Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım aynen bende öyle oluyorum adet olducam die korkumdan ölüyorum.geçen gün artık isyan ettim ölürsem öliyim dedim 3 tane vermidonu aynı anda içtim.normalde ilaç kullanmam ben ama dogum sancısı gibi sanki.doktoruma söyledigimde vücudumun çocuk istedgini söyledi.benim kocamın spermleri düzgün olsa hemen hamile kalırdım.şans işte.agrı olması iyiymiş yani.yumurtalıklarımız çok çatlıyomuş

bence kullan adı neymiş testin fiyatı nekadar

ooooo kıslar topic yıkılıyo.herkeze merabaaaaaa.varmı hamiş haberleri.bende de hiç belirti yok.arada kasıklarım agrıyor oda 1 2 dakika okadar.

Anacım bu kadar çok çatlıyorda neden tutmuyor bu spermleri. Hani eşim de kendinden çok emin daha önce ne yazıkki bir kaza kurşunu olumş ama hemen hallolmuş, çocuğu fln yok ama olabiliyor demek. Her işte bir hayır vardır diorum ben.

hayır canım direk 1000lik antibiyotik haplar kullandım
kızlar antibiyotik falan kullanmayın benim ablamda kullanmıştı . ve bebek yaralı doğdu. sizi korkutmak istemiyorum ama kesinlikle fitil kullanmayın benimde intihabım mantarım oldu evlendikten sonra ama ablam kesinlikle kullanma dedi o acıyı çek ama kullanma dedi sonra danıştım tıpda okuyan arkadaşıma kullanma onları dedi yada tam 1 ay korunun

kıslar şimdi bende gebelik şüphesi var ya her bi yerimi kontrol etmeye çalışıyorum 1 dişim ara ara ağrıyor az önce doktoru aradım git yaptır dedi ama korktum yine de yaaa, yarına randevu aldım diş hekimi de yapılabilir dedi, siz ne dersiniz
sonuçta lokal anestezi yapılacak:/

Son düzenleme:

canım öle diolar bende korunmuştum k.valdem ilk çocukta korunursan olmaz demişti.ama bence alakası yok geri çekerek korunmuşsun igne yada hap ilaç almamışsın olabilir.1 ay önce doktorum bana çabuk hamile kalmak istiyorsan adetin bittigi gün ilişkiye gir sonra bi gün gir bi gün girme bunu 1 hafta yap demşti bu ay öle yaptım ben.bakalım nolcak daha önce yapmamıştım

Merhabalar,bir kaç haftadır forumları takip ediyorum,üye olmak bugüne kısmetmiş.21 aylık evliyim ve artık bebek düşünmeye başladık.Mayıs ya da haziran ayında gebe kalmak istiyorum özellikle.Doktora gidip rutin kontrollerimi yaptırdım.Demir eksikliği ne durumda diye gitmiştim,bayağı düşüktü 1.5 yıl önce çünkü ,sınırın altındaydı,toparlamışım,kansızlık yok,sevindim :) Hormonlara baktı,tam kan sayımı vs,ultrasonla rahim ve yumurtalıklara baktı,smear testi istedi.Hepsi temiz çıktı.Folibol verdi günde 1 adet,,bir de folik asit için gitmiştim doktora , kafama göre ilaç almayayım diye,bu bahaneyle muayene de oldum,içim rahatladı.en azından kist mi var da reglim gecikti,tiroid mi bozuk,şu oldu bu oldu demeyeceğim,size de gebelik planı yaptığınızda rutin kontrolden geçmenizi tavsiye ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…