Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sana her turlu avatar helal cannn,,, kiz hele bir saatim var, bugun pazartesi olmasina ragmen iyi gecti size borcluyum ,tsk.ler
teeee aksama anca yapabilirim utuyu ...
oglani parka gotururum evvela, kudursun soyle iyiceki,yorulsun eskiya

daha varmış...:97:
götür götür eğlensin çocuk gönlünce...
benimde akşama çok ütüm var yaa...:97:

oh ne güzel :)) liseden beri sevgilimiydiniz peki. ay herkes evlenme hikayesini anlatsa ne hoş olar

sorma bacım

bana bütün evi baştan aşağı temizle desinler ama ütü demesinler

hehehe ben eşimi geçen sene 2010 14 şubatta tanıdım ilk o gün sevgililer gibiydik o derece bir çekim yani tabi görür görmez kucağına atlamadım ama zor tuttum ekimdede evlendik çokta iyi ettik diyoruz şimdi bide bu kadar acele bir evliliğe bebişko gelse ohhh hiç yaşlanmam ben

ay bebem ne işin var oralarda yaw atla gel aaaa boşver mangal yicez daha
burda dogdum hayatim, kendi secimim degil, kendimi bunlarin arasinda buluverdim, hos sonradan TR ye yolladi ailem beni ama, nihayetinde dondum (egitim icin yollamislardi)
keskem gelebilsem , cok isterdim hakketten sagol canimmm..afiyet olsun size

ayyy başım çatlıcak yaw sabahtan beri neden ağırırki acep diyin bakim bana heee neden neden nedennn:26::26::26::84::84:
yoksaaa hamilemisin

benim kocam lise bitince itiraf etmişti tabi benim aklım 5 karış havadaydı o zamanlar. seni arkadaş olarak görüyorum dedim. bi daha sölersen arkadaşlığımı bitiririm dedim. sonra yine sevgili olmak istedi ve biz 6 yıl hiç görüşmedik. yıllar sonra feysten karşılaştık baktım bizimki karizma bişi olmuş 3 ay boyunca ne arkadaş gibi ne de sevgili gibi öle hep konuştuk. tabi o beni hiç bırakmamış meğer. beni bana anlatınca şaşırmıştım. bir gün düzenli manitam olurmusun dedi aşkımız böle başladı. sonra 4 ay geçti aradan nişanlandık. nişandan 1 yıl sonra da evlendik. kocacığımın içkisi kumarı yoktur işinde gücünde namazında niyazında biridir. çok vijdanlıdır. azcık suratım düşse elinden geleni yapar. bazen çok kızdırıyorum onu. saçma sapan şeylere takıyorum. naz yapıyorum sinirli oluyorum.o hep katlanır sabır gösterir hiç bağırmaz. o kadar çok kahrımı çekiyoki. bu nasıl bi aşk diyorum bazen. Allah onu başımdan eksik etmesin [/QUOTE]
adile nasit; ASK BU AHHSSKKK ...ah gece gelme gunduz gel, tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay , heyheyyyy.....

adile nasit; ASK BU AHHSSKKK ...ah gece gelme gunduz gel, tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay , heyheyyyy..... [/QUOTE]

ayyy böyle mutlu çiftleri okumak ne güzell yoksam bi benmiyim diyodum burda aşk dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…