Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

spino bifida nedir bilmiyorum hiç duymamıştım?

kısmet bakalım. aslında kız da fena olmaz çünkü kızkardeşi olmasını da isterim ama eşimde çaktırmıyor ama erkek istiyor

ahh erkekler kız çocuklarını çok sevselerde içten bir erkek istekleri oluyor bencede :) hayırlısı neyse o olsun.en önemliside sağlık tabiki

tabi canım önemlisi sağlık.topiğin geçmişini pek okuyamadım işten.senin ilk mi olacak

tabi canım önemlisi sağlık.topiğin geçmişini pek okuyamadım işten.senin ilk mi olacak

evet ben bu ay evlendim daha yeni gelinim ayın 23ünde evlendim.olursa ilk olucak ilk ay hediyesi inşallah:)

Selam kizlar Benimde 11 mayis Bat ama Ne adet beliirtisi Ne de hamilelik beliirtisi var anlamadim

bendede aynı anlayamadım ama bir kaç sivilce çıktı birde saçlarım hiç şekil almıyor bunlar sanırım adet belirtisi ama ben bir umut bekliyorum.inşallah adet değil hamişlik belirtisidir diye.onun dışında hiç bir belirti bile yok

Benimde sivilce cikar adetten Once basim Cok agrir onlar gecti ama olmadida bekliyoruz bi umut hep beraber

bu arada bu bat olayını şimdi anlamadım ben mayıs değil haziran oalcak ozmn bu ay geçti çünkü

belirti ne olacak ki herkes adet belirtileriyle aynı diyor.ikisini ayıran bir belirti var mı acaba?ay merakımdan ölücem sanırım

slm arkadaşlar....
ben 2 yıldır evliyim ve hiç korunmadık pkoluyum ve regl düzensizliğim var tedavi gördüm hsg çekildi temiz çıktı eşiminde değerleri iyi ocak ayında hsg çekildikten sonra ara verdim dr kontrollerine 30 ocaktan beri regl olamıyorum 31 martta soğan kürü yaptım 14 nisanda bitti regl olurum diye bekliyorum ama olmadı test yaptım nisanda negatifti bu hafta dr gideceğim inş duaalarınızı bekliyorum en makbul dualar bildiğiniz gibi gıyaben yapılan dualardır rabbim yüzümüzü gönlümüzü güldürsün inş...

inşallah bebektir canım dualarımız seninle.en hayırlısından haberlerini bekliyoruz bakalım

inşallah bebektir gönlüne göre olsun

inş cnm ama size tavsiyem elinizden gelemiyor biliyorum ama olabildiğince uzak durun bebek fikrinden çünkü takıntı haline geliyor veeee en önemlisi eşinizle problemlere yol açıyor odaklanıyosun günlere adam belki o gün istemiyo birlikte olmak zorla yapıyo yada senn isteksiz olduğun zamana denk geliyo kendimden biliyorum 23 aydır bebek istiyoruz ama marttan beri takmamaya başladım ne zaman olur takdiri ilahi ama yıpratmamak lazım ilişkiyi kisti olanlar soğan kürünü uygulasın derim faydasını gören binlerce insan var ...yumurtası olup çatlama sorunu olanlarda incir kürü denesin tadları kötü değil sakın çekinmesinler etrafınızdaki insanlara aldırmayın ben çok taktım onları bunalıma girdim ama sonra onlarda kim ddedim rabbim bilir en iyisini girmedim kimseyle bu tür muhabbetlere takdiri ilahi dedim geçiştirdim benmle birlikte evlenenler sonra evlenen arkadaşlarım hamiş kaldı üzüldüm ağladım aynı zamanda sanki kendiminmiş gibi sevindim sevdim kendimle bu durumla barıştım sen ne kadar parçalasanda kendini o geleceği zamanı çok iyi bilir...dualarınızı şu şekilde yapın bence ALLAHIM senden hayırlısını istiyoruz ama bizi istediğimiz şeylerle imtihan etme hayırlı ve afiyetli evlatlar nasip et sağlıklı güler yüzlü bebişlerimiz olsun gönlümüzü doldursun ona baktıkça seni hatırlatacak evlatlar nasip et aminn nacizane duamdır hepimize ....LA TAHZEN İNNELLAHE MEANA (üzülmeyin allah bizimledir..)

Son düzenleme:

ne zaman olucagini allah bilir ama ben kista dogum yapma taraftariyim.yazin gezmek kisin sogukta bebisinle evde uyumak.ama yazin dogum yapip evde zaman gecirmek zor.

ınsallah canım bu aksamı bekliyorum iş cıkısına kadar olmazsam alıp evde bakıcam bakalım :))

evet ben bu ay evlendim daha yeni gelinim ayın 23ünde evlendim.olursa ilk olucak ilk ay hediyesi inşallah:)

masallah canım be ne acele:))hele azcık zaman gecirseydiniz ya sonra ararsın bu rahatlıgı ben 1.5 yılda anca ikna ettim eşimi:))

masallah canım be ne acele:))hele azcık zaman gecirseydiniz ya sonra ararsın bu rahatlıgı ben 1.5 yılda anca ikna ettim eşimi:))

benim eşimde istiyor evlenmeden önce konuşurduk evlenip yapalım diye o 32 ben 28 yaşındayız.yaş itibari ile daha fazla beklemek istemiyorum birtane düşünmüyorum çünkü.birde hemen olucak diye bir garantimiz de yok.ya olmazsa.o zaman bir bekleme ve tedavi süreci olmak zorunda oluyor.bilemiyorum.bir tane olsunAllahın izni ile ondan sonra tamam mı devammı bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…