- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.801
canımsana fitilmi verdibi zararı yoktur inşallah...ay en sewmediim şeydir şu fitil olayı da ha!!!!60:
yorum yapar mısınız napim .....
canımsana fitilmi verdi
arkadaşım ya kan testi yaptır yada bi kaç gün daha bekleyip test yapmaktan başka snırım şimdilik yapıcak bişiyin yok beklicen yani umarım en mutlu haberi paylaşırsın bizlerle
snek18 snek18 takiptemisin bizi aynı şartları taşıyoruz arkadaşım varmı bir belirtin hani 10 kaldı ama yinede merak işte ne bilem yawww
hayır canım direk 1000lik antibiyotik haplar kullandımhamileyken fitil kullanılıyomu yaaa:93:
Merhaba arkadaşım valla bir belirti yok bende henüz. İnan bu ay benim hiç ümidim yok daha önce okudun mu bilmiyorum ama kayınbabamı kaybettik 20 gün oldu ama eşim daha çok çocuk istemeye başladı ve bir şekilde denemeler devam etti. Eşim evde şehzade geliyooor diye dolaşıp duruyordiyorum deme bu ay çok ümitsizim ben ama Allah'tan ümit kesilmez. Bi de ben 32 günde bir oluyorum gecen ay 35 gün oldu yani geçen ay gibi olursa yarın bile yumurtlama günüm olabilir. Hani bizim bir 10 gün düzenli buluşmamız şart :)
O yüzden artık belirti takibi yapmıyorum valla, 2 ay tüm belirtileri yaşadım çünkü. Sende ar mı bişiler?
yaw benim çok merak ettiğim bişi var şimdi ben zaten normal hayatımda adet dönemimde bile hiç bi belirti yaşamadım bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yani bunların hiç biri bana olmadı gayet usluca gelirdi öylece de giderdi pekim ben şimdi hamile olsam neremden anlıcam ki ya bi belirti vermezse bana acaba belirtisiz hamile olanlar varmıdır aranızda ya da tanıdıklarınızda varsa bi yardımcı olunda yüreğime su serpilsin sevgili yoldaşlarım (aha bi öksürdüm kasığıma ağrı girdi şuan) yorumlarınızı merakla bekliyorum :87:
üfff bendede yok valla hiç bişicik ki az önce yazmıştım zaten ben adet belirtisi bile hiç yaşamadım bu yaşıma kadar ne ağrı ne sızı gelir giderdi didimki hamile olsam nasıl anlıcam belirtisiz ben azcık belirti görmek istiyorum yaw bende insanım dime :)) töbe töbe neler diyom ben yaw Allahım affet
Valla ben bi yerde bi kadınla tanışmıştım, kadın hamile olduğunu 5. ayında anlamış, çünkü o zamana kadar regl olmuş, kilo almış ama birazda kiloluymuş zaten, birazda cahilce bir ablaydı
hiç anlamamış. Düşünsenize 5aylık hamilesin doktora gidip cinsiyetini de öğrenip eve geliyorsun ve sadece 4 ay bekliyorsun. Çok komik bence ama ben istemem ööle bişi yani.
yaw benim çok merak ettiğim bişi var şimdi ben zaten normal hayatımda adet dönemimde bile hiç bi belirti yaşamadım bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yani bunların hiç biri bana olmadı gayet usluca gelirdi öylece de giderdi pekim ben şimdi hamile olsam neremden anlıcam ki ya bi belirti vermezse bana acaba belirtisiz hamile olanlar varmıdır aranızda ya da tanıdıklarınızda varsa bi yardımcı olunda yüreğime su serpilsin sevgili yoldaşlarım (aha bi öksürdüm kasığıma ağrı girdi şuan) yorumlarınızı merakla bekliyorum :87:
sanırım öyle olacak. teşekkür edeerim cevaplarınız için. ama beklemek zo ryaaa olayımda kurtulayım bari :)))) bu stresten .. inanın gece gündüz bunları araştırıyorum netten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?