benim eşimde istiyor evlenmeden önce konuşurduk evlenip yapalım diye o 32 ben 28 yaşındayız.yaş itibari ile daha fazla beklemek istemiyorum birtane düşünmüyorum çünkü.birde hemen olucak diye bir garantimiz de yok.ya olmazsa.o zaman bir bekleme ve tedavi süreci olmak zorunda oluyor.bilemiyorum.bir tane olsunAllahın izni ile ondan sonra tamam mı devammı bakıcaz
hoşbulduk bakarsınız bu sayfa uğurlu gelirde bende bu ay hamiel kalabilirim :)
belirti ne olacak ki herkes adet belirtileriyle aynı diyor.ikisini ayıran bir belirti var mı acaba?ay merakımdan ölücem sanırım
hoşbulduk bakarsınız bu sayfa uğurlu gelirde bende bu ay hamiel kalabilirim :)
selam canım senınle batlar aynı , test yapmıştın ne durumdaydı en son. ben bugun laboquık yaptım cok cok silik ne kadar dogru bılmem gecen ayda öyleydı benım
yapıcam ama korkuyorum bi kaç gün daha beklemek istiyorum
merhaba evet batlar aynıydı.10 mayıs :) dün dayanamadım test yaptım.önce çıkmadı birşey 10 dakika sonra ince açık renk bişey çıktı gibi ama çıktı gibide çıkmadı gibide emin olamıyorum.inşallah vardır.bakıyorum teste var diyemem yok diyemem bir çizgi var gibi.bende bekliyorum bu gün zor zaptettim kendimi ama yarın mümkün değil zaptedemem mutlaka alıp yaparım.korkuyorum da yapmaya negatif çıkar diye
aynen korksakta nafile meraktan catlıcaz:)
ne marka kullandın yarın koyulaşır belki
doktor hiç yumurta oluşmamış dediği için yumurtam yoksa nasıl hamile kalabilirimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?