- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.761
sana her turlu avatar helal cannn,,, kiz hele bir saatim var, bugun pazartesi olmasina ragmen iyi gectisize borcluyum ,tsk.ler
teeee aksama anca yapabilirim utuyu ...
oglani parka gotururum evvela, kudursun soyle iyiceki,yorulsun eskiya
ya TR'deki servis olayina hastayim, super bisey ya!!! cok sanslisiniz walla.
gun gelir sende azaltirsin saatlerini canimm , sabir.
mangali yakin , ohhh...hava guzelse hicc kacirmayin walla.....afiyet seker ossun bacima.
daha varmış...:97:
götür götür eğlensin çocuk gönlünce...
benimde akşama çok ütüm var yaa...:97:
bacım sen nirde yaşıyursun ki
koleraaa ben de lise arkadaşımla evliyim, benim kociş de melektir
şu erkeklerin bu konudaki kendşine güvenleri beni öldürüyopr
bitmezzz baci, bu ütü derdi bitmezzz....
ihollandia da canimm, 'gavuristan'
oh ne güzel :)) liseden beri sevgilimiydiniz peki. ay herkes evlenme hikayesini anlatsa ne hoş olar
yok canım biz yıllar sonra bulduk birbirimizi, uzaktan bakardık birbirimize lisedepek konuşmazdık, aynı sınıfta değildik ama içimizde bir şeyler vardı yaniiii her şey yıllar sonra başladı
siz sevgili miydiniz kuzum?
oh ne güzel :)) liseden beri sevgilimiydiniz peki. ay herkes evlenme hikayesini anlatsa ne hoş olar
sorma bacım
bana bütün evi baştan aşağı temizle desinler ama ütü demesinler
canım okudum gitmişsin doktoraay ben hepinizi çok merak ediyorum ya.....
burda dogdum hayatim, kendi secimim degil, kendimi bunlarin arasinda buluverdim, hos sonradan TR ye yolladi ailem beni ama, nihayetinde dondum (egitim icin yollamislardi)ay bebem ne işin var oralarda yaw atla gel aaaa boşver mangal yicez daha
cok tanidikkkkoh ne güzel :)) liseden beri sevgilimiydiniz peki. ay herkes evlenme hikayesini anlatsa ne hoş olar
yok canım biz yıllar sonra bulduk birbirimizi, uzaktan bakardık birbirimize lisedepek konuşmazdık, aynı sınıfta değildik ama içimizde bir şeyler vardı yaniiii her şey yıllar sonra başladı
guzeldi dimi??
anlatin bacilar ,konuyu dagitmadan
yoksaaa hamilemisinayyy başım çatlıcak yaw sabahtan beri neden ağırırki acep diyin bakim bana heee neden neden nedennn:26::26::26::84::84:
benim kocam lise bitince itiraf etmişti tabi benim aklım 5 karış havadaydı o zamanlar. seni arkadaş olarak görüyorum dedim. bi daha sölersen arkadaşlığımı bitiririm dedim. sonra yine sevgili olmak istedi ve biz 6 yıl hiç görüşmedik. yıllar sonra feysten karşılaştık baktım bizimki karizma bişi olmuş3 ay boyunca ne arkadaş gibi ne de sevgili gibi öle hep konuştuk. tabi o beni hiç bırakmamış meğer. beni bana anlatınca şaşırmıştım. bir gün düzenli manitam olurmusun dedi aşkımız böle başladı. sonra 4 ay geçti aradan nişanlandık. nişandan 1 yıl sonra da evlendik. kocacığımın içkisi kumarı yoktur işinde gücünde namazında niyazında biridir. çok vijdanlıdır. azcık suratım düşse elinden geleni yapar. bazen çok kızdırıyorum onu. saçma sapan şeylere takıyorum. naz yapıyorum sinirli oluyorum.o hep katlanır sabır gösterir hiç bağırmaz. o kadar çok kahrımı çekiyoki. bu nasıl bi aşk diyorum bazen. Allah onu başımdan eksik etmesin
ayyy başım çatlıcak yaw sabahtan beri neden ağırırki acep diyin bakim bana heee neden neden nedennn:26::26::26::84::84:
canım okudum gitmişsin doktora
kiss, su ic SU!! yada acsin, biseyler atistir canimm....
okudun mu canım özeline attım..ben çok pozitif elktrik aldım bilmiyorum...:))
adile nasit; ASK BU AHHSSKKK ...ah gece gelme gunduz gel, tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay , heyheyyyy.....benim kocam lise bitince itiraf etmişti tabi benim aklım 5 karış havadaydı o zamanlar. seni arkadaş olarak görüyorum dedim. bi daha sölersen arkadaşlığımı bitiririm dedim. sonra yine sevgili olmak istedi ve biz 6 yıl hiç görüşmedik. yıllar sonra feysten karşılaştık baktım bizimki karizma bişi olmuş3 ay boyunca ne arkadaş gibi ne de sevgili gibi öle hep konuştuk. tabi o beni hiç bırakmamış meğer. beni bana anlatınca şaşırmıştım. bir gün düzenli manitam olurmusun dedi aşkımız böle başladı. sonra 4 ay geçti aradan nişanlandık. nişandan 1 yıl sonra da evlendik. kocacığımın içkisi kumarı yoktur işinde gücünde namazında niyazında biridir. çok vijdanlıdır. azcık suratım düşse elinden geleni yapar. bazen çok kızdırıyorum onu. saçma sapan şeylere takıyorum. naz yapıyorum sinirli oluyorum.o hep katlanır sabır gösterir hiç bağırmaz. o kadar çok kahrımı çekiyoki. bu nasıl bi aşk diyorum bazen. Allah onu başımdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?