- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.821
adet gecikmesini beklemekten başka çaremis yok bacım
belirti belirti belirti kafayı yicez yaaa inadınma belirti falan yok bende. arada göğüs uçlarım kaşınıyo ama oda belirti değil yani öfff yaaaaaaa
Ay canım ööle deme vallahi ben ilk gün bir sancı çekiyorum, Allah düşmanıma vermesin geçen ay tam 12 saat sürdü 3 ağrı kesici ve 1 kas gevşetici içtim bana mısın demedi ağlaya ağlaya sızdım artık. Bazende bir ağrı kesici yetiyor ama inan çok fena bir sancı o. Doktora sordum herşeyin normal, olabilir dedi.
kan testi negatif olup ta hamile olan var mı????
güzel anneler ve anne aday adayları ben gider yarın hepinizi burda görücem bak esen kalın see youu
mrb kızlar bişi sormam gebelik testi aldım tarif de ettirdim bu biraz daha pahalı erken gebelik testi diyor . ama ambalajını yırttı. benim hasta olmama 12 gün var güya alayım evde kalsın dedim ama içeriğini okudum ambalajını yırttıktan sonra hemen kullanılmalı diyor. kullanmam şartmı ?
Anacım bu kadar çok çatlıyorda neden tutmuyor bu spermleri. Hani eşim de kendinden çok emin daha önce ne yazıkki bir kaza kurşunu olumş ama hemen hallolmuş, çocuğu fln yok ama olabiliyor demek. Her işte bir hayır vardır diorum ben.canım aynen bende öyle oluyorum adet olducam die korkumdan ölüyorum.geçen gün artık isyan ettim ölürsem öliyim dedim 3 tane vermidonu aynı anda içtim.normalde ilaç kullanmam ben ama dogum sancısı gibi sanki.doktoruma söyledigimde vücudumun çocuk istedgini söyledi.benim kocamın spermleri düzgün olsa hemen hamile kalırdım.şans işte.agrı olması iyiymiş yani.yumurtalıklarımız çok çatlıyomuş
ooooo kıslar topic yıkılıyo.herkeze merabaaaaaa.varmı hamiş haberleri.bende de hiç belirti yok.arada kasıklarım agrıyor oda 1 2 dakika okadar.
hoşgldn hamiş yok bugün galiba
ooooo kıslar topic yıkılıyo.herkeze merabaaaaaa.varmı hamiş haberleri.bende de hiç belirti yok.arada kasıklarım agrıyor oda 1 2 dakika okadar.
burcumm hoşgeldin tatlım...
kızlar antibiyotik falan kullanmayın benim ablamda kullanmıştı . ve bebek yaralı doğdu. sizi korkutmak istemiyorum ama kesinlikle fitil kullanmayın benimde intihabım mantarım oldu evlendikten sonra ama ablam kesinlikle kullanma dedi o acıyı çek ama kullanma dedi sonra danıştım tıpda okuyan arkadaşıma kullanma onları dedi yada tam 1 ay korununhayır canım direk 1000lik antibiyotik haplar kullandım
kısmet ya herseyin hayırlısı benimde 15 gün var adetime.bekliyorum.ama ilk ayda da olma ihtimali cok düsükmüs.2 sene geri çekme yöntemiyle korunduk.acaba yumurtalıklarım tembellesmişmidir canım bilgin varmı bu konuda
hosbulduk canım nasılsın varmı gelişme sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?