- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.861
eğer ben bugünlerde yumurtluyosam yani 12.günde ondan tutturamıyormusm çünkü regl bitiyor 15veya 16 gün felan oluyordu çalışma...
yarın sabah yazarım canım...
ama ben kesinlikle ovulosyon testi kullanmanı öneriyorum...
nerdeyse 6 veya 7 aydan beri deniyoruz sadece 1 kere kullanmıştım tutmuştu ama kimyasal gebelikti sonlaandı bu yüzden ama en azından işe yaradığını biliyoruz değilmi...
aramıza hoşgeldin canımEkleyelimmi seni de listeye
öptüm seni cankuşummm
evet canım ya bu ay inşallah olur eger olmazsa bende ovulasyon testi alıcam.bu arada bende de cok akıntı var hatta regl oldum zannediyorum gidip bakıyorum.birde kasıklarımda cok hafif sızlamalar oluyor.acaba benim de yumurtlama dönemimmidir tatlım.
yüksek ihtimal canım çünkü bendede aynı belirtiler var..
benim belimde ağrıyo...
bence sende değerlendir canım bu günleri..
ah tatlım sorma badana yaptık da o yüzden aksattık hep ama yine de 1 2 kez yaptık.bakalım almazsa nisanda tam gaz calısıcaz insallah
burcum sen yinede bu akşamı felan değerlendir...
inşallah canım benim inşallah...
bak tolsenim yaa canım tavuk göğsünden bişeyler istiyo değişik şeyler sence ne yapabilirim..:26:
inşallah gitmedin canım tavuk göğsünden benim çok sevdiğim hafif bir anne tarifim var. göğsü somunlar şeklinde parçalar ayır çok büyük olmasınlar (gulaştan daha iri) borcamını zeytin yağıyla yağla tavuklarını baharatlayıp borcamına diz. ardından tavuğun tamamını kapatacak kadar domates rendele (doğranmış domates konserveside olur) tavukların yanına da bir havuç ve bir iki biberi istediğin şekilde doğrayarak koy. hiç birini ince yapma dibe yapışıp kururlar. sonra biberinle havucunuda tepsiye koyduktan sonra rendelenmiş domatesi üzerine dök. ne tavul ne de sebzeler görünmeyecek kadar çok olmalı. Üzerine salataya gezdirir gibi yine zeytin yağ veya her ne kullanıyorsan gezdir ve 200 derecelik önceden ısınmış fırına ver. pişmesi en az 30 dk yı bulur ama hazırlaması 10 dk almaz. istersen mantar filan da koyabilirsin. eğer misafirimiz varsa biz fırından çıkarmadan bi 10 dk önce üzerine kaşar rendesi de koyarız. gerçi ben yanlızken hiç yapmıyorum ağır oluyor diye. afiyet olsun bu arada tavuğun piştiğini anlamak için 20 dk hiç fırını açma sonrasında çatal batırarak anlayabilirsin. Ben de yemek yapmaya dalmış şimdi gördüm mesajı kusura bakma geç olduysa canım. umarım işine yarar
merhaba ben 3 gündür adet olamadım .30 nisandı günüm bacaklarım ağrıyo kasıklarım da . az önce test yaptım ama negatif çıktı. leke falan da yok daha sadece bekliyorum...aaba bir iki gün donra olmazsam yeniden test yasam mı bu beklemek çok zpor bişey ya..
Arkadaşım, bu ay benim 3. ayım denemeler devam ediyor. İlk ay denedik ve kesin edim hamileyim ay cnm neler istiyor, sonra midem bulanıyor, göğüslerim şişti, kasıklarımda daha önce hiç görmediğim bir ağrı kesin dedim birde 30 - 32 günde bir regl olurum genelde 35 gün oldu ve ne yazıkki oldum. Yani bazen psikolojik olabiliyorum ama umarım seninki belirtidir. O da olabilir ama sen kendini çok kaptırma olmazsa eğer benim gibi ağlayıp durmayasın arkadaşım. Allah herkesin gönlüne göre versin.
yumurta akı gibi de akıntı geliyor lütfen cevap yazın ............(
yaw benim çok merak ettiğim bişi var şimdi ben zaten normal hayatımda adet dönemimde bile hiç bi belirti yaşamadım bel ağrısı kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yani bunların hiç biri bana olmadı gayet usluca gelirdi öylece de giderdi pekim ben şimdi hamile olsam neremden anlıcam ki ya bi belirti vermezse bana acaba belirtisiz hamile olanlar varmıdır aranızda ya da tanıdıklarınızda varsa bi yardımcı olunda yüreğime su serpilsin sevgili yoldaşlarım (aha bi öksürdüm kasığıma ağrı girdi şuan) yorumlarınızı merakla bekliyorum :87:
kan testi negatif olup ta hamile olan var mı????
kısmet ya herseyin hayırlısı benimde 15 gün var adetime.bekliyorum.ama ilk ayda da olma ihtimali cok düsükmüs.2 sene geri çekme yöntemiyle korunduk.acaba yumurtalıklarım tembellesmişmidir canım bilgin varmı bu konuda
canımsana fitilmi verdi
benim ardeşimde bu ay hamile kalmak istiyor
yasim 24 ama Bat ne oluyo anlamadim:18:
günaydın canımgünaydın kızlaaaaaaaaarrrr
dün anneme dedimki anaaa ben hamiş değilim galiba hiç bi belirti yok didim. anacığımda kahkaha attı. a benim salak kızım o adet geçtikten sonra olur dedi yaww:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?