Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımm yas itibari ile ewt zamanıymıs tamamdır o zaman bu arada yaslarımız da aynı ben 28 eşim 32:))

sim----bat
orkide-(2 haziran) güncellendi.hayırlısı olsun canım.
lykos -(yazılmamış)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)
rüveyda12-(27 nisan)
gece 85 (1 mayıs)
rimel84 (23 mayıs)
edbe (2 haziran)
secret1985 (3-4 mayıs)
sweet85 (4 mayıs)
cemrecik (17 mayıs)
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan)olumlu belirtiler bunlar inşallah pozitif olur sonuç haftaya belli olur seninki de inşallahh
yeşim83 (30 nisan)HOŞGELDİN BEBEK 
thesun (5 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
hayat365 (20 mayıs)
sedser (6 haziran) güncellendi.hayırlısı olsun canım…
hayalimsin1(14 mayıs)
su2333( 14 mayıs)
elifzeynel(10 mayıs)
leyd_eliph(2 haziran)
sumisali (_____)
göçmenkuşlar(19 mayıs)
yakamoz2012(11 mayıs)
su misali (15 mayıs)
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
roseyou (19 mayıs)
arslan07 (19 mayıs)
mulbery(14 mayıs)
ipek41(10 Mayıs)
uzul29 (10 mayıs)
kedishimalya (25 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
batlanbus(7 mayıs) canım artık test yapabilirsin sen idrarda da çıkar haydi bu gün bak ta güzel haberlerini alalım.
candysweet(19 mayıs) hoşgeldin :))
mavihayal(18 mayıs) Mavi hayal inşallah diyoruz.biraz sabır
lukretia(11 mayıs) hoş geldin
selvi84 düşük yada düşük tehlikesi olabilir ama inşallah üzerine görüyorsundur canım benim.güzel haberlerini bekliyoruz.
Gaye2007 bu gün testi tekrarlamalısın bence.
İdilga inşallah anneler günü hediyelerimiz gelir hepimizin inşallah.
41 zeynep genelde kan tahlilleri pek yanılmaz ama inşallah geç döllenme falandır da ondan dolayı çıkmamıştır.
Wannabemummy o zaman bu ay senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
arwen10_19 (19 mayıs)

kızlar benide alın aranıza geçen ay klomen kullandım fakat yumurtam küçüktü çatlatma iğnesi olamadım bugün adet günüm henüz olmadım bide göğüs uçlarım bi kaç gündür çok ağrıyor normalde hiç ağırmaz. biraz ümitleniyorum varmıdır diye sonra diyorumki yumurta bile büyümemiş nasıl olucak kafam çok karışık.

sim----bat
orkide-(2 haziran) güncellendi.hayırlısı olsun canım.
lykos -(yazılmamış)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)
rüveyda12-(27 nisan)
gece 85 (1 mayıs)
rimel84 (23 mayıs)
edbe (2 haziran)
secret1985 (3-4 mayıs)
sweet85 (4 mayıs)
cemrecik (17 mayıs)
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan)olumlu belirtiler bunlar inşallah pozitif olur sonuç haftaya belli olur seninki de inşallahh
yeşim83 (30 nisan)HOŞGELDİN BEBEK 
thesun (5 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
hayat365 (20 mayıs)
sedser (6 haziran) güncellendi.hayırlısı olsun canım…
hayalimsin1(14 mayıs)
su2333( 14 mayıs)
elifzeynel(10 mayıs)
leyd_eliph(2 haziran)
sumisali (_____)
göçmenkuşlar(19 mayıs)
yakamoz2012(11 mayıs)
su misali (15 mayıs)
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
roseyou (19 mayıs)
arslan07 (19 mayıs)
mulbery(14 mayıs)
ipek41(10 Mayıs)
uzul29 (10 mayıs)
kedishimalya (25 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
batlanbus(7 mayıs) canım artık test yapabilirsin sen idrarda da çıkar haydi bu gün bak ta güzel haberlerini alalım.
candysweet(19 mayıs) hoşgeldin :))
mavihayal(18 mayıs) Mavi hayal inşallah diyoruz.biraz sabır
lukretia(11 mayıs) hoş geldin
arwen10_19 (19 mayıs)hoşgeldin :)
sevde53(-----)hoşgeldin:)
efsun07(5 haziran)hoşgeldin:)

belirti ne olacak ki herkes adet belirtileriyle aynı diyor.ikisini ayıran bir belirti var mı acaba?ay merakımdan ölücem sanırım

selam canım senınle batlar aynı , test yapmıştın ne durumdaydı en son. ben bugun laboquık yaptım cok cok silik ne kadar dogru bılmem gecen ayda öyleydı benım

hoşbulduk bakarsınız bu sayfa uğurlu gelirde bende bu ay hamiel kalabilirim :)

inşallah bir test yapta güzel haberleri alalım o zaman.
bu arada listedeki diğer arkadaşlardanda olumlu olumsuz haber bekliyoruz.sadece bebekleri tebrik etmek için değil olumsuz durumlarda destek içinde buradayız.

selam canım senınle batlar aynı , test yapmıştın ne durumdaydı en son. ben bugun laboquık yaptım cok cok silik ne kadar dogru bılmem gecen ayda öyleydı benım

merhaba evet batlar aynıydı.10 mayıs :) dün dayanamadım test yaptım.önce çıkmadı birşey 10 dakika sonra ince açık renk bişey çıktı gibi ama çıktı gibide çıkmadı gibide emin olamıyorum.inşallah vardır.bakıyorum teste var diyemem yok diyemem bir çizgi var gibi.bende bekliyorum bu gün zor zaptettim kendimi ama yarın mümkün değil zaptedemem mutlaka alıp yaparım.korkuyorum da yapmaya negatif çıkar diye

yapıcam ama korkuyorum bi kaç gün daha beklemek istiyorum

bende korkuyorum ama korkunun faydasıda yok işte napçaz bilmem uzul senin olabilir o zaman sanırım durumumuz aynı inşallah ikimizdede vardır.benim testte öyle işte ne var ne yok

aynen korksakta nafile meraktan catlıcaz:)
ne marka kullandın yarın koyulaşır belki

banada bi kaç ay önce öyle olmuştu en iyisi kan testi ben bide klomen kullanmıştım bu ay ama hiç yumurtam oluşmamıştı o yüzden ümitlenmiyorum yani negatif çıkıcandan emin olduğum için yapmıyorum.

aynen korksakta nafile meraktan catlıcaz:)
ne marka kullandın yarın koyulaşır belki

canım 3 tlye aldım eczanelerden ucuz testlerden varsa azda olsa çıkar diye inşallah yarın koyulaşır çünkü yarında koyulaşmazsa emin olucam ki yok

sevde klomen kullanıp ikizi olanlar hatta üçüzü olanlar bile var neden bu kadar umutsuzsun ki?

doktor hiç yumurta oluşmamış dediği için yumurtam yoksa nasıl hamile kalabilirimki.

evet o zaman çok umutlanma ama belki kontrolden sonra oluşmuştur.Allah bilir.hayırlısı inşallah olurda doktorda şaşırır.uğurlu gelir topik.burda kutlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…