Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne için bekleyeceksiniz Alahh aşkına ramazana denk gelirse gelsin ne varki.bu ay yaptır hadi.birlikte takip edelim

benimde 29 mayıs 2012 inş. en kısa zamanda hamileyiz deriz.

akşama 3 gündür yaptığım testleri koyucam yorum yapmanız için.hala hala silik.adete 1 gün var

hadi benide al listeye cnm
4 aydır regl olmuyorum satım 30 ocak bakalım belkide mayıs 30 da olurum dr gidicem inş bilgilendiririm sizi...dualarım hepimize inş....duada unutmayın inş bebişim vardır ...

ev ustume ustume geliyor bazen.hamile kalip bebegimi kucagima alsam dunyanin en mutlu insani olacagim sanki.olmuor iste olmuyor.pko luyum vucudum bana ihanet ediyor.biktim bu hastaliktan .bir mucize olsa keske...

ev ustume ustume geliyor bazen.hamile kalip bebegimi kucagima alsam dunyanin en mutlu insani olacagim sanki.olmuor iste olmuyor.pko luyum vucudum bana ihanet ediyor.biktim bu hastaliktan .bir mucize olsa keske...

cnm bende pkoluyum ve bu durumla gerçekten çok ilgilendim çok yıprandım isyan bile ettiğim zamanlar oldu ama boş olmuyo sen ne kadar istesende ne kadar çırpınsanda bu hayat boyu devam edecek rabbim bizi bununla imtihan ediyo ....soğan kürü denedin mi hiç ?

yok denemedim sogan kurunu.gercekten ise yariyor mu?

yok denemedim sogan kurunu.gercekten ise yariyor mu?

yaramaz olurmu cnm ben denedim 15 gün içtim ve inan wc yw gün içerisinde çok çıkmazdım içtiğim günden beri çok sık çıkıyorum ve idrarda koyulaşma koku oluyo o şekilde atıyomuş içindeki pislikleri reglide de kistleri atıyomuş bence dene sonuçta milyar dolarlar ödemiyoruz soğana hem işe yaramasa o kadar insan denedi ve %90'ı sonuç aldı yaramasaydı onlarada yaramazdı cnm sen dene bakalım sende ne gibi güzel etkileri olacak?

hangi tip sogan olcak peki beyaz mi kirmizi mi.ben yurtdisinda yasiyorum ondan burda kirmizi sogan var sadce.

bu iki gün öncekiler

Eklentiler

• $IMG_2086.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_2087.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 50
bu da bu günkü 5 dk sonra bir çizgi daha çıktı sonra böyle çizginin yanıda kırmızı oldu nedir bu testler varmı yokmu.önceki iki test dün adet günümden 2 gün önce bu da bu gün adet günümden bir gün önce yardımcı olun lütfen

wen bana hamilesin gibi geliyor:) silikte olsa cikmis.adetten 1 hafta sonrayi denesene.ya da kan tahlili yaptir.kesin oyle anlarsin.

wen bana hamilesin gibi geliyor:) silikte olsa cikmis.adetten 1 hafta sonrayi denesene.ya da kan tahlili yaptir.kesin oyle anlarsin.

ay canım inşallah yaaaaaaaaaaa.inşallah.bilemiyorum.yarın adet günüm yarın tekrar yaparım:/

kırmızı leke biraz dağıldı.tekrar ekledim varmı sizce kızlar

wen bencede hamilesinnn:))
rabbim kucagına almayıda nasip etsinn
darısı biz bekleyenlerin başınaaa

wen bencede hamilesinnn:))
rabbim kucagına almayıda nasip etsinn
darısı biz bekleyenlerin başınaaa

inşallah diyorum canım çok heycanlı ve sabırsızlandıran birşey inşallah yarın hasta olmam vardır ve kucağıma almak ta nasip olur.inşallah burada hepimiz güzel haberler alırız bunu yürekten çok istiyorum.müjdelerle dolu olsun bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…