merhaba kizlar ben hamileydim bebegimi 4 ayllikken spino bifida nedeniyle aldilar.uzerinden 5 ay gecti tedavi oldum.3 aydir korunmayi buraktim ama bebis yok.simdi adetime 2 gun kaldi ama umudum yok.belki mayisin sonunda kala bilirim.ayin sonunu bekliyorum.kurtaj sonrasi 6 ay gecerse belkide olur.
efsunun kızna da erkek kardeş istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznasıl olur?
kısmet bakalım. aslında kız da fena olmaz çünkü kızkardeşi olmasını da isterim ama eşimde çaktırmıyor ama erkek istiyor
tabi canım önemlisi sağlık.topiğin geçmişini pek okuyamadım işten.senin ilk mi olacak
Selam kizlar Benimde 11 mayis Bat ama Ne adet beliirtisi Ne de hamilelik beliirtisi var anlamadim
oo baya erkencisin :) hayırlısı olsun sağlıkla Allah nasip etsin inşallahevet ben bu ay evlendim daha yeni gelinim ayın 23ünde evlendim.olursa ilk olucak ilk ay hediyesi inşallah:)
bendede aynı anlayamadım ama bir kaç sivilce çıktı birde saçlarım hiç şekil almıyor bunlar sanırım adet belirtisi ama ben bir umut bekliyorum.inşallah adet değil hamişlik belirtisidir diye.onun dışında hiç bir belirti bile yok
slm arkadaşlar....
ben 2 yıldır evliyim ve hiç korunmadık pkoluyum ve regl düzensizliğim var tedavi gördüm hsg çekildi temiz çıktı eşiminde değerleri iyi ocak ayında hsg çekildikten sonra ara verdim dr kontrollerine 30 ocaktan beri regl olamıyorum 31 martta soğan kürü yaptım 14 nisanda bitti regl olurum diye bekliyorum ama olmadı test yaptım nisanda negatifti bu hafta dr gideceğim inş duaalarınızı bekliyorum en makbul dualar bildiğiniz gibi gıyaben yapılan dualardır rabbim yüzümüzü gönlümüzü güldürsün inş...
inşallah bebektir gönlüne göre olsunslm arkadaşlar....
ben 2 yıldır evliyim ve hiç korunmadık pkoluyum ve regl düzensizliğim var tedavi gördüm hsg çekildi temiz çıktı eşiminde değerleri iyi ocak ayında hsg çekildikten sonra ara verdim dr kontrollerine 30 ocaktan beri regl olamıyorum 31 martta soğan kürü yaptım 14 nisanda bitti regl olurum diye bekliyorum ama olmadı test yaptım nisanda negatifti bu hafta dr gideceğim inş duaalarınızı bekliyorum en makbul dualar bildiğiniz gibi gıyaben yapılan dualardır rabbim yüzümüzü gönlümüzü güldürsün inş...
merhaba aslında bende istiyorum ama mayısta kalırsam tahiminen ocak ayında doğum yaparım havalar çok soğuk olur yaz başı bana daha mantıklı geldi en iyi allah nasip ederse temmuz ayı benim için uygundur.allah hepimizin yarımcısı olsun inşallah
sim----bat
orkide-(2 haziran) güncellendi.hayırlısı olsun canım.
lykos -(yazılmamış)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)
rüveyda12-(27 nisan)
gece 85 (1 mayıs)
rimel84 (23 mayıs)
edbe (2 haziran)
secret1985 (3-4 mayıs)
sweet85 (4 mayıs)
cemrecik (17 mayıs)
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan)olumlu belirtiler bunlar inşallah pozitif olur sonuç haftaya belli olur seninki de inşallahh
yeşim83 (30 nisan)HOŞGELDİN BEBEK 
thesun (5 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
hayat365 (20 mayıs)
sedser (6 haziran) güncellendi.hayırlısı olsun canım
hayalimsin1(14 mayıs)
su2333( 14 mayıs)
elifzeynel(10 mayıs)
leyd_eliph(2 haziran)
sumisali (_____)
göçmenkuşlar(19 mayıs)
yakamoz2012(11 mayıs)
su misali (15 mayıs)
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
roseyou (19 mayıs)
arslan07 (19 mayıs)
mulbery(14 mayıs)
ipek41(10 Mayıs)
uzul29 (10 mayıs)
kedishimalya (25 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
batlanbus(7 mayıs) canım artık test yapabilirsin sen idrarda da çıkar haydi bu gün bak ta güzel haberlerini alalım.
candysweet(19 mayıs) hoşgeldin :))
mavihayal(18 mayıs) Mavi hayal inşallah diyoruz.biraz sabır
lukretia(11 mayıs) hoş geldin
selvi84 düşük yada düşük tehlikesi olabilir ama inşallah üzerine görüyorsundur canım benim.güzel haberlerini bekliyoruz.
Gaye2007 bu gün testi tekrarlamalısın bence.
İdilga inşallah anneler günü hediyelerimiz gelir hepimizin inşallah.
41 zeynep genelde kan tahlilleri pek yanılmaz ama inşallah geç döllenme falandır da ondan dolayı çıkmamıştır.
Wannabemummy o zaman bu ay senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
ashanur ben hiç duymadım canım yumurtlama için bitkisel bir şey pek bilmiyorum klomen var bir tek.o da doktor kontrolünde alınıyor ama bal,tarçın çörekotu var sahi bunu kullananlar o ay kalmışlar hep adetin 2.gününden 14üncü güne kadar kullanıyormuşsun
evet ben bu ay evlendim daha yeni gelinim ayın 23ünde evlendim.olursa ilk olucak ilk ay hediyesi inşallah:)
masallah canım be ne acele:))hele azcık zaman gecirseydiniz ya sonra ararsın bu rahatlıgı ben 1.5 yılda anca ikna ettim eşimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?