- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.841
başka bi belirti yokmu hayatım
fiyatı 6 tl diğerleri 3 tl hiç belirtim yok ama hiç bişiyorum ki yine negatif çıkıcak ya bıktım para vermekten ................ en iyisi idrar testini biz kendimiz icat edelim her ilişkiden sonra muhakkak yaparım parada vermembence kullan adı neymiş testin fiyatı nekadar
canım öle diolar bende korunmuştum k.valdem ilk çocukta korunursan olmaz demişti.ama bence alakası yok geri çekerek korunmuşsun igne yada hap ilaç almamışsın olabilir.1 ay önce doktorum bana çabuk hamile kalmak istiyorsan adetin bittigi gün ilişkiye gir sonra bi gün gir bi gün girme bunu 1 hafta yap demşti bu ay öle yaptım ben.bakalım nolcak daha önce yapmamıştım
bizde bir hafta boyunca adetim biter bitmez gün asırı iliski yasadık.ama eşim badanaya kalkıstı.arada yine devam ettik.bakalım hayırlısı.bide cok yordum kendimi.olmazsa nisan ayında 1 ay boyunca gün asırı yapıcaz.valla oda cok yorucu oluyor.bende ne yapacagımı sasırdım.
TOLSEN....
Welcome to a teacher ..
tolsen sana welcome demişler, yoksa sen de mi ingilizcecisin?:)hoşbulduk şekerim bütün gün midem bulandı ve çok uykum vardı tabi bunlar belirtide olabilir idrar yolu enfeksiyonumun bana oynadığı büyük bir oyunda. sen neler yaptın canım iyi misin?
merhaba,
az önce konuştum cnm, gebelik oluşmadan günde 1 tane 5 mg. öneriyoruz gebelik oluşunca ilacı değiştireceğiz dedi dr.
merhabalar,bir kaç haftadır forumları takip ediyorum,üye olmak bugüne kısmetmiş.21 aylık evliyim ve artık bebek düşünmeye başladık.mayıs ya da haziran ayında gebe kalmak istiyorum özellikle.doktora gidip rutin kontrollerimi yaptırdım.demir eksikliği ne durumda diye gitmiştim,bayağı düşüktü 1.5 yıl önce çünkü ,sınırın altındaydı,toparlamışım,kansızlık yok,sevindim :) hormonlara baktı,tam kan sayımı vs,ultrasonla rahim ve yumurtalıklara baktı,smear testi istedi.hepsi temiz çıktı.folibol verdi günde 1 adet,,bir de folik asit için gitmiştim doktora , kafama göre ilaç almayayım diye,bu bahaneyle muayene de oldum,içim rahatladı.en azından kist mi var da reglim gecikti,tiroid mi bozuk,şu oldu bu oldu demeyeceğim,size de gebelik planı yaptığınızda rutin kontrolden geçmenizi tavsiye ederim arkadaşlar
ben kaçıyorum arkadaşlar, inşallah bir daha ki girişimde birilerinden güzel haberler gelmeye başlamış olur.
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın...?
sanırım yumurtluyom canım karnımda ağrı var eve gidince hemen test yapıcim...
bir şey değil canımTeşekkür ederim tatlım.
hoşbulduk şekerim bütün gün midem bulandı ve çok uykum vardı tabi bunlar belirtide olabilir idrar yolu enfeksiyonumun bana oynadığı büyük bir oyunda. sen neler yaptın canım iyi misin?
tolsen sana welcome demişler, yoksa sen de mi ingilizcecisin?:)
bu arada dün sabah 2 saat boyunca benim de midem bulandı yataktan kalkamadım, tir tir titredim ama bugun bişeyim yok
umarım hayırlı haberdir, bu arada bu forumu gördüm göreli evde iş yapamaz oldum, ne yazılı okuyabiliyorum ne iş yapabiliyorum, heyecanla sizlerden haber bekliyorum
ahh kuzum benim...
iyiyim çok şükür ben galiba yumurtam çatlıyo..eve gidip test yapıcam...
kendine iyi bak dikkat etde ayakların soğuk almasın...:26:
senin bat ne zamandı canım...
evet canım ingilizceciyim ayrıca yanlış hatırlamıyorsam sen yaşlarımızın ve batlarımızın da aynı olduğunu söylemiştin. tabi bu bulantı ve benzeri belirtiler tamamen üşütmekten de kaynaklanır. sonuçta havalarda buna çok müsait
evet canım her şey aynı, sanırım aynı anda da üşütmüşüz
geriye aynı anda müjdeyi paylaşmak kaldı
ayyyy muhtesem bir haber bu insallah canım dualarıom seninle tatlım ama bize haber vermeyi untma sakınnnn.ay bende heyecanlandım şimdi....
ayın 12siydi canım 10 gün var daha yani bu arada sen de yumurtana iyi bak aman vakti çok iyi değerlendir burdan hep beraber 2012 ocak anne adayları topikine zıplıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?