Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bizde bir hafta boyunca adetim biter bitmez gün asırı iliski yasadık.ama eşim badanaya kalkıstı.arada yine devam ettik.bakalım hayırlısı.bide cok yordum kendimi.olmazsa nisan ayında 1 ay boyunca gün asırı yapıcaz.valla oda cok yorucu oluyor.bende ne yapacagımı sasırdım.

canım hata yapmışsınız bence hergün deil gün aşırı olcak bide öyle dene.çünkü spermin kendini toplaması lazım.

hoşbulduk şekerim bütün gün midem bulandı ve çok uykum vardı tabi bunlar belirtide olabilir idrar yolu enfeksiyonumun bana oynadığı büyük bir oyunda. sen neler yaptın canım iyi misin?
tolsen sana welcome demişler, yoksa sen de mi ingilizcecisin?:)
bu arada dün sabah 2 saat boyunca benim de midem bulandı yataktan kalkamadım, tir tir titredim ama bugun bişeyim yok
umarım hayırlı haberdir, bu arada bu forumu gördüm göreli evde iş yapamaz oldum, ne yazılı okuyabiliyorum ne iş yapabiliyorum, heyecanla sizlerden haber bekliyorum

aramıza hoşgeldin canım Ekleyelimmi seni de listeye

ben kaçıyorum arkadaşlar, inşallah bir daha ki girişimde birilerinden güzel haberler gelmeye başlamış olur.

öptüm seni cankuşummm

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın...?
sanırım yumurtluyom canım karnımda ağrı var eve gidince hemen test yapıcim...

ayyyy muhtesem bir haber bu insallah canım dualarıom seninle tatlım ama bize haber vermeyi untma sakınnnn.ay bende heyecanlandım şimdi....

İsim Yaş Bat Sonuç
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
matrax 30 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
magic16 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
hopeone 30 9 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
gulburak 33 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
tolsan 31 12 Mayıs
nerisona 31 12 Mayıs
bilgemadam 28 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
pourqua 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
muhasebe75 36 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
burcuizmir 27 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
beklenti 29 24 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs
bernardo 26 27 Mayıs

hoşbulduk şekerim bütün gün midem bulandı ve çok uykum vardı tabi bunlar belirtide olabilir idrar yolu enfeksiyonumun bana oynadığı büyük bir oyunda. sen neler yaptın canım iyi misin?

ahh kuzum benim...
iyiyim çok şükür ben galiba yumurtam çatlıyo..eve gidip test yapıcam...
kendine iyi bak dikkat etde ayakların soğuk almasın...:26:
senin bat ne zamandı canım...

evet canım ingilizceciyim ayrıca yanlış hatırlamıyorsam sen yaşlarımızın ve batlarımızın da aynı olduğunu söylemiştin. tabi bu bulantı ve benzeri belirtiler tamamen üşütmekten de kaynaklanır. sonuçta havalarda buna çok müsait

ahh kuzum benim...
iyiyim çok şükür ben galiba yumurtam çatlıyo..eve gidip test yapıcam...
kendine iyi bak dikkat etde ayakların soğuk almasın...:26:
senin bat ne zamandı canım...

ayın 12siydi canım 10 gün var daha yani bu arada sen de yumurtana iyi bak aman vakti çok iyi değerlendir burdan hep beraber 2012 ocak anne adayları topikine zıplıycaz

evet canım her şey aynı, sanırım aynı anda da üşütmüşüz
geriye aynı anda müjdeyi paylaşmak kaldı

ayyyy muhtesem bir haber bu insallah canım dualarıom seninle tatlım ama bize haber vermeyi untma sakınnnn.ay bende heyecanlandım şimdi....

eğer ben bugünlerde yumurtluyosam yani 12.günde ondan tutturamıyormusm çünkü regl bitiyor 15veya 16 gün felan oluyordu çalışma...
yarın sabah yazarım canım...
ama ben kesinlikle ovulosyon testi kullanmanı öneriyorum...
nerdeyse 6 veya 7 aydan beri deniyoruz sadece 1 kere kullanmıştım tutmuştu ama kimyasal gebelikti sonlaandı bu yüzden ama en azından işe yaradığını biliyoruz değilmi...

ayın 12siydi canım 10 gün var daha yani bu arada sen de yumurtana iyi bak aman vakti çok iyi değerlendir burdan hep beraber 2012 ocak anne adayları topikine zıplıycaz

inşallah canım benim inşallah...

bak tolsenim yaa canım tavuk göğsünden bişeyler istiyo değişik şeyler sence ne yapabilirim..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…