- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.781
olmaz detoks yapıyomm toksinlerimi atıyom benvarsın ağrısın napim bu arada hamiş olunca başta mı ağırırmış yahu daha neler öğrencez du bakalımm
adile nasit; ASK BU AHHSSKKK ...ah gece gelme gunduz gel, tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay , heyheyyyy.....
olurmu olur, sen biseyler ye ,gercekten saka yapmiyorum, yada yeterince su icmedin, kendimden yola cikarak diyorum hayatim....
biraz çenesi boldur kendisinin ama hastasına iyi davranır
hah ha ha haah ...evet ya....tam 3 kere kapıdan çevirdi...tam çıkyorum...dur dur bişey daha söölicem deyip durdu....:))ilerleyen günlerde sana tekrar danışabilirim:)) 9unda bi daha gidicem sanırım..sadece tek bişeyden kıllandım. çok sağlıkısın demesine rağmen mantar için fitil, enfeksiyon için antibiotik faan yazdı, bunları hep veriyorum hamile olmak isteyenere dedi...acaba hastayım da adam panik olmayayım diye ayak mı yapıyo:97::96::97::96:
sacmalama be, ne basamak ondesini?? ilgisi yok bea?? bende oyle oldugundan didim, yani oyle didim, heh didim, ic yi...ona goreee hade byyeetağam du sen tecrübelisin ya bi basamak öndesin dinliim seni bişiler yiyim içim bareee
sevgili bacilarim, size bugunluk veda edijiyim,
kalbim sizinle, yarin yeni bir gun , yarinki sohbetimize kaldigimiz yerden devam edelim insallah..ben gider ev yoluna...oglusumu almaa, parka getmee, ves.ves. (evet, umarim erinmem ve bu aksam ütü meselesini kökten hallederim)
sizileri seven, nikitacan (leynn, nikita diye birde dizi varmis,Yabanci....bilen varmi??) ay ne uzatiyorum be?
Yarina kadar kendinize cok iyi bakin!!! Sizi cooook
kızlar selam,
ben aslında nisan topiğindeydim ama malesef ben de umutları mayısa kalanlardanım.
Aslında bu ay foruma çok fazla girmedim, kafayı çok fazla takmayayım diye hamileliğe ama günlerim azaldıkça yine her ay olduğu gibi sabırsızlanmaya başlıyorum.
şimdi size bir sorum bir de ricam var. Topiğin geçmişini okuyamadım ama burda liste yapıyosanız eğer beni de ekler misiniz? (7 mayıs malum tarihim)
soruma gelince. 6 gün kaldı adetime ve de göğüslerim patlamak üzere. Anlatamam size normalde 80 beden olan göğüslerim heralde şimdi 95 olmuştur :76: Normalde adet öncesi göğüslerim hassaslaşır ama bu sefer çoook fazla büyüdüler gibi. Sizce bu bi umut olabilir mi bana
nikitam şikitam görüşmek üzere kib oğluşunu öp bizim için. Mucucmcmcmcuukkkkk
tatlım yaş nedir. Aramıza hoşgeldin bu arada
ilaç yazmayı çok sever hamileyken dünyanın antibiyotiğini kullandırdı
sevgili bacilarim, size bugunluk veda edijiyim,
kalbim sizinle, yarin yeni bir gun , yarinki sohbetimize kaldigimiz yerden devam edelim insallah..ben gider ev yoluna...oglusumu almaa, parka getmee, ves.ves. (evet, umarim erinmem ve bu aksam ütü meselesini kÖkten hallederim)
sizileri seven, nikitacan (leynn, nikita diye birde dizi varmis,yabanci....bilen varmi??) ay ne uzatiyorum be?
yarina kadar kendinize cok iyi bakin!!! sizi cooook
İsim Yaş Bat Sonuç
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
matrax 30 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
magic16 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
ncncn 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
hopeone 30 9 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
gulburak 33 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
tolsan 31 12 Mayıs
nerisona 31 12 Mayıs
bilgemadam 28 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
pourqua 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
muhasebe75 36 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
burcuizmir 27 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
beklenti 29 24 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs
bernardo 26 27 Mayıs
merhaba ben 3 gündür adet olamadım .30 nisandı günüm bacaklarım ağrıyo kasıklarım da . az önce test yaptım ama negatif çıktı. leke falan da yok daha sadece bekliyorum...aaba bir iki gün donra olmazsam yeniden test yasam mı bu beklemek çok zpor bişey ya..
merhaba ben 3 gündür adet olamadım .30 nisandı günüm bacaklarım ağrıyo kasıklarım da . az önce test yaptım ama negatif çıktı. leke falan da yok daha sadece bekliyorum...aaba bir iki gün donra olmazsam yeniden test yasam mı bu beklemek çok zpor bişey ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?