm aslında sevmiyorum ama neyse kalsın hadi..
Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize inşallah...
hahahaha benimkide korkma sen ben sana altın vuruş yapçam dedi ama görcez altınmı emitasyonmu
valla bugünde gelmezse yaptır derim bacım :26:
kıss burdayım yaaa hatta sana selam verdim geçen mesajlarda
ben cok seviyorum ....ama bunuda degisirim senün icün berrem benimmm....
ben cok seviyorum ....ama bunuda degisirim senün icün berrem benimmm....
ohh ne ala memleket benimde 2 saatim var ama servisi beklemesemde saat 4 temi çıksam diye düşünüyorum hava durumu ii mi acaba bu akşam mangal olurmu acaba herkesi mangala davet ediyorum kızlarrrrr hadi buyrun buyrun
ay çok güldüm ya.....kocalarımız iyi insanlar sanırsam yahu:)):97::97::97:
haaaaa haaaa
Kocişlerimiz hep aynı herhalde sen gününü söyle gerisini bana bırak diyo benimki de ama bi gününü tutturamadık ki
hakkatmi kızz görmedim mesajını nasılsın canımmmm
ohh ne ala memleket benimde 2 saatim var ama servisi beklemesemde saat 4 temi çıksam diye düşünüyorum hava durumu ii mi acaba bu akşam mangal olurmu acaba herkesi mangala davet ediyorum kızlarrrrr hadi buyrun buyrun
kocalarımız iyi tabi iyi olmasa onlardan çocuk istermiydik
iyiyim canım benim sen nasılsınnn
hıh şimdi oldu...
ay kuzum benim için profil değiştirdi...
gel öpeyim seni..
paydosunda geldi ve gitde ütünü yap..
nerde oturuyon şekerim...
bi kolerayla beraber geliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?