Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hahahaha benimkide korkma sen ben sana altın vuruş yapçam dedi ama görcez altınmı emitasyonmu

bir de 9. gün yok denecek kadar silikti 12. günde yapamadım

insallah unutmazsin demeye
umarim tez zamanda cift cizgi haberini verirsin canimmmm

şekerim yumurtlama gününe yakın günlerde de çift çizgi çıkıyo zaten ama bi tanesi silik oluyo. resimlerden anladığım kadsarıyla sen de de öyle. yanlış bilmiyosam doğru günde her iki çizgi de aynı derecede kalın ve belirgin olmalı:)

o zaman doğal güzellik varmışda ondan...
ben biraz araştırıcam kafama taktım şimdi...:82:
hmm aslında sevmiyorum ama neyse kalsın hadi..
Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler versin hepimize inşallah...

ben cok seviyorum ....ama bunuda degisirim senün icün berrem benimmm....

ohh ne ala memleket benimde 2 saatim var ama servisi beklemesemde saat 4 temi çıksam diye düşünüyorum hava durumu ii mi acaba bu akşam mangal olurmu acaba herkesi mangala davet ediyorum kızlarrrrr hadi buyrun buyrun

nerde oturuyon şekerim...
bi kolerayla beraber geliriz...

ay çok güldüm ya.....kocalarımız iyi insanlar sanırsam yahu:)):97::97::97:

haaaaa haaaa
Kocişlerimiz hep aynı herhalde sen gününü söyle gerisini bana bırak diyo benimki de ama bi gününü tutturamadık ki

kocalarımız iyi tabi iyi olmasa onlardan çocuk istermiydik Ben bide lise arkadaşımla evliyim hem arkadaş hem koca çok seviyorum onu tam bir melekkk

hakkatmi kızz görmedim mesajını nasılsın canımmmm

iyiyim canım benim sen nasılsınnn

ohh ne ala memleket benimde 2 saatim var ama servisi beklemesemde saat 4 temi çıksam diye düşünüyorum hava durumu ii mi acaba bu akşam mangal olurmu acaba herkesi mangala davet ediyorum kızlarrrrr hadi buyrun buyrun

ya TR'deki servis olayina hastayim, super bisey ya!!! cok sanslisiniz walla.
gun gelir sende azaltirsin saatlerini canimm , sabir.
mangali yakin , ohhh...hava guzelse hicc kacirmayin walla.....afiyet seker ossun bacima.

hıh şimdi oldu...
ay kuzum benim için profil değiştirdi...
gel öpeyim seni..
paydosunda geldi ve gitde ütünü yap..

sana her turlu avatar helal cannn,,, kiz hele bir saatim var, bugun pazartesi olmasina ragmen iyi gecti size borcluyum ,tsk.ler
teeee aksama anca yapabilirim utuyu ...
oglani parka gotururum evvela, kudursun soyle iyiceki,yorulsun eskiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…