- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.881
ya hanımlar bende bitmek bilmeyen bir bulantı ve hafif baş dönmesi var.dayanamayıp idrar testi yaptım.tabiki negatip adettim 10 mayıs ozamana kadar bekleyeyimmi kan testi için yoksa bugun yaptırayımmı sonuç belli olurmuki
günaydın canımmmm :)))günaydın canım
kimyasal gebelik gibi bir durumda bunu kaldırabileceksen gidip kan testi yaptır. bu arada dün bende de bulantı vardı tüm gün. fakat öğrencilerden de bulantı şikayetiyle dr a gidenler oldu. mevsimsel bir durum olabilir canım
bu arada herkese günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
günaydın canımmmm :)))
günaydın canikomm :))
günaydın kızlaaaaaaaaarrrr
dün anneme dedimki anaaa ben hamiş değilim galiba hiç bi belirti yok didim. anacığımda kahkaha attı. a benim salak kızım o adet geçtikten sonra olur dedi yaww:26:
günaydın...
kızlar ben akşam test yaptım yumurtlamışım...
hadi hayırlısı şekerim çift çizgiyi gördün yani:))yumurtan 24 saat hazır biliyosun..misafir bekliyo:)
geblik testinin aynısı olduğu için içim bir hoş oldu açıkçası...
dedim bu çizgiyi inşallah gebelik testindede görürüz...
bu akşamdamı bekliyo şimdi beni...
evet ya inşallah biz de görürüz gebelik testlerinde de çift çizgiyi...ikisi de belirgin ve aynı kırmızılıkta mıydı berreecim...
akşam çalışın mutlaka:)) ama gebeliği aklına getirme ok?mutluluğuna odaklan... yarım saat yat belinin atına yastık kyup..ööle diyolar:)
günaydın koleram 3 gün kaldı hadi hayırlısı ablamda da abimin eşinde de hiç bir belirti olmamıştı ikisi de regl gecikince test yaptırıp öğrenmişlerdi. hiç takma kafana. hem anladığım kadarıyla mens le ilgili de işaret yok sende
günaydın...
kızlar ben akşam test yaptım yumurtlamışım...
baanaaa daaaa gunaydiiinn
kizlar hamile kalmak icin yastiktan yardim aliomusunuzzz
günaydın canımm :)
evvet ben yastık koyuyorum kalçamın altına. ilişkiden sonra yastık koyuruyorum 15-20 dakika yatıyorum öyle bakalım faydası olacakmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?