Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah uzul29 sende hiç belirti varmı canım kasık batması falan.bende pek yokta olmak zorundamı ki ya.sanki, adet olucakmışım gibi ağrıyor arada

Son düzenleme:
ben hamileyken tek belirti göğüslerimdeki şişme ve ağrıydı.ama herkese göre belirtiler değişiklikler gösteriyor

ben hamileyken tek belirti göğüslerimdeki şişme ve ağrıydı.ama herkese göre belirtiler değişiklikler gösteriyor

göğüslerimde ağrı da yok adet geçmeden mi başlamıştı ağrı acaba?

Ben bu ayda gitti malesef inşallah gelecek aya
Ama yarın doktora gideceğim aşılama falan ne olursa artık yapacak birşey yok

kızlar aksam eve geldım test yaptım ikinci cizgi cok silik cıktı anlam veremıyorum baya sevindim ama bosa cıkmasından korkuyorum resimleri atıcam yorum yaparmısınız???

Bence hamilesin gözün aydın benimde böyle olmuştu sonra koyulaşıyor Allah hayırlısıyla doğurmanıda nasip etsin

Bence hamilesin gözün aydın benimde böyle olmuştu sonra koyulaşıyor Allah hayırlısıyla doğurmanıda nasip etsin

deneyimli birinden bunları duymak cok güzel ay cok telaslıyım ama tamda sevinemıyorum acıkcası acaba benmı oyle görüyorum diye bile baktım durdum yarım saat ya:))

deneyimli birinden bunları duymak cok güzel ay cok telaslıyım ama tamda sevinemıyorum acıkcası acaba benmı oyle görüyorum diye bile baktım durdum yarım saat ya:))

ilk beş dakikada böyle oldu değilmi öyleyse kesin hamilesin canım hiç merak etme

inşallah uzul29 sende hiç belirti varmı canım kasık batması falan.bende pek yokta olmak zorundamı ki ya.sanki, adet olucakmışım gibi ağrıyor arada

benim ovu gununden beri ama su 2-3 gundur kasiklarim agriyo heran adet olcak gibiyim
olursam da olurum artik napim bu arada bi arkadasin testini koymus benim ki de oyle silik
hayirlisi herkese

Tamamdır bu iş valla bende de öyle oluyordu adettimin geçtiği 3.günü
böyle oluyor sonrada tamamen koyulaşıyor sen sevin bence boooool booooool

benim ovu gununden beri ama su 2-3 gundur kasiklarim agriyo heran adet olcak gibiyim
olursam da olurum artik napim bu arada bi arkadasin testini koymus benim ki de oyle silik
hayirlisi herkese

uzul senınde mı benim test gibi senin kac gğün gecti pekı??

allah bekleyen dileyen isteyen herkese nasip etsın hem de anneler gününe geldiğimiz bu özel günde böyle hediyelerle taclanmak insallah herkese nasip olur arkadaslar...

slm bi kaç gündür bu başlığı takip ediyorum gebeler çıkmaya başladı bile hadi hayırlısı bana da uğurlu gelsin inş bu başlık benide eklermisiniz sat:21 nisan bat:22 mayıs benim 2 yıldır evliyiz iki aydır denemedeyiz Allah'ım tez zamanda nasip eder inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…